- 21 Temmuz 2019
- 321
- 341
- 33
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Bu kadar ince dusunme canim asla yaranamazsin. Acik acik söyle anne size gelip bakarim ben sana hatta teyzemler dayimlar hep beraber bakariz de. Sonra göreve dönüsür 20 gün bakarsin bi gün bakmazsin adın kötü geline cikar.Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım
Kizi varsa sen bunu düsüncek en son kisisin..Kızı var, benim annem olsa koşa koşa giderim, herkesin öz annesi, ama hiç kızının lafı yok eşimde
O kalabalık gelenler tek tek gelsin bi isin ucundan tutsun.Kızlar ben yeni evli sayılırım, beklenmedik bir olay gerçekleşmek üzere kv ameliyat olmak durumunda, hastalık çok üzüldüm hemen öğrendim koştum gittim ettim yardım ettim, olunca bir süre yatacak tabi kalkamayacak, kim bakacak edecek derken gelin olunduğu için herkes birşeyler bekliyor tahmin edersiniz.
Evlerimizin arası 20 dk, ama kv çok kardeşli ve normalde bile geleni gideni bitmiyor, beraber yiyip içiyorlar ediyorlar, her gün ama her gün yaklaşık 20 kişi, ben ailemden böyle şey görmediğim için bana zaten tuhaf gelirken şimdi kvyi ben evime alıp bakmaya kalksam eminim ziyarete diye her gün gelecekler hizmet beklenecek evimde benden, o yüzden istemiyorum pek onu geçtim daha yaşım küçük nasıl ameliyatlı birine bakılır edilir bilemiyorum 2 ay.
Sizce ne yapmalıyım
isTe gerçek yuzu buymuş aslında bence evdede tavirli ol ne yemeye çağır ne caya bana bu şekilde davranamazsin tavrini koyman lazim dolap kırmak az buz sey degilHiç bşey olmadı
Bu adam ben annesiyle konuşmıcam yaptıklarından sonra dediğim zaman konuşma sen nasıl mutlu olacaksan diyen adamdı
Şimdi annesi 1 kişi değil sülaleside benden çıkmayacağı için evimde bakmak istemediğim için
Sanki bakmam demişim gibi tepki veriyor
Ve bitişe doğru gidiyor
Eminim kabul etsem
Bidaha benim yanımda olmayacak güç kaybedeceğim ve hizmetçi olacağım
Bende istemiyorum
Güncelleme yaptım demin ki arkadaşa yazdımisTe gerçek yuzu buymuş aslında bence evdede tavirli ol ne yemeye çağır ne caya bana bu şekilde davranamazsin tavrini koyman lazim dolap kırmak az buz sey degil
Iste kizi var ama esim doğulu diyosun insanlar hep kendi memleketleriyle evlenmeli derim hep onlarda gelen giden bitmez bide hizmet isterler esine sormadan yatiya misafir gelir falan bana gore cok sacma şeyler bide diyosun eve biseyde yapmadi sen gözünde bence cok buyutmussun esini bence iyiki bu kadar erken gördün tavir cok büyük çünkü küfürler kapi kirmalar falan sen her kKızı var, benim annem olsa koşa koşa giderim, herkesin öz annesi, ama hiç kızının lafı yok eşimde
Yok annesi dolduramaz çünkü konuştum birşeyden haberi yokEşin dolduruşa gelmiş gibi annesi olmasada başka biri ile paylastimi acaba telefonda konusunda tamam demiş evde esmis gurlemis o arada mutlaka aklına biri girmiş
Eşim batıda büyümüşIste kizi var ama esim doğulu diyosun insanlar hep kendi memleketleriyle evlenmeli derim hep onlarda gelen giden bitmez bide hizmet isterler esine sormadan yatiya misafir gelir falan bana gore cok sacma şeyler bide diyosun eve biseyde yapmadi sen gözünde bence cok buyutmussun esini bence iyiki bu kadar erken gördün tavir cok büyük çünkü küfürler kapi kirmalar falan sen her k
Bence Eşinizin ne yapacağını bekleyin. Siz demişsiniz diyeceğinizi. Orada bakarsınız şartlar uygun olursa. Eşinize hiçbirşey olmamış gibi davranın. Ne soğuk ne sıcak.Orada güncelleme yaptım annesiyle konuştum diye
Bu kocam olacak adamı ne yapayım şmdi?
Geldi zaten işten izin almışBence Eşinizin ne yapacağını bekleyin. Siz demişsiniz diyeceğinizi. Orada bakarsınız şartlar uygun olursa. Eşinize hiçbirşey olmamış gibi davranın. Ne soğuk ne sıcak.
Ben kimse bakmak zorunda demedim zaten. Ama her kadın kendi ailesine davrandığı gibi karşı tarafa da eşit olmalılar ki kendi ailesinin başına bişey gelince de eşi yardımcı olsun.Konu sahibinin en büyük hatası bakarım deyip dönmesi. Yoksa koca çalışıyor ben evdeyim kv çye bakayım düşüncesi saçma. O çalışıyorsa kadın da temizlik, yemek işlerini görüyor. Bunlar kolay mı.. Ev iki tarafın sayesinde dönüyor. Bence kvye gelin baksın mantığı yanlış. Kızı bakar o yoksa gelin isterse bakar. İstemezse de zorla bak denilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?