Kırmızı Oda-babam...

Sizi çok iyi anliyorum ben babamdan zarar görmedim ama annem fazlasıyla gördü. Bir gün ölürse mezarına gidip tükürmek istiyorum
 

iyi kötü burada birbirimiz hakkında fikrimiz oluyor. senin o babayla ezik sinik olman lazımdı ama değilsin. sağlam kadınsın. okyanusta boğulmamışsın dere vız gelir. elbet destek al yardım al ama ben aşacağına inanıyorum. insan isteyince kendini eğitir beğenmediği huylarını törpüler düşünce şeklini de değiştirebilir.
bence kendine artık bu adamın beni daha fazla yaralayıp acıtmasına izin vermeyeceğim diye söz ver. eski yaraları kaşıma ki kanamasın. artık o kız çocuğu değilsin istediğin hayatı yaşayabileceğin özgür ve akıllı bir kadınsın.
 
Kuzenim hostes oldu ailede bayram havası esti (küçümsemiyorum konu meslek değil) ben terfi aldım babam tebrik bile etmedi. Hep yetersizdim, hep memnun edemeyendim. Anlıyorum.
Ben de sizin konunuzu okudum az önce. Hem dizinin ilk bölümü, hem küçük Melisa olayı peş peşe yıktı beni. Ben de daha önceden iki kez kendimi öldürmeye çalıştım Ama o zamanlar çocuktum. Çocuk aspirini içmiştim bir sürü. Bir şey olmamıştı. aklım erdikçe bıraktım ölmek fikrini. Annem için uğraştım. Annem şu an mutlu. Babamı hayatından attığı için çok mutlu ve onu öyle görmek bana güç veriyor.
 
Zor bir hayat.


İnsanca konuşmaya çalışmışsın ama böyle konuşulmaz. Sana yap demiyorum ama yerinde olsam da muhtemelen kendisini arayıp "Yalnız başına kıvrana kıvrana gebereceksin, hiçbir evladın yanına gelip bir bardak suyunu dahi vermeyecek, şimdiye kadar yaşattıklarına say senin hakkın pişmanlıklar içinde yalnız gebermek. Evet anamızın peşinden gittik çok da iyi ettik, senin gibi .......nın yanında durmaktansa, ohh beter ol. Geber" deyip kapatırdım, yakınlarıma hiçbir şekilde kendisinden haber getirmemesini söyler, irtibatımı komple keserdim. Evet, gaddarım, arayıp bunları söylerdim.
 
Çok üzüldüm
Böyle kötü insanların varlığını bilmek bile yüreğimi sıkıştırıyor. onunla büyümek nasıldır kim bilir...

Bence hayatınızın geri kalanı için profesyonel bir destek almayı deneyin.
 

Katiliyorum! M meredithgrey da eylulcmre de cok guclu ve akilli kadinlar...

Burada bazen tanimadigimiz kadinlar icin gonulden dua ediyoruz ya, bugun sizin babalariniza da eminim bircogumuz gonulden beddua etmisizdir ama icim sogumadi cidden soyle okkali kufurler etmek istedim arayip. Ama bu icinize su serper mi bilmiyorum. Bundan sonraki hayatiniz cok cok mutlu gecsin insallah.
 
Bu kadarına cesaretim olur mu birgün bilmiyorum. Ama tam da hakettiği sözler bunlar.
 
Hayatta ne kadar basarili,zengin vs olursak olalim anne babanin actigi yara kapanmiyor.Eevlenirsin aci ceker ayrilirsin en fazla bir yila unutur gidersin.Ama iste insan cocuklugunu unutamiyor.O travmalar hep bi golge gibi takip ediyor bizi..Her kararimizi etkiliyor aslinda..Sizin durumunuz artik degismeli ama cunku cocuklariniz varmis.Onlari mutsuz ve hüzünlü bir anneye mahkum etme luksunuz yok artik..Terapi alin calisiyorsunuz nerde yasiyordunuz bilmiyorum ama seansi pahali ancsk super doktorlar var..Paradan kacmayin terapi konusunda..
 
İşin acı yanı bu insan sadece bize kötü. Anneme ve bize. Arkadaşa, yeğene, kardeşlerine melek. Babamın kötü huyu olduğunu duyanlar şok oluyordu. El iyisi en kötüsü
 
Çocuğum yok. Bir gün olursa diye yazdım onları. Ankara da varsa tavsiyeniz iyi olur benim için.
 
