- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
o ss alacak ve trolleyecek olanlara da şunu yazayım
hani normal zamanda dondurma yalayan kızın amacı şort giyen kızın amacı diyen saçma sapan başlıkları doldurup
ondan sonra öldürülen yakılan kızlara kadınlara duyar kasıyorsunuz ya hiç inandırıcı olmuyorsunuz
Yani. Kadın dediğin fedakâr olmalı. Güçlü kadın kocişini pazarda ezdirmeeezzzz.Tercih değiştiyse zahar
Napıyım hanımefendi napıyım bu kadına hegamonik erkeklik kavramından mı bahsedeyim geriartik partiarkiden mi bahsedeyim feminist kuramları mı açıklayayım? Kadın zaten eril tahakkümün köpeği, onu insan yerine mi koyayım?Sizin icin kucuk, insanlik icin buyuk bir adim olacak. Bu sayede herkes bagnazca dusuncelerinden kurtulacak, erkekler artik kadinlari cinsel obje olarak gorup suclamayacaklar. Az seymi? Bu fedakarliginizi unutmayacagiz.
Bir kesim için kullandıgınız cumle.sizi mini giyen uada giymeyen diye ayırmadım konuyu genele yaymadan yapmanızı onerdim sadeceBende mini etek giyiyorum ne alaka. Onunla bunu nasıl bağdaştırdın.
Kocan niye elalemin kadını kızı için üzülüyor.
İşin kötü tarafı kahve içtim gram uyku yok buraya bakıyorum olan uykuda siz sağ ben selametKizlar valla iyice konusmalar kotu yerlere gidiyor midem bulandi ya yok adama surtmek yok adamin bi tarafimi kalkiyormus yok kocaniza surtunurum falan falan .. Valla siz bir yerinizide yirtsaniz suan konu sahibi basini yastiga koymus misil misil uyuyor. Hayir banada saran olmus hemen bitin falan diye ki ben konu sahibine haklisin vs.laflar soylemedim ama konunun sinirine veriyorum es geciyorum. Hadi iyi Geceler Hatunlar ..
Carpıtmakmı :) anlamadıysanız dîcek soz yoknasıl carpıttınız yahu arkadasın lafını
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Ahahaha benim gocada taş gibj maşaallah..bende pazara gitmiyorum cok kalabalik ve her kes birbirine carpiyor..size gore sorun olmayabilir ama biz rahatsiz oluyoruz ve gitmiyoruz niye bu kadar garipsrdiniz anlamadim yaaa
Genele yayma yok zaten bir kesim dedim hepsi demedim içinde uhde kalan bi kesim yani. Bunu başka hangi cümle ile yazabilirdim?Bir kesim için kullandıgınız cumle.sizi mini giyen uada giymeyen diye ayırmadım konuyu genele yaymadan yapmanızı onerdim sadece
Kocam sapik olsaydi bana bunlari anlatmaz haftada 2 gun tam gaz pazara giderdi..rahatsiz oluyorki gitmiyor
Evet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..
Gençlik arabistana gidiyormuş siz de gitsenize? Ayrıca kisme sokak ortasında iş görmüyor senin bastırılmış outdoor fantazilerin yüzünden zihnin sana oyun oynuyor olmasın??Evet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..
carpıtıyor lafı bosverGenele yayma yok zaten bir kesim dedim hepsi demedim içinde uhde kalan bi kesim yani. Bunu başka hangi cümle ile yazabilirdim?
Sizene dışardaki insanlarla neden bu kadar ilgilisinizEvet inan her çıktığımızda Allahim sen hidayet ver diyor ve bu gencligin sonu nereye gidecek diye endiseleniyor ve yazin kesinlikle mangal yakip yenikapi sahilde oturmaktan baska yerede gitmeyiz..kisin gideriz gezeriz..yazin cikalacak gibi degil acik giyinmeyi birak sokak ortasinda iş goruyolar resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?