- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
ooo pardonözel jet le gidiyorum işe
Araba???
Söylemek istediğim şey şu burayı takip edenlere. Burdaki kadınların zihniyetleri çok farklı olabilir. Herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Herkesin yorumunu boşuna kızarak falan okuyup kafayı yormamak lazım. Hakaretler, kabalıkların binlercesi. Sadece önem verilen kişilerin yorumları dikkate alınmalı.
Karda motosiklet sürme sen yinede canımBu akşam dışardaydik. Diz ustu etekle ciplak bacak kadin gordum, yuruyorlardi.Dikkat cekip cekmemesi beni baglamaz ama deniz kenari ve feci soguktu benim parmak uclarim acidi soguktan Onlar nasil dayaniyorlar merak etmiyor degilim. Bunun sirrini bulsam karda motosiklet sürerdim.
Size ne size ne size ne size nesile neeeeeeeee......O kişilerin burda olduğu da belli oldu
ee n'olmuş buradalarsa?O kişilerin burda olduğu da belli oldu
özel jet le gidiyorum işe
Araba???
Karda motosiklet sürme sen yinede canım
demek birilerinin kocalarına bacak şov yapmaya gelmis kadinmesela konu sahibinin bazı kadınlar süslerinden havalarından taviz vermezler. Şeyleride donsa o mini etek giyilecek o bacaklar gösterilecek. Ama deniz kenarı çok soğuk oluyor ya zatürre olacaklar tovbe tovbe
Valla giyiyorum ten rengi corabimi cekiyorum mini etegimi gerci su siralar cok yuksek olamiyor ama normalde birde giyiyorum ince topuklu stilettomu ohh değme keyfime.
valla gayet kolay inip biniyorumarabadan etekle inmek otobüsten inmekten daha tehlikeli yalnız
öyle yürümediğim için deyip sıyrılmak yok.:)
Biz ölmüşüz aglayanimiz yok canimBilmiyorumda ben pisman oldum ciktigima öyle soyliyeyim.Ben içlik giyiyorum ne etegi
Siz gerçek misiniz?Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?