bugün bulaşık deterjanını ortadan ikiye bölerek kullandım sonuç mükemmel saolun kızlar:) bi kutu kardayım:)
bugün bulaşık deterjanını ortadan ikiye bölerek kullandım sonuç mükemmel saolun kızlar:) bi kutu kardayım:)
ben evlendiğimden beri 3 e bölerek kullanıyordum annemin tavsiyesiyle. ama son zamanlarda bardaklar sararmaya başlamıştı. mecburen artırmıştım.
meğer benim makinenin kireç ayarı 1 e düşmüş. hiç çamur gibi suda 1 kullanılır mı ben de 4 e çıkarttım
şimdi mis gibi yıkıyor
eski alışkanlıklarıma devam ediyorum
kireç ayarı nerden ayarlnıyo acaba?
Günaydınlarrr , Bir ay boyunca kredi kartımla alışveriş yapmamak için kendime söz verdim . Bugün ayın 15 .i veee ben sözümün yarısını tuttumGeçen ay maaşımın yarısından çoğunu kredi kartına ödeyince aklım başıma geldi . Bu ay başarırsam ekim ayı içinde aynı şekilde devam etmeyi düşünüyorum . Sabit giderim üç kalem ; Yüksek Lisans ödemem ,Yol , Kredi Kartı Kalanı birikim
farmasi Allah bereket versin canım Allah ağız tadıyla yedirtsin.
canım domates suyu dediğin sizin o tarafta yapılıyor hani şu gazoz şişelerine yapıyorsunuz o mu?
ben de çok niyetlendim ondan yapmaya ama kapatmak için bi makineye ihtiyaç varmış bir de o kadar gazoz şişesi toplayamayacağım için vazgeçtim. ama o çok pratik oluyo tam bir iki yemeklik
Allah razı olsun canımm inşaallah hepimiz afiyetle yeriz hazırladıklarımızı sevdiklerimizle beraber.
domates suyunu ben öyle şişelere yapmıyorum öyle çok zahmetli giden zamana yazık
domatesleri önce kıyma makinasından geçireceksin sonra şişelere koyup şişelerin ağzını kapatma makinasıyla kapatacaksın sonra koca kazana şişeleri döşeyip kaynatacaksın soğumasını bekleyip kilerine döşeyeceksin ohooooooo bana göre değil ..
ben rondodan geçiriyorum domatesleri ister kabuğunu soy ister soyma keyfine kalmış
sonra onu tencereye koyup kaynatıyorum tuzunu koyup biraz daha kaynamasını bekleyip kavanozlara sıcak şekilde doldurup yeni aldığım kapaklarla ağzını sıkıca kapatıyorum işte bu kadar
sen de bendensin yani
karafilcecim gazoz kapağı toplamaya gerek yok onlar da yepyeni olarak satılıyor
ama dediğim gibi çok zahmetli süreç insanın kendine eziyeti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?