- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Ne 20 günü 2 ayYaa işte en basta yuzu vermeseydim valla ananin evinde bak de kavga etsende bikac gün surer o kadin geldimi 20 gün cikmaz bide gelen giden cabasi
Yuhhh valla ben yazdim bak ilk yazdiklarini oku ne kadar iyi dusunuyodun yaaa esin istedigi kadar trip atsın burasi ikimizin evi de ben 2 ay kimseye bakamam gelen gidenle ilgilenmem de ilgilenemem degil mesela net lafini söyle ahh ahh neden bu kadar iyisiniz kiNe 20 günü 2 ay
Kocam resmen trip yaptı şuan yattı ve ben çıldırıyorum
Kardeşleri her gün geliyormuş zaten bırakın baksınlar sizde yemek falan götürün evine bırakın dönün bakma zorunluluğunuz yok benceKızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım
Benim bildiğim hasta kendi evinde durur bakacak kişi gider.Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım
Aynen öyle, eşimle büyük bir kavga ettik, dışarı çıktım sakinleşmek için peşimden geldi dışarda bağıra bağıra kavga ettik içeri girdim gene peşimden geldi dolaba bir yumruk vurdu dolap göçtü inanmıyorum Ya gerçekten iyilikten maraz doğdu lanet olsunYuhhh valla ben yazdim bak ilk yazdiklarini oku ne kadar iyi dusunuyodun yaaa esin istedigi kadar trip atsın burasi ikimizin evi de ben 2 ay kimseye bakamam gelen gidenle ilgilenmem de ilgilenemem degil mesela net lafini söyle ahh ahh neden bu kadar iyisiniz ki
Trip olsa iyi koca bir kavga ettik ve sanki ben banane demişim gibi muamele görüyorum, gidip tabi yardım ederim ama geleni gideni bitmez bizim evde kalamaz dediğim içinHer gün geleni gideni varsa yiyip içip oturmaya gelmiyorlar ya bakacaklardır kadına.
Kayınpeder yaşıyor mu?
O da var.
Siz de gidersiniz.
Eşiniz iş çıkışları gider bi el atar neye ihtiyaç varsa.
Eve getirmeye ne gerek var?
Trip atmasın eşiniz boşuna, bu kadar gelip giden varsa kendi evinde bakılır pekâla.
De hayir neye böğürüyosun benim böyle bi zorumlulugum yok de senin annen sen ve kardeslerin baksin de iyi niyetimi suistimal ettin de sakin geri adim ama 2 ay millet bide esin yanindada degil anla insan ofkeliyken dogrulari soyler yarin özür dilerim deyip gelirse kanma annesi icin yol yapiyoAynen öyle, eşimle büyük bir kavga ettik, dışarı çıktım sakinleşmek için peşimden geldi dışarda bağıra bağıra kavga ettik içeri girdim gene peşimden geldi dolaba bir yumruk vurdu dolap göçtü inanmıyorum Ya gerçekten iyilikten maraz doğdu lanet olsun
Dedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.De hayir neye böğürüyosun benim böyle bi zorumlulugum yok de senin annen sen ve kardeslerin baksin de iyi niyetimi suistimal ettin de sakin geri adim ama 2 ay millet bide esin yanindada degil anla insan ofkeliyken dogrulari soyler yarin özür dilerim deyip gelirse kanma annesi icin yol yapiyo
Evlenirken yaşınız büyük oluyorda misafir ağırlarken mi küçük oluyor?Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Sizce ne yapmalıyım
Yazdıklarımı okudunuz mu? Sizde eşim gibi sanki banane ameliyat olacaksa demişim gibi tepki vermeyin, ben elbet elimden geleni yaparımEvlenirken yaşınız büyük oluyorda misafir ağırlarken mi küçük oluyor?
Bakım hanımefendi hastalıktan bahsediyorsunuz. El açması börek yapmazsınız da hazır kurabiye ile çay verip geleni gideni gönderirsiniz. Allah rızası için yapın. İlk bir ay kendi evinizde bakarsınız. Biraz toparlayınca diğer ay kendi evine geçer her gün gider bakarsınız. Büyütmeyin.
Konuyu okudum ve yazdım. Sayfalarca yorum okuyamam. Konuya güncelleme yazsaydınız ona göre cevap verirdim.Yazdıklarımı okudunuz mu? Sizde eşim gibi sanki banane ameliyat olacaksa demişim gibi tepki vermeyin, ben elbet elimden geleni yaparım
Dolabin resmini cek hatta video cek ne olur ne olmaz kayit kalsin ayrica sana madem boyle davrandi ben bakamam de net evimde kimseyi istemiyorum de bu yaşımda kimseye hizmet edemem deDedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.
Sanki karşımdaki eşim değil.
Bana hiç bi konuda hayır demeyen adam gitmiş yerine bu gelmiş
Alt tarafı annen evinde kalsın ben arada giderim dedim Ya!
Yok illa getirecek evimize!
Birde evde kedim var ki annesi hiç sevmez hep kokuyo ev diyip sinir eder!
Mikrop mu kapsın dedim
Öyle kötü oldum ki!
Çıktı gitti eşim şimdi evden dolabı göçertip
Anneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.By pass mi oluyor ki 2 ay iyilesemiyor sen ailende görmemiş olabilirsin ama fazla akraba ve misafirlerin gelip gitmesi gayet normal bisey turk geleneğinde boyledir ne bu sık bogaz haliniz anneniz olsa onun yerinde bu konuyu acarmiydiniz
Kadına bakmak için bakıcı mi tutulacak me var insanlık için baksa ama kendi gelinleri yapmasa yapmadı olur bide piskin piskin çözüm ariyorAnneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.
İnsanin kendi annesine bakmasiyla bu bir değil
Evet değil ama o zaman ortaya atılmayacaktı bakarım diye. Bir cümle ağızdan çıkıyorsa arkasında durulmalı. Ayrıca eşi evi geçindirmek için işe gidecek hangi iş yeri iki ay annesine bakması için izin verecek? Oda eşine destek olmalı bu durumda. Eli ayağı tutana bakılmaz ama ameliyat bu hastalık. Senin annen benim annem meselesi değil zaten bu allah rızası için yapılmalı. Yoksa tabiki kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil.Anneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.
İnsanin kendi annesine bakmasiyla bu bir değil
iyide annesini kendisi bakıcak kocası elinde cay tepsisi yengecim hosgeldin halacım amcacım demicek yada gelen giden ayy damat sana iyi bakıyomu demicek sırf esin ailesi diye ne alaka tanımam etmem dicek kız bu gelenegi kadınlar yıkıcak yoksa cok sürünürler böyleBy pass mi oluyor ki 2 ay iyilesemiyor sen ailende görmemiş olabilirsin ama fazla akraba ve misafirlerin gelip gitmesi gayet normal bisey turk geleneğinde boyledir ne bu sık bogaz haliniz anneniz olsa onun yerinde bu konuyu acarmiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?