- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Renas miran
-
Ben de merak ediyorum bir de kurban bayramı geliyor.Bu kadar şeyi nereye koyuyorsunuz hanımlar..
Hangi firmaEşim işi gereği fabrikaları denetime gidiyor, salça fabrikalarında domateslerle birlikte farelerinde makineden geçtiğini duyunca hazır salça yiyemedim
Derin dondurucuBu kadar şeyi nereye koyuyorsunuz hanımlar..
Kızlar ben de fasulyeyı şöyle yapıyorum. Dogruyorum. Domates hazırlıyorum onları pişirip içine fasulye leri atıyorum hafif rengi dönene kadar pişiyor yavaş yavaş. Soğuduktan sonra da posetlıyorum. Kışın da soğan doğrayıp poşeti çıkartıp olduğu gibi koyuyorum ocağa. Bazen biraz salça ilave ediyorum çok lezzetli oluyor.
Peki istanbulda hıc kurumaz bozulur mu yoksa gec mı kurur ?
Eşim işi gereği fabrikaları denetime gidiyor, salça fabrikalarında domateslerle birlikte farelerinde makineden geçtiğini duyunca hazır salça yiyemedim
Hadı be yapma cıddımısınben denedim yarısı sonra küflendi
Oy masallahhhh yaaBende bezelye attim buzluğa, barbunya attim buzluğa, yeşil fasulye yaptim attim buzluğa, bamya yaptım domatesli biberli attım buzluğa, karnıyarıklık yaptim attim buzluğa, biber kızarttim attim buzluğa, mısır attim buzluğa, 28 şişe melemen yaptım, salça yapacam, köz biber patlıcan yapacam, turşu kurdum,vişne attim buzluğa, mantı ve erişte kestim. Bakalim daha gördüğüm şeylerden yapiyorum. Allah ağız tadıyla yedirsin inş.
Benim derin dondurucum var ona koyuyorum kış hazırlıklarını. Dolabın üstüde ete kalıyor.Ee kurban bayramı geliyor, etleri nasıl sığdıracaksınız buzluklara?
Tabiki derin dondurucuBu kadar şeyi nereye koyuyorsunuz hanımlar..
ben de daha yapmadım, iş yüzünden pazara bile uğramıyorum. Fiyatlar ne durumda acaba :/ menemen ve kırmızı biber için zaman geçmedi di mi kızlar?
Ben kilosunu 7 liradan aldim bamyanın canim ama vakti geçer diye yaptim hemen.Oy masallahhhh yaa
Bamyalar ıcın daha erken degılmı kılosu 10 tl suanda ?
Mısırları kocanından ayırdın dımı , ben bu sabah ınstagramda gordumda kocanlarıyla kavanoza bastılar msıırları ama bılmem bozulur mu
teşekkür ederim :)
ortalama kaç dakika kaynatıyoruz bide kavanozları da sıcak suya bastırıyorlar değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?