Kısa bi soru

telefonunun ses kaydını açmıştır.
montu yanımızdaydı dediğinize göre en fazla wc ye gitmiştir, hesap ödemeye gitmiştir diye düşünerek bunu yazıyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen

Beraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazım
Ama montu yanımdaydı ona ses kaydedici koymuş olabilir mi

telefonunun ses kaydını açmıştır.
montu yanımızdaydı dediğinize göre en fazla wc ye gitmiştir, hesap ödemeye gitmiştir diye düşünerek bunu yazıyorum, yanlışım varsa düzeltin lütfen
Yani yanımızda olmak istemediği için dolaşmaya çıkmıştı, aslında fikir uyandırdınız bnde şirket hattının ses kaydını açıp cebine koymuş olabilir

Ama montu yanımdaydı ona ses kaydedici koymuş olabilir mi
Eşinizin montu mu?

Yani bana pek olası gelmiyor çünkü aynı evde yaşamaksa en çok görüştüğüm kişi sevgilim olduğu için ben onun gibi konuşmaya başlamışım o benim gibi. Yazışma şeklimizden konuşma kalıplarımıza kadar birbirimize etki etmişiz. Benim aklıma böyle bir şey gelirdi eğer öncesinde dayanak göstereceğiniz bir temel yoksa

Evet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?

Evet öyle bir şey olabilir

Yani yanımızda olmak istemediği için dolaşmaya çıkmıştı, aslında fikir uyandırdınız bnde şirket hattının ses kaydını açıp cebine koymuş olabilir

eşimin tarafından bir gelin kv de gelince ses kaydı açıp mutfağa gitmiş. kv eşine oğlum boşan x ten zaten çocuğu da olmuyor demiş o yüzden bu tür şeyler bana çok mantıklı geliyor

Sizi niye dinlesin ki yani neden şüphe mi duyuyor sizden ay çok saçma normal bir evlilikte olmaması gereken şeyler bunlar eşim benimle aynı şeyi söylese mesela ay aklımımi okudun derdin gecerdim, niye kafamda paranoyakca şeyler kurayım ki.. daha önce yaptı mı böyle bir şey eğer yaptıysa düşünebilirsiniz tabi yaşantinizi bilemiyorum

Eşinizin sizi dinlemesinden şüpheliniyorsanız vardır bir sıkıntı. Cümleden çok buna takıldım ben.

Sanırım kocanızın size güven problemi var bu yüzden işkillenmişsiniz daha net olabilirseniz daha net cvplar alacağınıza eminim

Eşiniz sizin konuşmalarınızı gizlice kaydedecek kadar, siz de onun sizi dinlediğine, ses kaydı yaptığına inanacak kadar karşılıklı ağır bir güven sorunu varsa boşanmalısınız.
Süper

Eşiniz sizin konuşmalarınızı gizlice kaydedecek kadar, siz de onun sizi dinlediğine, ses kaydı yaptığına inanacak kadar karşılıklı ağır bir güven sorunu varsa boşanmalısınız.
Bu evlilikler nereye gidiyor demeye geldim..
ses kaydedici
Casur proğramı
Vay vay hele eeehele
Eşinizin sizi dinlemesinden şüpheliniyorsanız vardır bir sıkıntı. Cümleden çok buna takıldım ben.
Sanırım kocanızın size güven problemi var bu yüzden işkillenmişsiniz daha net olabilirseniz daha net cvplar alacağınıza eminim
eşimin bana güven sorunu olmadığından fazlasıyla eminim sadece onun ailesiyle ilgili benim bildiğim ve onun bilmediği bazı büyük sorunlar var ondan gizlediğimiz, onları öğrenmek için de bu tarz bi çabaya girişebileceğini düşünüyordum zaten hep, bu olay beni iyice şüphelendirdi, yaptığı şey yorum değildi direk söylediğim lafı söyledi ki ağzından kaçırdı aslında. Burda bilmiş bilmiş boşan demek ne ala, keşke açtığım konularda farklı yerden bakmayı denemek yerine gerçekten konunun amacına iştigal etseniz.

Ayy eşinize bu kadar güvenmiyorsanız neden evlisiniz? Böyle psikopat her dakika sizi dinleyecek/dinletecek insanla bir zahmet evli kalmayın.

Kusura bakmayın o zaman açık açık yazacaksınız o cümleyi.
Meraktan değil, içeriği anlamayı zorlaştırdığından soruyor insanlar.
Dolaştırıp kafa karıştırıcı şekilde anlatmışsınız.

Hayatımı anlatmak değil ki konu açmaktaki amacım, böyle bişey yapılabilir mi diye soruyorum, ama burası hep atraksiyon istiyo çok dizi izliyorsunuz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…