Kırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ajdapekkankoliqimey

Ziyaretçi
Evet yine ben!!!:1closedeyes:

Kızlar bir insanı kırdım hiç istemeden ama kırmak istememiştim ..senağlama

Olay şu arkadaşımın oktay adında bir arkadaşı var bu benim durmadan peşimde ağzıma düşcekti neredeyse ben kaçıyorum bundan tabi

ama nerden bileyim kaçan kovalanır bayağı peşimden koştu en sonunda yanıma bir kız arkadaşını yolladı(yolladığı kızdı)

kız bana beni oktay yolladı dedi bende bağırdım seni kimse yollamasın yollamasın dedim kaçtım ondan sonra durmadan bana verilen selamlar laflar artmaya başladıçç

Aslında kötü niyetli biri değil gibi ama ben kimseyi kendi dünyama sokmak istemiyorum

..

Her neyse bu oktayın arkadaşı o seni çok seviyor değerini bil dedi..

Beni gören yanıma gelen oktay nedense bana çok kötü davranmaya başladı

..sonra düşündüm yaptıklarım bana kötü davranmasını sağlıyor..

Ben onunla konuşmak istiyorum onu incittiğimi düşünüyorum çünkü kim ne olursa olsun hiç bir insanı kırmamalıyımsenağlama

Yarın onunla konuşurken sizce ne demek gerekir nasıl konuşmalıyım..

madem istemiyorsun hic konusma, sonra dahada ümitlenir.
arkadasina söyle istemiyor desin olay kapansin

bence çocuk kırılmamış, kızmış..

Ümitlendirici konuşmayacam ki peki bu kızgınlığı nasıl unuturabilirim ki ya yazık çok üzgün duruyor

Ümitlendirici konuşmayacam ki peki bu kızgınlığı nasıl unuturabilirim ki ya yazık çok üzgün duruyor

ne sekil konusursan konus ümitlenecektir,laflarindan pay cikaracak vede benim icin üzülüyo ,demekki oda istiyo ama nazlanio diyecektirdelikafadulden
dahada birakmaz pesini demedin deme sonra
tecrübe konusuyo burda-tatlicadiarzu-

Ya noluyorsa olsun ama ben bişey demem lazım arkadaşları çok üstüme geliyor

HAyatta verilecek bir şans herkese olmalı ama daha genceciksin önce bir istikbalini garantile..Çünkü,nekadar seversen sev evlendiğinde Ayaklarının üstüne basmasını bilen kadın Daima kazanır..

konuşmak istemiyorsa konuşmasın...
neden bu kadar üstüne varıyorsunuz ki...

üstüne vardığım yok çocuğu sevdiğimde yok!

Ama kendimi onun yerine koyuyorum bana böyle yapılsaydı canım yanardı ama bunu daha önce düşünmemekten hata yaptım

Ya ses verin nolur!!!

bence hiç birşey demenize gerek yok. ne demek "arkadaşları çok üstüme geliyor". yani onlar üstünüze gelmeye devam etseler çıkmaya mı başlayacaksınız? konuşmayın zaten bir süre sonra bırakır peşinizi. çünkü bu durumda ne söylerseniz söyleyin ümitlenecektir, bu kadar basit.

üstüne vardığım yok çocuğu sevdiğimde yok!

Ama kendimi onun yerine koyuyorum bana böyle yapılsaydı canım yanardı ama bunu daha önce düşünmemekten hata yaptım

Ehh tamam o zaman be güzelim...ne güzel kurtulmussun iste...

Ne diye daha konusacanda cocugun gönlünü alacan?

Ha seni rahatsiz ediyorsa...kötü davraniyorsa...ailene söyle...gerekeni yaparlar...
O sana alinmadi kirilmadi güzelim....kizdi ...ve simdide seni rencide etmeye calisiyor...

Ayrica bu kadar umursamadigin deger vermedigin bir insanin niye gönlünü almak icin ugrasiyorsun anlamadim

senağlamahayır ama onunla konuşmam gerektiğini kendimcede düşünüyorum ona öyle düşünmemesi gerekn cümleler sarfetmem gereksenağlama

onunla konuşma sebebim ben hiç kimseyi kıramayan bir tapım var yüreğim kıvranıyor sen suçlusun gibi seslerle yankılanıyor sanki yüreğimde

Kalp kırmak suya yazı yazmaya benzer, kalbi yeniden kazanmaksa gece güneşin doğmasına.. Sen suya yazı yazmasını başardın, şimdi otur da güneşin doğmasını bekle..! Ne kalp k ırıp suya yazı yazmaya çalışalım, nede kırdığımız kalbi kazanacağız diye gece güneşin doğmasını bekleyelim. Gerçi ne kadar beklesek te gece güneş doğmaz

ben gerçekten anlayamadım sizi. bir insanı reddetmek zaten yeterince kırar. kırmadan reddetmek nerdeyse mümkün değildir. şimdi siz tamir!! etmeye kalkarsanız o ne söylerseniz söyleyin ümitlenecektir. bundan sonra aman kırılmasın diye nasıl davranacaksınız merak ettim gerçekten

yok konuşmayacam haklısınız bende kendimi anlamıyorum ama üzülmesin istiyorum işin tuhaf yanıda bu ya çözemedim bende

yok konuşmayacam haklısınız bende kendimi anlamıyorum ama üzülmesin istiyorum işin tuhaf yanıda bu ya çözemedim bende

yoksa sen :asigim: farkindami deyilsin, neyse

hayir demeyi ne güzel biliyorsun
bir karar verdin arkasinda dur, birak gönül almayi filan, herkeze karsi bukadar iyimser olma, helede erkeklere
hak edenin gönlü alinir mirmirmirmir

ama yok ben illada gönül alicam diyosan, söle oturda bi düsün yoksa:asigim:
bak biz bile nasil anladik seni, simdi bide o oglani düsün, oho o sen daha leb demeden yesil isigi görmüs olacakdelikafadulden

kafamçokkarıştıben kendimden bişey anlamıyom vallahasenağlama

ağladım birde şimdi of ofsenağlama

ağzına sağlık. ben son birkaç mesajda söylemek istedim de neyse... :1hug: a.s. a.s.

senağlamaya söyleyin neyse demeyinsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…