- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Renas miran
-
Keske yazmasaydiniz buraya ben yapamıyorum simdi de yiyemiyecegim bir daha ayrica tüm markalari da zan altinda biraktinizEşim işi gereği fabrikaları denetime gidiyor, salça fabrikalarında domateslerle birlikte farelerinde makineden geçtiğini duyunca hazır salça yiyemedim
Ayy çok kötü bende yapamıyorum salça hazıra mecburuz şimdi nasıl alıp yicez:-( tüm markalarmı aynı kiEşim işi gereği fabrikaları denetime gidiyor, salça fabrikalarında domateslerle birlikte farelerinde makineden geçtiğini duyunca hazır salça yiyemedim
Bezelye disinda gec kalmadin :)Gecmi kaldim ben hic birsey yapamadim buzlugumuzda ufak :/
Su an nerdesiniz yakınsınız sanırım bozcaadaya orda da kurur ben alaca soyup ortadan 4e böldüm çamaşır kurutmalığına taktım güzel oldular küp yapanlar ipe dizioHah bende bunu merak edıyorum
Bıber degılde patlıcan kurutmak ıstıyorum ama gec mı kaldım ?
Hafta sonu bozcaadaya gıdıcem dıyorum patlıcanları buradan hazırlayıp orada 2 gunde kurutabılırmıyım acaba malum daha sıcak olacak oralar
Merhaba arkadaşlar kış için hazırlık yapmaya başlayan var mı neler yaptınız neler yapabiliriz ben daha yeni başlıcam konserve falan yaptınız mı
Ben dolmalık yapmak ıstıyorum aslındaSu an nerdesiniz yakınsınız sanırım bozcaadaya orda da kurur ben alaca soyup ortadan 4e böldüm çamaşır kurutmalığına taktım güzel oldular küp yapanlar ipe dizio
Kızlar ben de fasulyeyı şöyle yapıyorum. Dogruyorum. Domates hazırlıyorum onları pişirip içine fasulye leri atıyorum hafif rengi dönene kadar pişiyor yavaş yavaş. Soğuduktan sonra da posetlıyorum. Kışın da soğan doğrayıp poşeti çıkartıp olduğu gibi koyuyorum ocağa. Bazen biraz salça ilave ediyorum çok lezzetli oluyor.
Türlüyü nasıl yapıyorsunuz buzluğa atarken rica etsem tarif verirmisiniz,birde kabak attım demişsiniz çiğdenmi atıyosunuz tadı değişmiyormu acabaBende öyle yapıyorum, içinde hazır yaz domatesi olmuş oluyor
Türlüyü de aynı şekilde yapıyorum, pişirirken bir de çeşitlendiriyorum onu patates ve kıyma ile sıcak yemek ya da zeytinyağlı yapıyorum, çok leziz oluyor. Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin hepimize
Ben dolmalık yapmak ıstıyorum aslında
valla acıkcası ben bozcaadaya tatıle gıdıcem gıtmısken yanımda ıplerımıde gotururum dıyorum
ıstanbuldayım yoksa
Kac gunde kurudu asagı yukarı
İki günde kuruması çok zor ben ankaradayım burda dolmalık biber serdim ipe dizip inan 3haftada ancak kurudu çok sıcak kuru olmasına rağmen istanbulda daha geç kuruyabilirBen dolmalık yapmak ıstıyorum aslında
valla acıkcası ben bozcaadaya tatıle gıdıcem gıtmısken yanımda ıplerımıde gotururum dıyorum
ıstanbuldayım yoksa
Kac gunde kurudu asagı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?