- 4 Aralık 2015
- 536
- 607
- 103
Bayanın kardeşinin ropörtajını izlediniz mi? Orada kaç aydır tasarladığını tehdit ettiğini başkalarına da '' ben bunu da abilerini de babasını da öldüreceğim '' dediğini söylüyor bayanın babasını kaç kere arayıp sizi öldüreceğim diyor ve aylardır cebinde ekmek bıçağıyla geziyormuşTasarlayarak olmadığı, anlık öfke patlaması sonucunda meydana gelen bir cinayet olduğu çok açık. Annenin ''ölmek istemiyorum'' feryadı çok üzücü. Aslında hepimiz ölümden öylesine çok korkuyoruz ki. Ölümün nefesi her an ensemizdeyken, sanki hiç yokmuş gibi, hiç gelmeyecekmiş gibi yaşıyoruz. Şu video bile insanları ürkütmeye, korkutmaya fazlasıyla yetiyor. Kendi ölümümüz daha kötü de olabilir. Asla hayata bağlanmamak lazım. Asla.
Videonun kaldırılması lazım umarim ilgilenirler.Dün video yu yanlışlıkla gormus bulundum kanlar içinde oldugu kısım hemen kapattım ve hıçkıra hıçkıra dkkalarca agladım
Küçük kız için çok üzgünüm bu vahşeti hayatı boyunca unutamayacak. Bunu reva goren o caniyi Allah iki cihanda kahretsin
Bu ülkede kadınların can güvenliği yok
Evet buda çok doğruŞöyle de bir sey var. Video olmasaydi bu kadar yanki uyanmazdi. Tuba erkol gecen gun 20 yerinden bıçaklandı. Cocuguna annen oldu yardim isteme dedi. O bu kadar yanki uyandirmadi. Cunku siradanlasti videosu.yok. bu buyuk yanki uyandirdi cunku vahseti herkes gordu. Sadece video ceken ve digerleri daha fazla beklememeliydi hepsi bu.
Kalabaliga kosup bir insan evladi kurtarir demis.. ama olmamış..
Var mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.Emine bulutun annesi umarım torununa çok iyi bi gelecek sağlar o çocuğun yaşadığı şey çok acı o köpek adamda geberr inşallah pislik
Var mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.
Insallah saglar tabi temennimiz bu yönde ama cocukcagiz annesiz kaldi bee nelere sahit oldu ufacık yasinda minik kalbi nasil yandi
Ben onu unuttum tabi ooof. Sonucta o kadının yavrusu rahmetli olanvarmış annesi ama annesi de çok kötü durumdaymış tabi ki. yorumlarda okudum ben de.
Var mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.
Insallah saglar tabi temennimiz bu yönde ama cocukcagiz annesiz kaldi bee nelere sahit oldu ufacık yasinda minik kalbi nasil yandi
Kiz yeteeer mahvettin beni oooyFacede Emine Badegul Bulut diye geciyor. Daha önce etiketlendigi fotoğraflardan bazı arkadaşları çıktı arkadaşıma. Acaba o sayfa kapatılamaz mı kızının fotoğrafları filan var, ismi var. Çok zor bir hayat bekliyor bu kizcagizi cidden keske adını filan da değiştirip gönderseler ülkeden. Hayat boyu boyle anilacak
Sosyal hizmetler birşey yapamaz mi acaba.
Kiz yeteeer mahvettin beni oooydahada fena oluyorum cok mantiklisin bunlari hic düşünemedim ama bildiğim kadariyla sosyal hizmetler boyle biseyi yapmaz kimsesiz kalan çocuklarin buyukanne buyukbabalari da oldugu için elden bise gelmez zaten biliyorsun sistemi ama yinede arastirmak lazim
Gördüm. Akrabaları ni altinda paylasilan yorumlari kadinin fotolariniyaa cidden kendi çocuğum gibi düşünüyorum ne yapayım, aklımdan çıkmıyor yavrucak. o yaşta bir yeğenim var düşünemiyorum şu an durumunu Allah yardımcısı olsun, allah sabir versin.
Varmış açıklama yapmış köpek sürekli tehdit ediyormuş babası hasta diye diyemiyormuş kadınVar mıymış annesi ? Ben hala bulamadim sosyal medyada akrabalarini baktım ama.
Bu ailelerin bu tutumlari beni öldürecek gercektenDemin Twitter'da birşey gördüm. Kadının abisi demiş ki "daha önce ayrılmışlardı biz çocukları var diye barıştırmıştık" demiş. Bir kat daha üzüldüm. Kim bilir neler yaşadı kadın. Yaşarken destek olmadıktan sonra ölünce üzülmeyin ne anlamı var.
Çocukları var diye barıştırmışlar...
Aynısını düşündümŞöyle de bir sey var. Video olmasaydi bu kadar yanki uyanmazdi. Tuba erkol gecen gun 20 yerinden bıçaklandı. Cocuguna annen oldu yardim isteme dedi. O bu kadar yanki uyandirmadi. Cunku siradanlasti videosu.yok. bu buyuk yanki uyandirdi cunku vahseti herkes gordu. Sadece video ceken ve digerleri daha fazla beklememeliydi hepsi bu.
Kalabaliga kosup bir insan evladi kurtarir demis.. ama olmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?