Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Bayanın kardeşinin ropörtajını izlediniz mi? Orada kaç aydır tasarladığını tehdit ettiğini başkalarına da '' ben bunu da abilerini de babasını da öldüreceğim '' dediğini söylüyor bayanın babasını kaç kere arayıp sizi öldüreceğim diyor ve aylardır cebinde ekmek bıçağıyla geziyormuş

Şöyle de bir sey var. Video olmasaydi bu kadar yanki uyanmazdi. Tuba erkol gecen gun 20 yerinden bıçaklandı. Cocuguna annen oldu yardim isteme dedi. O bu kadar yanki uyandirmadi. Cunku siradanlasti videosu.yok. bu buyuk yanki uyandirdi cunku vahseti herkes gordu. Sadece video ceken ve digerleri daha fazla beklememeliydi hepsi bu.

Kalabaliga kosup bir insan evladi kurtarir demis.. ama olmamış..

Dün video yu yanlışlıkla gormus bulundum kanlar içinde oldugu kısım hemen kapattım ve hıçkıra hıçkıra dkkalarca agladım
Küçük kız için çok üzgünüm bu vahşeti hayatı boyunca unutamayacak. Bunu reva goren o caniyi Allah iki cihanda kahretsin
Bu ülkede kadınların can güvenliği yok

Videonun kaldırılması lazım umarim ilgilenirler.

Her ölen kadının ardından aynı şeyler konuşuluyor, unutuluyor. Herhangi bir çözüm yok, somut bir adım yok.

Artık kendi önlemlerimizi almanın vakti gelmedi mi? Vahşice katledilen kadınlarımızı, erkek egemen zihniyetli mahkemelerin adaletine teslim ederek elimize ne geçti? Hiçbir şey. Her geçen gün daha çok kadın erkek şiddetine kurban gidiyor.

Kadınlar, kendi adaletinizi kendiniz arayın. Can vereceğine can al. Bu zihniyete gebe kalma. Onlara çocuk verme. Çocuklarını cahillikleriyle zehirlemelerine izin verme. Bu varlıkları dönüşüme ancak bizler zorlayabiliriz.

Evet buda çok doğru

Emine bulutun annesi umarım torununa çok iyi bi gelecek sağlar o çocuğun yaşadığı şey çok acı o köpek adamda geberr inşallah pislik

Emine bulutun annesi umarım torununa çok iyi bi gelecek sağlar o çocuğun yaşadığı şey çok acı o köpek adamda geberr inşallah pislik
Var mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.
Insallah saglar tabi temennimiz bu yönde ama cocukcagiz annesiz kaldi bee nelere sahit oldu ufacık yasinda minik kalbi nasil yandi

Insallah saglar tabi temennimiz bu yönde ama cocukcagiz annesiz kaldi bee nelere sahit oldu ufacık yasinda minik kalbi nasil yandi

varmış annesi ama annesi de çok kötü durumdaymış tabi ki. yorumlarda okudum ben de.

Facede Emine Badegul Bulut diye geciyor. Daha önce etiketlendigi fotoğraflardan bazı arkadaşları çıktı arkadaşıma. Acaba o sayfa kapatılamaz mı kızının fotoğrafları filan var, ismi var. Çok zor bir hayat bekliyor bu kizcagizi cidden keske adını filan da değiştirip gönderseler ülkeden. Hayat boyu boyle anilacak
Sosyal hizmetler birşey yapamaz mi acaba.

Kiz yeteeer mahvettin beni oooy dahada fena oluyorum cok mantiklisin bunlari hic düşünemedim ama bildiğim kadariyla sosyal hizmetler boyle biseyi yapmaz kimsesiz kalan çocuklarin buyukanne buyukbabalari da oldugu için elden bise gelmez zaten biliyorsun sistemi ama yinede arastirmak lazim

yaa cidden kendi çocuğum gibi düşünüyorum ne yapayım, aklımdan çıkmıyor yavrucak. o yaşta bir yeğenim var düşünemiyorum şu an durumunu Allah yardımcısı olsun, allah sabir versin.

yaa cidden kendi çocuğum gibi düşünüyorum ne yapayım, aklımdan çıkmıyor yavrucak. o yaşta bir yeğenim var düşünemiyorum şu an durumunu Allah yardımcısı olsun, allah sabir versin.
Gördüm. Akrabaları ni altinda paylasilan yorumlari kadinin fotolarini inanki ben dünden beri bunu düşünüyorum odaklanamiyorum biseye. Cok etkilendim bende

Varmış açıklama yapmış köpek sürekli tehdit ediyormuş babası hasta diye diyemiyormuş kadın

Demin Twitter'da birşey gördüm. Kadının abisi demiş ki "daha önce ayrılmışlardı biz çocukları var diye barıştırmıştık" demiş. Bir kat daha üzüldüm. Kim bilir neler yaşadı kadın. Yaşarken destek olmadıktan sonra ölünce üzülmeyin ne anlamı var.
Çocukları var diye barıştırmışlar...

Bu ailelerin bu tutumlari beni öldürecek gercekten
Kiz çocuğu ailesi daha dikkatli olmasi gerekiyor nerede o şans herkeste varmi ki? Annesi babasi arkasında dursa lafta durur barissa sevinir ele aleme rezil olmadik oh bee diye. Ülkemizin gerçeği bu. 2019 konularinda dahil bosansam ailem arkamda degil yazıyorlar.

Aynısını düşündüm
Bir kadının çaresizliği bir çocuğun yalvarmasını bir adamın şere.... İnsanların ne kadar duyarsız olduğunu gözlerimizle gördük bundan bu tepki

Video olmasa kimse ilgilenmeyecekti
gazetede 3.sayfada küçücük bir haber
eski koca dehşeti kırıkkalede boşandığı eski karısını bir cafede bıçaklayarak öldürdü yazacaklardı çoğu kişi o haberi okumadan geçecekti

Bu kaçıncı katliam böyle. Daha da kötüsü videoyu çeken de seyirci kalıyor. Kimse elini kıpırdatmıyor. Yasal olarak hiçbir yaptırım yeterli değil. Resmen vahşete davetiye çıkarılmış durumda. Bu zihniyetteki erkekler bunu kendilerine hak kadına da reva görüyor. Kadın erkek eşitliğini sözde değil özde idrak edemeyen bir toplumda erkek egemenliği biter mi bitirilir mi. Lanet olsun erkekliğinize de insanlığınıza da lanet olsun. Ben de boşanmış bir kadınım ve böyle haberleri duydukça ailem beni tek bırakmaya korkar oldu. Emin olun bu adamlara hak veren binlerce adam (!)var. Düşündükçe içim nefretle dolup taşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…