Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Bu arada araştırma demisken bundan evvelde kadina şiddetin en fazla oldugu yerin batı (marmara bölgesi) ve üniversite mezunu erkeklerin yaptığı nı duymuştum.

Al işte.
Emine yi öldüren eski kocasi mesajlasmis whatsaptan Emine sanırım yeniden evleneceğini söylemiş.
Bu adamda cocugu dershaneye yazdır demis galiba.
Onu konusmak icin bulusmuslar kadini takip etmis ve mesaj atmis hic sıkıntı degil Emine gider yatarim diye
aklımı oynatcam

Çovuk ne durum da haberi olan var mı

Çovuk ne durum da haberi olan var mı

Ben Emine Bulut'un sayfasından akrabasının profiline girdim, ona sormuşlar kız bizim yanımızda demiş. Buradan bir arkadaş da yazmıştı, her gelene size annemin nasıl öldüğünü anlatayım mı diye soruyormuş

Sayfa instagramdan mi canim merak ettim bende

Facebook'da. Emine Bulutun sayfasını ekşide paylaşmışlardı oradan gördüm, daha önce dayısıyla filan fotoğraf paylaşmış oradan girdim akraba ve arkadaşlarının profillerine.
Bakiyorum.simdi. Görüntüleri çeken kisi de gözaltina alınmış

Aklımdan çıkmıyor, her seferinde her seferinde bütün cinayetler, istismarlar gözümün önüne geliyor tek tek
Bir evlada yapılacak en büyük kötülük, annesini babam dediği kişinin öldürmesi, ömür boyu bununla yaşayacak ömür boyu.... Bu nasıl bir acı

Şeriatta da kadınlar çok kıymetliydi, idiot.

Bir insan can çekişirken nasıl nasıl nasıl izleyebilir ki insan, insan demek de iltifat olur öylelerine!
Keşke orda olsaydım dedim keşke.
Ben kavga eden çocukları ergenleri görünce dışarda, müdahale ederim hemen, görüyorum insanlar bakıp geçiyor.
Orda ki senin çocuğun olsa ve başkaları da bakıp geçse neler sayarsınız değil mi diyorum içimden...

Aile icinde siddete maruz kalan cocuklar tespit edilmeli ve care bulunmali. Kadina siddet hayvana siddet diye birsey yoktur. Siddete egilimli insanlar kimi gucsuz gorurse ona siddet uygular. Coluguna cocuguna bakmayan insanlar tekrar evlenip tekrar cocuk doruyor. Bu engellensin, kisirlastirilsinlar. Cocuguna bakmayan ve siddet uygulayan insanlar kisirlastirilip maddi olarak cezalandirilmali. Adamin adi fedai. Kusura bakmayin bir aile cocuguna bu ismi koymasi bile bana enteresan geldi. Siddet goren siddet uygular.
Kimse birsey yapmamis diyorlar ben videoyu izlemedim gercekten dogrumu ?

Kuzum ben eksi sozluge falanda baktim o videoyu çeken kisi 19 yasinda bir ergen çocukmuş.
Zannedersem kavga yi cekmek istemis aklınca o anda kadin kanlar icinde kalıp kendisine dogru dönünce videoyu kapatmis.
Yani cocuk icin sacmalamayin on yargili olmayın gibi seyler yazıyordu ama bilemem tabiki bazen anlik seyler olabiliyor cocuk belkide bilincli yani kadinin o halini cekmek icin acmadi videoyu bilmiyorum. Yani umarim öyledir

Ülke berbat durumda
Bu ülkede sema maraşlı gibi
Erkeği putlaştıan zihniyet öncüleri var
De hadi getir öleni sema hanım
Deki erkek mağdurudur erkeğin kpek kadar değeri yoktur
Evet bu kadının yazdıklarını hayretler içinde okumuştum ama ilginç olan bu kadını seven beğenen insanların olması..Bu cinayete de ne der acaba.?

Simdi bir de genclerde malumunuz telefon,snap,video,instagram tutkusu var ve daha 12 13 yasindaki çocukların elinde ceptelefonu var.
Bir yerde kafede restaurantta trafikte yolda kavga çıkınca ,birbirine kufur eden insanlari görünce eline telefonu alip cekmeyi marifet zannediyorlar kınamıyorum gülüyorlar belki de kufurler mi hosuna gidiyor arkadaslariyla malzeme mi çıkıyor. Bunu söylüyorum benim afedersiniz esek kadar kız kardesimde de bu huy var. Kavga falan olsa duyarsiz kalmaz ama onu bunu cekmeye bayilir sokakta giden bi adamin ayakkabisi bile ona dalga malzemesi olabilir mesela. Terbiyesiz. Iste boyle anlarda dusunemiyorlar ki elindeki o telefonla polisi arasınlar direkt. Ve hersey bir anlık. Orda guldukleri kavgada kut diye biri birini bicaklayabilir ya da silahla öldürebilir. Belki bu ergen cocukta kendince eglence aradi nasil bir eglence anlayışiysa o andada olanlar oldu umarim öyledir cok üzgünüm

Bende izlemedim. Ve lütfen izlemeyin. Izleyenler uyardılar. Evet kimse hicbisey yapmamış. Seyirci kalınmış malesef.

Yok canım sadece çeken için demedim, orda onlarca insan vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…