KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Madem cok temiz babasinin donlari hanimefendi kendi yikasaydi. Bende yikarken elime kat kat poset geciriyordum. Cok igrenc ya herkes kendi donunu kendi yikasin

Aynı evde yasamyorz canm ayrıca gelinde olsam kendi kızlarna yaptıgı muameleyi görmüyorm.. Onlara göre el kızı olmayıda kabul ediyorum ama herkes bsylerden sıyrılma cabasna girince bide nankörlük görünce olmuyor yani

bir kere ayıbı yapan görümceniz. kendi babası sonuçta. insan utanır kendi babasının çamaşırını geline göstermeye. eli ayağı tutmasa neyse. kaldı ki hijyen diye bir şey var. el yıkamayla gitmiyor bazı mikroplar. ortalık hastalık dolu. niye kendinizi riske atmak zorundasınız görümcenin kalbi kırılmasın diye. siz hasta olsanız onlar mı gelip bakacak size. hiç sanmam. bazı konularda insan önce kendini düşünmeli. ben sizin yerinizde olsam hiç karışmazdım zaten. yemek, ev temizliği falan yapılır da kişisel işleri yapacak ya birinci dereceden yakını olmalı ya da bakıcı falan tutmalı. kimseye zorla iş yaptırmak doğru değil. içinizden geliyorsa orası size kalmış tabi. bence kendinizi o kadar da paspas ettirmeyin. kıymet bilen de olmaz. üstüne böyle laf da işitirsiniz.

Esine soyle o yikasin yada gorumce yikasin.hele de ic camasiri ise cok normal igrenmen

Ben de biraz titizm bu konularda.seni hakli buldum

Sen kole misin ayrica gorumce basinda dikilene kadar kendi atsin bi zahmet

İşte canm ben her ihtiyaclarına yüzümü eksitmeden koştum başta.. Baktım iyiliğim sıistimal edlyo bide hepsinin ayrı ayrı lafını sözünü duyuyorum..canıma tak etti en kötüsü de ortada bi olay yok ama şaf söz ediyorlar bilmiş bilmiş konusup canmı sıkıyorlar .. Eşim soruncada anlatamyorum çünkü anlatılacak olay gbi değil.. Anlatnca karsı taraftan basit algılanyo..kıymetimi bilmedikleri için artık esli samimiyetimi hiç kimseye göstermiyorum göstermeyeceğimde..yani yıkayıp gecse bile ellerken insan tiksiniyo sonra vücudumda yaralar cikiyo

Aklıma gelseydi derdim
birdahakine söyle ..ya da sık sık gidip çamaşır olayına el atma ..görümcen laf ederse elin ayağın tutuyor ben misafirim de..kocanda laf ederse ben anlattığımda önemsiz muamelesi yapıyorsan ordan bana laf taşıma de..bir CİNNETE bakar

Aynen yada bu kadar zoruna giden bi insan babasnın pis camasrlarnı geline değil kendi gider ayar dimi

ayni seyi kendisi kp yapsa takarmi takmazmi onu bi sorun? sorsanizda kesin takmam der gerci
ben takmayi tercih ediyorum sen takmazsin kp camasirlarini atarken dersin

O eldivenleri gözüne soksaydınız iyice. Çok güzel olmuş o şekilde görmesi.

çok doğru söylüyorsun.
bide arada görümce yapsın diyenler var,gelin evlat değil mi,büyüklerimize bakmak zorunda değilmiyiz , kız evlat olur erkek evlat olur fark etmez ister damat ister gelin olsun onlar bizi/eşimizi büyüten insanlar,bakmakla yükümlüyüz,eskiden hazır bez mi vardı analarımız b.klu bezleri ellerinde yıkarlarken sorun etmiyorlardı.
bir de kendi babası olduğunu düşünsün,şahsen görümcenin yerinde olsam bende kırılırdım,babamdan iğreniyomu derdim.
birde daha kötü durumda olan yaşlı hastalar var altlarından alınan birde onlara bakan kişileri düşünsün arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…