- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Aynı evde yasamyorz canm ayrıca gelinde olsam kendi kızlarna yaptıgı muameleyi görmüyorm.. Onlara göre el kızı olmayıda kabul ediyorum ama herkes bsylerden sıyrılma cabasna girince bide nankörlük görünce olmuyor yaniBir şekilde bu görevi ona verin.. Kimse hizmetçi değil tabiki ama insan kırılır yani sen o evin kızı olmuşsun..
Yatalak hasta falan delilse Ada'm temizliğine dikkat ediyorsa böyle yapma bence.. Yinede fikir senin tabii.. Allah yardımcın olsun canım
İşte canm ben her ihtiyaclarına yüzümü eksitmeden koştum başta.. Baktım iyiliğim sıistimal edlyo bide hepsinin ayrı ayrı lafını sözünü duyuyorum..canıma tak etti en kötüsü de ortada bi olay yok ama şaf söz ediyorlar bilmiş bilmiş konusup canmı sıkıyorlar .. Eşim soruncada anlatamyorum çünkü anlatılacak olay gbi değil.. Anlatnca karsı taraftan basit algılanyo..kıymetimi bilmedikleri için artık esli samimiyetimi hiç kimseye göstermiyorum göstermeyeceğimde..yani yıkayıp gecse bile ellerken insan tiksiniyo sonra vücudumda yaralar cikiyobir kere ayıbı yapan görümceniz. kendi babası sonuçta. insan utanır kendi babasının çamaşırını geline göstermeye. eli ayağı tutmasa neyse. kaldı ki hijyen diye bir şey var. el yıkamayla gitmiyor bazı mikroplar. ortalık hastalık dolu. niye kendinizi riske atmak zorundasınız görümcenin kalbi kırılmasın diye. siz hasta olsanız onlar mı gelip bakacak size. hiç sanmam. bazı konularda insan önce kendini düşünmeli. ben sizin yerinizde olsam hiç karışmazdım zaten. yemek, ev temizliği falan yapılır da kişisel işleri yapacak ya birinci dereceden yakını olmalı ya da bakıcı falan tutmalı. kimseye zorla iş yaptırmak doğru değil. içinizden geliyorsa orası size kalmış tabi. bence kendinizi o kadar da paspas ettirmeyin. kıymet bilen de olmaz. üstüne böyle laf da işitirsiniz.
Aklıma gelseydi derdimKirli değilse yıkamayalım deseydin
birdahakine söyle ..ya da sık sık gidip çamaşır olayına el atma ..görümcen laf ederse elin ayağın tutuyor ben misafirim de..kocanda laf ederse ben anlattığımda önemsiz muamelesi yapıyorsan ordan bana laf taşıma de..bir CİNNETE bakarAklıma gelseydi derdim
Tatlm onyalnz diyorumBen eşimin camasirindan bile hoşlanmıyorum ama keşke sadece k.pederinkinde değil hepsinde eldiven taksaydin. Göze batmazdi o zaman
Anlamadım ne yazdığını ?Tatlm onyalnz diyorum
Yalnız yasıyor kpAnlamadım ne yazdığını ?
Yalnız yasıyor kp
Görmesemiymiş yani ?O eldivenleri gözüne soksaydınız iyice. Çok güzel olmuş o şekilde görmesi.
illa ki görümce de yapıyordur, hiç zannetmiyorum sadece sizin yaptığınızı. sonuçta yalnız yaşıyormuş, bunu sorun etmemek gerek bence. elde de yıkamıyorsunuz sonuçta, makina yıkıyor, sizde elinizi yıkadınız mı biter gider bu kadar basit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?