- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
katılıyorum.Size gelmesin, siz gun asiri gidip yapilmasi gereken neyse yapip donun gelin evinize. Uzerinize alindiginiz seyler ilerde size görev olarak doner. Gerek yok.
Anne senin rahatin bozulmasın ben arada gelirim diyin. Arada da diğer kardeşlerine isim var yanında durur musunuz diyin. 20 kisilermis zaten halledilir.Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım
Daha ortada birşey yok tabi o düşünüyor ne yapacağım edeceğim derken ben de nezaketen bizde kalırsın dedim üzüldüğüm için ama kendi ailemle karıştırdım geleni gideni bitmeyeceğini unuttum ve ameliyatlı birine nasıl bakacağımı düşünemedim, şimdi bu durumda desem eşyaların orada en iyisi mi ben her gün geleyim akrabalarda gelir diyim değil mi?Merak etme anne ben hergün gelir ilgilenirim seninle de
Yani bakacaksan da onun evinde bak daha mantıklı sonuçta her eşyası orda
Zaten gelen giden eksik olmuyormuş elbet yardım eden olur
Anne düşündüm de ben geleyim sana evinde bakayım gelen giden olur onları da ağırlarım hep deDaha ortada birşey yok tabi o düşünüyor ne yapacağım edeceğim derken ben de nezaketen bizde kalırsın dedim üzüldüğüm için ama kendi ailemle karıştırdım geleni gideni bitmeyeceğini unuttum ve ameliyatlı birine nasıl bakacağımı düşünemedim, şimdi bu durumda desem eşyaların orada en iyisi mi ben her gün geleyim akrabalarda gelir diyim değil mi?
Yok zaten eşime ben desemde o bana uyar, ısrar etmez hiç bişey için, eşime dedim zaten en iyisi annenin evinde bakmak eşyaları orda gider yardım ederiz dedimben gelir bakarım sana anne merak etme de.. ama gelir bakarım kısmnı kullanın mutlaka eşinzn yannda flnda ki bize gel bakarz sana modunu ortadan kaldır ..
Allah akıl fikir versin, o demeden sen teklif etmişsin. Yaş kaç?Daha ortada birşey yok tabi o düşünüyor ne yapacağım edeceğim derken ben de nezaketen bizde kalırsın dedim üzüldüğüm için ama kendi ailemle karıştırdım geleni gideni bitmeyeceğini unuttum ve ameliyatlı birine nasıl bakacağımı düşünemedim, şimdi bu durumda desem eşyaların orada en iyisi mi ben her gün geleyim akrabalarda gelir diyim değil mi?
Haha evet ya gereğinden fazla vicdanlı bir insanım, sadece ona değil herkese, bu sıkıntımı çözemedim birde nezaketen söyledim, birde evimde kedim var, ameliyatlı ve kedili evde mikrop bulaşır falan mı desem, kediyide sevmez, yok yok en iyisi ben söyleyeceğim, düşündümde eşyaların herseyin orada evinde bakılman daha iyi olur diyeceğim ben gelirim diyeceğim arada, hem kedide var birde bişey olur sana diyeceğimAllah akıl fikir versin, o demeden sen teklif etmişsin. Yaş kaç?
Evinden hergün çıkmayanlardan birisi niye yatılı kalmıyor ki? Kardeşlerinden biri kalsın, sen de sık sık uğrarsın. Böyle teklif edin.
Hasta olan eve de desteler şeklinde gelmeyi bıraksınlar bi zahmet.
Hoş geldin hoş geldinAsla evıne alma, sabahları uyan git aksam dön evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?