Herkes kafasına göre takılmışMat ince çorap o 10 numara, yok gibi görünüyor. Başlığı açan arkadaş muhtemelen erkek olduğundan ayırt edememiştir.
Fazla kilom var mini etek hiç yakışmıyor ama sırf inadımdan şu kara kışta minileri çekip pazara gidip odun alasım geldi.
Yalnız güveçte yapacaksan bıraz daha erken kapat cünkü tencereye göre daha gec soğur güveçÇok teşekkür ederim denicem kesinlikle inşallah güzel olur resmini çekicem
Sahra rengi al canım kaymak gibi görünüyoHerkes kafasına göre takılmış
Bende çorap önerisi alayım,satıcılara mat ten çorap diyorum her defasında evde parlak çorapla karşılaşıyorum
Güvendıgın daglara kar yağar bacım aman dıkkat
Konu çok uzadı ve sen anlamıyorsun ama yine de cevap yazayım son kez. Algılayamadığın nokta pazarda kimsenin senin kocişi taciz etmek gibi bir amacı yok. Bunu o beynin neden algılayamıyor? Kadınlar pazara alışveriş yapmaya gidiyor. Buraya gelip kocamı taciz ediyorlar, kocam çok namuslu, kocam mağdur, biz hariç herkes ahlaksız dersen kusura bakma da böyle cevaplar alırsın. Sen ve senin gibileri iyi bilirim. İçiniz iğrenç sapıklıklarla dolu ve bunu bastırmaya çalışıyorsunuz. Yav kadın size ne gençliğin halinden, size ne millet ne giymiş napmış? Zararsınız ya valla zarar. Bak mesaja ne kadar kibar başlamıştım yine delirdim. Kıskanmayın artık şu insanları. İstedğiniz hayatı onların yaşaması onların suçu değil. "Küçük, şizofrenik ve cık cık allah hidayet versin"li dünyanızda mutluluklar. Umarım kocanla hadsiz hadsiz millete hidayet dileyip gençliğin haline kafa yormak yerine, şöyle bi boy aynasından bakarsın kendine.
Şimdi delı planlarım var acaba kocamı semt pazarında nasıl ellettırıp onurumu kurtarırım namına
Esim memesi yada kıçı carpti diyecek basit bir insan degil bildigin carpisiyolar..bir gun pazardan geldi ve o kadar sinirliki sebebini sordum ya kadin devrecekmis benimkini esim diyorki carptigi kisi kotu niyetle yaklasirsa sonra o üzülecek
Ben pazara gidince biri dokunsa hic yanlış anlamam. Kim olacak yani pazar yeri normal degilmi kalabalık oluyor. Yok bikini ile sahile gidemiyorum, insanlar bakıyor rahatsiz oluyorum demesini yine birazda olsa anlarım, ama pazara bile gidemiyorlar düşünseneOndan rahatsiz oluyo tabi,sexy bi hatun degse niye rahatsiz olsun? O koca memeli teyzelerden bende cok muzdaribim. Hep memikleriyle itekliyolar. ellerini kollarını sallayarak geziyolar.totoma bi el geliyo"sapik vaarr" diye bagircam,bi dönüyorm pambik şekeri gibi bi teyze
Evde belim açılsa sistit oluyorum .Onlar niye üşümüyo yaaaaaa .Bende çok merak ediyorum o hatulari. Cift kat içlik giyip,ennn kalın kaşe mont üzerine şal ile gezerken önümden afeti devran geciyor,gozlerim takılıyor bacaklara. İyice inceliyorum tüylerde urperme de mi yok diyedaha bi üşüme geliyo valla icim titriyo. İnceden kıskanmıyo da degilim. Ben babanne gibi gezerken onlar nasıl durabiliyo? İsin sırrı nedir,aydinlatin beni
Güvecim yok malesef mecbur duduklude yapicam ama ahh güvecin tadı da başka oluyor iyi oldu dediğin en kısa sürede alicam ya konu kuru fasulyeye döndü sonumuz iyi değil hissediyorumYalnız güveçte yapacaksan bıraz daha erken kapat cünkü tencereye göre daha gec soğur güveç
Haydaaa kadınlar tacize uğrayınca açık giyindi, kuyruk salladi oluyor. Pazara giden erkek tacize uğrayınca "kadınlar çok rahat eşimi taciz ediyorlar". Eşiniz resmen kaşınmış, bir sürü kadının olduğu pazara gitmek resmen gel beni şeyap demektir.
Eşin polis ve tacıze ugruyor pazarda oylemiAyy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum
Biz yandık sizi de sürükleyelimSahra rengi al canım kaymak gibi görünüyobeni alakasız konuşmaktan banlarlar kesin
Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum
Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum
Benim eşim de polis o da bazı pazarcilarin kadınları taciz ettiği kanisinda mesela. Hep zihniyeti bozuk erkekler boş boş geziyor pazarda der. Hangisine inanacaaaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?