- 14 Haziran 2022
- 29
- 3
- 6
- 45
- Konu Sahibi Miranda giydi
-
İsmarlayin gitsin bir kereliğine. Boğazda fine dininge ya da raki- balığa gitmeyin tabi. Kaç kiş
Aslında yemek yemedim kahve ısmarlama olarak konuştuk 3 ay önce bugün yemek ne zaman ısmarlıyorsun a döndüYemek demeseymişsiniz bi tatlı bi kahveyle çözermişsiniz işi. Nasıl yerlere gidiyordunuz beraberken? Pideciye gidebilirsiniz he ama rakı başlık ortamınız varsa muhtemelen o tarz beklenti içine girmişlerdir ancak sonuç itibariyle siz ısmarlayacağınız için sandviç ısmarlasanız bile kimse bir şey diyemez.
Mekanı siz seçeceksiniz ya da evde yemek yapıp evde agirlayacaksiniz.Kızlar akıla ihtiyacım var.Ben emekli oldum ve maaşımı almaya başladım,3 arkadaşım var eski iş yerinden kendilerini severim aramızda iyisidir bir kaç ayda bir buluşuruz, sorum şu olacak emekli olunca birşeyler ısmarlarsın gibi bir konu geçmişti birkaç ay önce.Bende o dönemde olduğumu söyledim ama bayramlar girdi araya görüşemedik uzadı açıkçası o süre, şimdi bugün arkadaşlarım gruptan yazdı haber aldık birbirimizden ve ne zaman yemek ısmarlıyorsun dediler maaşını ıslatmak adına, bende size uyarım farketmez benim için dedim ben çalışmıyorum onlar çalışıyor.Sorum şu ben yemek ısmarlamanın bana çok maliyetli olacağını düşünüyorum ve onlara şaka ile gerçek arasında birşey söylemek istiyorum, yani uygun bir yer yada uygun bir yemek gibi.kalkıpta binlira ve üstünü vermek istemiyorum, nasıl bunu belirteyim bir akıl verin ,hepimiz ev geçindiriyoruz sonuçta şartlarımız belli
Evi teklif ettim maalesef dışarda dedilerMekanı siz seçeceksiniz ya da evde yemek yapıp evde agirlayacaksiniz.
Benim ile 4 kişiyizBildiğinizi okuyup kahve ısmarlayın o zaman, nasılsa öyle konuşmuşsunuz. Ne yemeği? Bugün pideciye gitseniz zaten üç kişi en az 600 hesap gelir. Tatlısını da ister bunlar ohoo, kaç para emekli maaşı zaten. Kahve tatlı ısmarlayın en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?