senağlamaya söyleyin neyse demeyinsenağlama
senağlamagaliba haklısın senağlamapeki şimdi napıcam ki
aptallaştım iyicesenağlama
:1closedeyes:taktik ver ablam mesala yarın ne yapım nasıl davranım onakaydirigubbakcemile5
:1closedeyes:diyeyim mi küssün aama neden inan bilmiyorum arkadaş kalalım gibisinden o çakar zaten dimi birde bizim şölen var ona çağırım mı yrn:CüvCüv:
beni bgn gördü resmen arkamdan geldi :jeyyar:arkadaşları diyor aha sevgiilin geldi karşıya geççtim ben :jeyyar:bakmıyor gibi yapıo birde bir yakaladım sinirli bakıokaydirigubbakcemile3delikafadulden
alkisalkisalkistamam ablacum aynen böyle ya ikinci gün nolcak
birinci günü kazasiz belasiz atlat heldelikafadulden
ikinci günü ikinci gün düsünürük:1rolleyes:
bakalim önce ne tepki verecek, nabiza göre serbet verecez, acele yog
kaçan kovalanır yazmışsın ya, şimdi rolleri değiştirmişsiniz :):) yakala bir yerlerde açık açık olayların ne hale geldiğini, duygularının yeni farkına vardığını anlat.
birinci günü kazasiz belasiz atlat heldelikafadulden
ikinci günü ikinci gün düsünürük:1rolleyes:
bakalim önce ne tepki verecek, nabiza göre serbet verecez, acele yog
pekim bunun arkadaşları ne diyecek beni sevdiğini teklif yolladığını bana dediler ve şimdi ben selam verirsem onlar bağırcak çağırcak çığlık atacaklar az salaklarda kaydirigubbakcemile3
ve şunu diyecem ona ben kimsenin eşyasıveya malı değilim beni seninmiş gibi konumlandırlmasında müsaade etmiyorum diimm mi akıl rehberim:1hug:
kizmizidonlucolombus cözer:1closedeyes::icecream:yani bittim gece gece kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin olay çözümlendi sonunda kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2yazarıım tabi ablacımhadi bakalım uygula taktikleri yarın gelişmeleri yazarsın kaydirigubbakcemile3:icecream:
canim durup dururken niye böyle bise diyesinki, yoksa hemen evleniyormusunuz, en son söylenecekleri basda söyleme. bak cok fazla konusma az ve öz konus ki gizemli olasin, kendinden yaptiklarindan coook fazla anlatma kapali kutu ol, merak etsin ilgisi hic kaybolmasinŞeniz
kizmizidonlucolombus cözer:1closedeyes::icecream:
kaydirigubbakcemile2yazarıım tabi ablacım
abla bir sorun daha var küs ya bana yanımda durmuyor smitçiye gidiyorşakkıdınetcemşakkıdıarabadan inince yanımamı çağırsamşakkıdı
simdi durumu gözümün önünde canlandirmaya calisiyomda
araba ?? simitci??? kusura bakma canlandiramadim
ama canimcim öylede olmazki slm vermek icin yanina cagirilirmi
görürsen yanindan gecerse verecen, gecmesse, gececegi güne kadar bekliycen.fisfisfis
sahi sen kac yasindasin ya, bende basda soracagimi sonunda sordum:roflol:
cok kücüksen eger bosver derslerine bak dicemdedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?