Kırmadan nasıl söylenir ne yapılır

Ne 20 günü 2 ay
Kocam resmen trip yaptı şuan yattı ve ben çıldırıyorum
Yuhhh valla ben yazdim bak ilk yazdiklarini oku ne kadar iyi dusunuyodun yaaa esin istedigi kadar trip atsın burasi ikimizin evi de ben 2 ay kimseye bakamam gelen gidenle ilgilenmem de ilgilenemem degil mesela net lafini söyle ahh ahh neden bu kadar iyisiniz ki

Kardeşleri her gün geliyormuş zaten bırakın baksınlar sizde yemek falan götürün evine bırakın dönün bakma zorunluluğunuz yok bence

Benim bildiğim hasta kendi evinde durur bakacak kişi gider.
Yani daha konforlu olur.

Her gün geleni gideni varsa yiyip içip oturmaya gelmiyorlar ya bakacaklardır kadına.
Kayınpeder yaşıyor mu?
O da var.
Siz de gidersiniz.
Eşiniz iş çıkışları gider bi el atar neye ihtiyaç varsa.
Eve getirmeye ne gerek var?
Trip atmasın eşiniz boşuna, bu kadar gelip giden varsa kendi evinde bakılır pekâla.

Aynen öyle, eşimle büyük bir kavga ettik, dışarı çıktım sakinleşmek için peşimden geldi dışarda bağıra bağıra kavga ettik içeri girdim gene peşimden geldi dolaba bir yumruk vurdu dolap göçtü inanmıyorum Ya gerçekten iyilikten maraz doğdu lanet olsun

Trip olsa iyi koca bir kavga ettik ve sanki ben banane demişim gibi muamele görüyorum, gidip tabi yardım ederim ama geleni gideni bitmez bizim evde kalamaz dediğim için

De hayir neye böğürüyosun benim böyle bi zorumlulugum yok de senin annen sen ve kardeslerin baksin de iyi niyetimi suistimal ettin de sakin geri adim ama 2 ay millet bide esin yanindada degil anla insan ofkeliyken dogrulari soyler yarin özür dilerim deyip gelirse kanma annesi icin yol yapiyo

Dedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.
Sanki karşımdaki eşim değil.
Bana hiç bi konuda hayır demeyen adam gitmiş yerine bu gelmiş
Alt tarafı annen evinde kalsın ben arada giderim dedim Ya!
Yok illa getirecek evimize!
Birde evde kedim var ki annesi hiç sevmez hep kokuyo ev diyip sinir eder!
Mikrop mu kapsın dedim
Öyle kötü oldum ki!
Çıktı gitti eşim şimdi evden dolabı göçertip

Evlenirken yaşınız büyük oluyorda misafir ağırlarken mi küçük oluyor?
Bakım hanımefendi hastalıktan bahsediyorsunuz. El açması börek yapmazsınız da hazır kurabiye ile çay verip geleni gideni gönderirsiniz. Allah rızası için yapın. İlk bir ay kendi evinizde bakarsınız. Biraz toparlayınca diğer ay kendi evine geçer her gün gider bakarsınız. Büyütmeyin.

Yazdıklarımı okudunuz mu? Sizde eşim gibi sanki banane ameliyat olacaksa demişim gibi tepki vermeyin, ben elbet elimden geleni yaparım

Dolabin resmini cek hatta video cek ne olur ne olmaz kayit kalsin ayrica sana madem boyle davrandi ben bakamam de net evimde kimseyi istemiyorum de bu yaşımda kimseye hizmet edemem de

By pass mi oluyor ki 2 ay iyilesemiyor sen ailende görmemiş olabilirsin ama fazla akraba ve misafirlerin gelip gitmesi gayet normal bisey turk geleneğinde boyledir ne bu sık bogaz haliniz anneniz olsa onun yerinde bu konuyu acarmiydiniz

By pass mi oluyor ki 2 ay iyilesemiyor sen ailende görmemiş olabilirsin ama fazla akraba ve misafirlerin gelip gitmesi gayet normal bisey turk geleneğinde boyledir ne bu sık bogaz haliniz anneniz olsa onun yerinde bu konuyu acarmiydiniz
Anneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.
İnsanin kendi annesine bakmasiyla bu bir değil

Anneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.
İnsanin kendi annesine bakmasiyla bu bir değil
Evet değil ama o zaman ortaya atılmayacaktı bakarım diye. Bir cümle ağızdan çıkıyorsa arkasında durulmalı. Ayrıca eşi evi geçindirmek için işe gidecek hangi iş yeri iki ay annesine bakması için izin verecek? Oda eşine destek olmalı bu durumda. Eli ayağı tutana bakılmaz ama ameliyat bu hastalık. Senin annen benim annem meselesi değil zaten bu allah rızası için yapılmalı. Yoksa tabiki kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil.

Tabiki kimseye bakmak zorunda degilsin ama hatali davranmissin. En basinda nezaketen bile olsa "bizde kalirsin" demissin bir kere. Eger bu soz agzindan cikmamis olsaydi ve esin illa benim anneme bakacaksin deseydi, kesinlikle haksiz olurdu. Basit bir olay bos yere buyumus. Sanirim eşin seni yanlis anlamistir, basta sen bakarim diye teklif edip sonra evime gelmesin, onun evinde bakalim deyince kotu dusunmustur. Annesini istemedigini, hatta sonradan fikir degistirdigin için birilerinin doldurusuna geldigini bile dusunmustur. Sana tavsiyem eşini alttan al. Daha evliliginiz de yeniymis. Olur boyle yanlis anlasilmalar. Anladigim kadariyla zaten anlayisli, seni seven bir eşin var. Bence durumu ona sakin bir sekilde durustce soylersen sorununuz cozulecektir..

iyide annesini kendisi bakıcak kocası elinde cay tepsisi yengecim hosgeldin halacım amcacım demicek yada gelen giden ayy damat sana iyi bakıyomu demicek sırf esin ailesi diye ne alaka tanımam etmem dicek kız bu gelenegi kadınlar yıkıcak yoksa cok sürünürler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…