- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
+ Yenikapi Sahil'de mangal yakiyorlarmis.Başlığı açan trol mü değil mi belli olmayan arkadaş, kış günü mini etek giyip çorap giymeyen gerçi ben hiç görmedim öyle giyineni ama kadınlardan rahatsızmış, kocişi onlara bakmaktan madur durumdaymış. kk üyelerinin çoğu sana ne görüşünde birkaç kk üyesi de her türlü musibetin kadından çıktığı ve kadınların cehennem odunu olduğu görüşünde, bir tanede üyemiz var onun kocasınıda pazarda mıncırıyorlarmış, sürekli tacize uğradığı için pazara gitmeyi bırakmış, ara ara ailecek toplanıp bu namussuz insanlar için üzülüp kendileri namuslu oldukları için şükür duası ediyorlarmış.
Ancak böyle güzel özetlenirdiBaşlığı açan trol mü değil mi belli olmayan arkadaş, kış günü mini etek giyip çorap giymeyen gerçi ben hiç görmedim öyle giyineni ama kadınlardan rahatsızmış, kocişi onlara bakmaktan madur durumdaymış. kk üyelerinin çoğu sana ne görüşünde birkaç kk üyesi de her türlü musibetin kadından çıktığı ve kadınların cehennem odunu olduğu görüşünde, bir tanede üyemiz var onun kocasınıda pazarda mıncırıyorlarmış, sürekli tacize uğradığı için pazara gitmeyi bırakmış, ara ara ailecek toplanıp bu namussuz insanlar için üzülüp kendileri namuslu oldukları için şükür duası ediyorlarmış.
Ağır şizofren... ciddi ciddi inanmış
Başlığı açan trol mü değil mi belli olmayan arkadaş, kış günü mini etek giyip çorap giymeyen gerçi ben hiç görmedim öyle giyineni ama kadınlardan rahatsızmış, kocişi onlara bakmaktan madur durumdaymış. kk üyelerinin çoğu sana ne görüşünde birkaç kk üyesi de her türlü musibetin kadından çıktığı ve kadınların cehennem odunu olduğu görüşünde, bir tanede üyemiz var onun kocasınıda pazarda mıncırıyorlarmış, sürekli tacize uğradığı için pazara gitmeyi bırakmış, ara ara ailecek toplanıp bu namussuz insanlar için üzülüp kendileri namuslu oldukları için şükür duası ediyorlarmış.
Vallahi pazara gelip bis boş dolaşıyorsa bi sorunu vardır düşünsene millet elma armut pırasa almaya çalışıyor eee boş dolaşıp napicak kimsenin kimseyi gördüğü yok ki sonuçta alışveriş yapılıyor hatta millet pazar arabası ile ayağıma bastın diye birbirine kızıyor bu ortamda amacı ne bilemem
Taciz amacli cunku pazar yerleri kalabalik ve kadinlar daha cok oluyo.. o kalabalikda elleme gozune kestirdigini takip etme.. bakiyorum adamin eli bos pazari dolaniyo duruyo devam ediyo hicbirsey aldigida yok.. amac belli yani.. benim basimada geldi cunku bi kac kez...Vallahi pazara gelip bis boş dolaşıyorsa bi sorunu vardır düşünsene millet elma armut pırasa almaya çalışıyor eee boş dolaşıp napicak kimsenin kimseyi gördüğü yok ki sonuçta alışveriş yapılıyor hatta millet pazar arabası ile ayağıma bastın diye birbirine kızıyor bu ortamda amacı ne bilemem
Ancak böyle güzel özetlenirdi
Bence onlar yankesiciler. Firsat kolluyorlar.Taciz amacli cunku pazar yerleri kalabalik ve kadinlar daha cok oluyo.. o kalabalikda elleme gozune kestirdigini takip etme.. bakiyorum adamin eli bos pazari dolaniyo duruyo devam ediyo hicbirsey aldigida yok.. amac belli yani.. benim basimada geldi cunku bi kac kez...
Niye giymiyim kuşum, benim totom yokmuSende mi don giyyoonnn bacimmmm
kahkaha attım gece gece yeminle.+ Yenikapi Sahil'de mangal yakiyorlarmis.
Demi aynen bende de o ruh var hatta belli yerlerim bile vardır iyisi tazesi olur diye kimse bana yürümedi yada kocam demedi hiç pazara gittim kadınlar rahat vermedi diyeHanımefendi pazara yıllardır giden sade bir vatandaş olarak,yara yara herkese çarparak kimse benden önce sebzenin iyisini almasın diye cengaverler gibi savaşan bir ruhum vardır..
Kimsenin kocasınada değmem taciz etmem..
Kocamada yürümezler çok şükür...
Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?
Sen göremezsin çünkü sende bir organ eksik. Hangisi olduğunu ben biliyorum, biz biliyoruz ama sana söylemeyiz. Sen de anlayamazsın zaten
çok çok teşekkür ederimYa ben senin üslubunu severim...
Gece gece sesli kahkaha attım
O pisliklere diyecek laf yok zaten onlar her yerde malesef benim sınır olduğum şu aman benim kocisimi rahat bırakmıyorlar yok ben hiç gormedim ama erkekler yapıyor haklısın bu konudaTaciz amacli cunku pazar yerleri kalabalik ve kadinlar daha cok oluyo.. o kalabalikda elleme gozune kestirdigini takip etme.. bakiyorum adamin eli bos pazari dolaniyo duruyo devam ediyo hicbirsey aldigida yok.. amac belli yani.. benim basimada geldi cunku bi kac kez...
Oki doki canımArabistanda kimse kimseye sürtmüyomuş çok güzelmiş oralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?