Kırmadan nasıl söylenir ne yapılır

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım

Anne senin rahatin bozulmasın ben arada gelirim diyin. Arada da diğer kardeşlerine isim var yanında durur musunuz diyin. 20 kisilermis zaten halledilir.

Merak etme anne ben hergün gelir ilgilenirim seninle de
Yani bakacaksan da onun evinde bak daha mantıklı sonuçta her eşyası orda
Zaten gelen giden eksik olmuyormuş elbet yardım eden olur
Daha ortada birşey yok tabi o düşünüyor ne yapacağım edeceğim derken ben de nezaketen bizde kalırsın dedim üzüldüğüm için ama kendi ailemle karıştırdım geleni gideni bitmeyeceğini unuttum ve ameliyatlı birine nasıl bakacağımı düşünemedim, şimdi bu durumda desem eşyaların orada en iyisi mi ben her gün geleyim akrabalarda gelir diyim değil mi?

Sen evinde kal, ben gelir giderim yardımcı olurum de. Kardeşleri varmış madem onlarda bakar. Üstüne alma bütün sorumluluğu. Bi daha aynısı yaşanırsa senin vazifen olarak görülür.

Anne düşündüm de ben geleyim sana evinde bakayım gelen giden olur onları da ağırlarım hep de
Kardeşleri de gelince x teyze beraber bakalım ben hiç ameliyatlı birine bakmadım yanlış birşey yaparım diye çekiniyorum falan dersin

ben gelir bakarım sana anne merak etme de.. ama gelir bakarım kısmnı kullanın mutlaka eşinzn yannda flnda ki bize gel bakarz sana modunu ortadan kaldır ..

ben gelir bakarım sana anne merak etme de.. ama gelir bakarım kısmnı kullanın mutlaka eşinzn yannda flnda ki bize gel bakarz sana modunu ortadan kaldır ..
Yok zaten eşime ben desemde o bana uyar, ısrar etmez hiç bişey için, eşime dedim zaten en iyisi annenin evinde bakmak eşyaları orda gider yardım ederiz dedim

Allah akıl fikir versin, o demeden sen teklif etmişsin. Yaş kaç?

Evinden hergün çıkmayanlardan birisi niye yatılı kalmıyor ki? Kardeşlerinden biri kalsın, sen de sık sık uğrarsın. Böyle teklif edin.

Hasta olan eve de desteler şeklinde gelmeyi bıraksınlar bi zahmet.

Haha evet ya gereğinden fazla vicdanlı bir insanım, sadece ona değil herkese, bu sıkıntımı çözemedim birde nezaketen söyledim, birde evimde kedim var, ameliyatlı ve kedili evde mikrop bulaşır falan mı desem, kediyide sevmez, yok yok en iyisi ben söyleyeceğim, düşündümde eşyaların herseyin orada evinde bakılman daha iyi olur diyeceğim ben gelirim diyeceğim arada, hem kedide var birde bişey olur sana diyeceğim

Sadece kv'niz olduğunu düşünecek olursak hangisi size kolay geliyor onun evinde bakmak mı kendi evinizde bakmak mı? Hangisi size daha kolay geliyorsa onu kabul ettirin. gelen gidene de hizmet etmek zorunda değilsiniz, etmeyin hatta. Koyun semaveri ya da demliği önlerine, kendileri alsınlar içsinler, dışardan da kuru pasta, meyve vs alırsınız, self servis. Güler yüzlü saygılı olun yeter, hizmet etmeyin, siz sonuçta hasta insan bakıyorsunuz. Hasta bakmak zordur, size yardım edecek birilerinin olması mutlaka şart, gece yanında kalacak birisi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…