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, keşke anlamasaydım.
Bende de; bunun ben okula giderken (bir yandan part çalışıyordum) aldığım iki kuruşluk haftalığa göz koyan, bana sana harcayacak param yok (kardeşine 80bin TL kredi çekip vermişti bunu söyledikten sonra. Tabi ki geri gelmedi o para) diyen tipiyle bir süre geçirdim.
Montum yoktu üstümde. Başkasının montunu giyiyordum, montu veren kızla karşılaşırsam da herkesin içinde bana ima ederse diye ödüm kopuyordu.
Annem neden boşamış bu yaratığı çok iyi anlamıştım. Ama salak ben, onu tanımadığım için; yanında kalmak istemiştim bir süre. Hayatımın en kötü dönemlerinden.
Asla görüşmüyorum artık. Numaramı bile değiştirdim.

Sonra gittim tıpkı onun gibi ruhu şeytan biriyle evlendim. Şimdi de ondan kurtulmaya çalışıyorum.

Asla hakkımı helal etmiyorum ikisine de. Biri beni başkalarının babasına baka baka ağlattı, öteki başkalarının yuvasının mutluluğuna imrene imrene ağlattı. Gözyaşlarım helal olmasın.
Bundan sonra ne olur bilmem ama eski saflığı salaklığım gitti. Ben eski ben değilim. Hayatı akışa bıraktım. Psikolojik yardım alıyorum ben de.
 
+1000000000
Aynen, iyi konuşmak yaramıyor, anca bu dilden anlıyorlar.
 

Bence de siz asla salak degilsiniz konularinizdan ve yorumlarinizdan taniyorum sizi narsist magdurusunuz bir daha oyle tuzaklara dusmezsiniz bence her seyin farkinda birisiniz. Keske deneyim denen sey bu olmasaydi ama bilmiyorum iyi tarafindan mi bakmak gerekir?
 
Ankarada cok psikolog degistirdim ama pek verim alamadim ben..istanbulda var fatih civelekoglu kadikoyde..Eskiden ankarada idi bikac yildir istanbula tasimis ofisini..Cok memnundum ondan ankarada iken imkanin varsa git derim..
 
Tatlım, senin saf halin o idi ise, akıllı halini düşünemiyorum. Başka biri olsa, yıllarını verirdi o şeytana, iki de çocuk verirdi. Sen kısa zamanda görmüşsün herifin kumaşını. Mümkün olan en az hasar ile kurtuluyorsun.
 
Ahh kader mi diyim bilemedim sen ölse keşke dersin.. Benim babam canımdı cnaım ve çok naif bir insandı nasıl. Özledim Allah rahmet eylesin,
Gerçekten iyiler erken ölüyor
Allah rahmet eylesin. Aynı şeyi düşünmüştüm. Benim canım babam da dünya iyisi, merhametli, ailesine kol kanat gelen çok ama çok iyi bir babaydı Erkenden kaybettim babamı. Rabbim cennetinde kavuşturur inşallah. Herkesin sınavı farklı işte..
 
Dünyaya beş kere gelseydik iyi tarafından bakmak mantıklı olurdu. Her hayat birer tecrübe der bir daha hata yapmaz, yeni hayatımızı harika yaşardık. Ama bir kere geliyoruz ve ben buna çok üzülüyorum. Neden bu güzel dünyada en iyi şekilde yaşamak varken sırf bir insan yüzünden bir sürü insan perişan oluyor diye üzülüyorum. 30 yaşımı birkaç ay önce geçtim ve en güzel zamanlarım bombok oldu diye üzülüyorum.
 
Ne kadar aynıyız. Hem kocadan hem babadan kazık yiyenler kervanındayız.
 
İyiyim iyi. Ara sıra geçmişe dalıyorum ama geçecek inşallah.
İnsanlarla ilişkimde aşırı empati ve kendimi feda etme eğilimlerimden hep verici olduğum çıktı. Tabi hepsi geçmiş travmalar. Dünya üzerinde sevilmeyi bekleyen bir çocuktan daha yalnız kimse yoktur cümlesini kelimesi kelimesine anlıyorum.
Narsisist şeytanların da en sevdiği tip bunlar işte. Bir güzel yem oldum o yaratığa.

Psikoloğumun bana kurduğu ilk cümle; "farkındalığın normalin üstünde. Bu yüzden sürekli acı çekiyorsun, çok ince düşünüyorsun. " oldu.
Düzeliyor yavaş yavaş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…