Kış günü bacak şov yapanlar

+ Yenikapi Sahil'de mangal yakiyorlarmis.

Ancak böyle güzel özetlenirdi

Ağır şizofren... ciddi ciddi inanmış

Evet erkekler o kadar aldatir ve guvensiz oldularki boyle erkekler kalmadi zannediyorsunuz yada beni saf olmakla sucluyorsunuz evet benim esim namuslu bir erkek sizide inandirma cabamda yok

Ya ben senin üslubunu severim...
Gece gece sesli kahkaha attım

Birde sigaramı yakıyorum es kaza duman yüzüne geldiyse burnundan soluyor..
Başka yer de iç diyor hatun,söylediğine pişman oluyor tabi..

Taciz amacli cunku pazar yerleri kalabalik ve kadinlar daha cok oluyo.. o kalabalikda elleme gozune kestirdigini takip etme.. bakiyorum adamin eli bos pazari dolaniyo duruyo devam ediyo hicbirsey aldigida yok.. amac belli yani.. benim basimada geldi cunku bi kac kez...

Bu konu aslında geçiştirilevek bir konu değil. Farkında değiliz ama tecavuzcukeri de bu zihniyeyteki kadınlar yetiştiriyor. Bunların basi ezilmediği muddetce ahlaksızlık bitmez. Bu tecavüz aklayicilarinin toplumda yeri olmamalı. Gerçekten yarin ise gideceğim ama hayretler içinde bazen de tiksinerek yorumları okudum. Konu sahibi her ne kadar troll de olsa, ben kadınların birbirine dayanışma içinde olduğu bu sitede bile boyle iğrenç ötesi yorumlar gördüğüme çok üzüldüm. Hakikaten çok kotu çok.

Bence onlar yankesiciler. Firsat kolluyorlar.

Demi aynen bende de o ruh var hatta belli yerlerim bile vardır iyisi tazesi olur diye kimse bana yürümedi yada kocam demedi hiç pazara gittim kadınlar rahat vermedi diye

Kocam beni aldatmiyor cok şükür de sen nerden vardin bu kaniya..evet esim pazara gitmiyor ve gercekten gitmemesinin tek sebebi kadinlarin rahat tavirlari dogru olamaz mi yani cok mu abest?

Sırf meraktan sorayım,kadınlar memelerinimi sergiliyor acaba,yada kaba tabirle kalçalarınımı sallıyor.
Demekki eşiniz göz ucuyla takip ediyor hatunları,bundan bu sonuç çıkıyor..

O pisliklere diyecek laf yok zaten onlar her yerde malesef benim sınır olduğum şu aman benim kocisimi rahat bırakmıyorlar yok ben hiç gormedim ama erkekler yapıyor haklısın bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…