- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Hangi program
Googleye casus program yazınca çıkıyor bi kaç tane ama geneli ücretli.Bana özelden yazar mısın hangi program olduğunu lütfen
Canım belki söylemişlerdir yorumları okumadım TrackView diye bir uygulama var Googleplay yada iPhone ise telin AppStore gir indirilen uygulamalarına bak orda varsa indirmiş olabilirKızlar eşim dün benim arkadaşımla kafede yüzyüze konuşurken kurduğum bi cümlenin aynısını bana akşam aynı konu için söyledi. Öyle tesadüf kurulacak bi cümle değil, bnden duymadan söyleyeceği bişi değil yani. Telefonuma bi program kurmuş olabilir mi?
O programı hem kendi telefonumuza hem de takip etcegimiz telefona mı yüklücez. Kendi telefonuma indirdim telefon markası istiyor. Takip edilecek kişinin mi telefon markasını yazcaz. Kafam çok karıştı benim. Ve ücretli miCanım belki söylemişlerdir yorumları okumadım TrackView diye bir uygulama var Googleplay yada iPhone ise telin AppStore gir indirilen uygulamalarına bak orda varsa indirmiş olabilir
Ağzımdan aldınız, ben de aynı şeyi düşündüm...Arkadaşınla eşin iletişim halinde olabilir mi ?
montu yanımda diy belirtmişsinizEvet beni şok edende bu yüz yüze konuştuk ortama ses kaydedici bişi koyma ihtimali var mı acaba, kolay mı ses kaydedici koyması. Onun montu yanımdaydı biz konuştuğumuzda montuna bişey mi koydu acaba?
Hayır tamamen ücretsiz belki yapmışsındır tel markasına gerek yok ilk önce Google gir ayrı google hesabi Alman gerekiyor google hesabını unutma şifreyide iki telefonada bu hesabı girceksin hiç birşeye basmadan ne çıkarsa kabul et yani herşeyi okeyle o tel adını normal bişey yazsanda olurO programı hem kendi telefonumuza hem de takip etcegimiz telefona mı yüklücez. Kendi telefonuma indirdim telefon markası istiyor. Takip edilecek kişinin mi telefon markasını yazcaz. Kafam çok karıştı benim. Ve ücretli mi
Iki telefona da bu hesabı gircen derken. Karşıdakinin telefonuna da bu uygulamayı yüklemem gerekiyor o zaman di miHayır tamamen ücretsiz belki yapmışsındır tel markasına gerek yok ilk önce Google gir ayrı google hesabi Alman gerekiyor google hesabını unutma şifreyide iki telefonada bu hesabı girceksin hiç birşeye basmadan ne çıkarsa kabul et yani herşeyi okeyle o tel adını normal bişey yazsanda olur
Tabi eğer yükleyebilirim dersen daha detaylı anlatabilirim görüntü ses duyup görüyorsunIki telefona da bu hesabı gircen derken. Karşıdakinin telefonuna da bu uygulamayı yüklemem gerekiyor o zaman di mi
bana da öyle geldiBeraber yaşaya yaşaya benzer fikirler oluşturmuş olamaz mısınız? Evde olsanız hadi eve ses kaydedici koymuş diyebilirdim ama böyle paranoyakça düşünmek için başka şeylerin de olması lazım
Yükleyebilirsem esim uygulamayı görür farkederse, ya da yükleyemezsem ortam dinlemesi yapamaz mıyım o zaman. Çok soru sordum hakkınızı helal edinTabi eğer yükleyebilirim dersen daha detaylı anlatabilirim görüntü ses duyup görüyorsun
Eşinin telinden uygulamayı gizlersen asla göremez tel markası ne helal olsun ne demekYükleyebilirsem esim uygulamayı görür farkederse, ya da yükleyemezsem ortam dinlemesi yapamaz mıyım o zaman. Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Eşim parmak izi ile şifre koymuş teline. Yani ondan habersiz kendi parmak izimle telefonuna girip o programı yükleyemem. O programı yuklemeden ortam dinlemesi yapamaz mıyım. Benim hakkımda kimle ne konuşuyor çok merak ediyorumEşinin telinden uygulamayı gizlersen asla göremez tel markası ne helal olsun ne demek
Yapamazsın canım maalesef alırsın belki ya şifreside vardır yani iPhone mi teliEşim parmak izi ile şifre koymuş teline. Yani ondan habersiz kendi parmak izimle telefonuna girip o programı yükleyemem. O programı yuklemeden ortam dinlemesi yapamaz mıyım. Benim hakkımda kimle ne konuşuyor çok merak ediyorum
Evet canım. Sadece kendi parmak izini basınca telefon açılıyor, benim parmak izimle açılmıyor malesef.İnsaallah tuşlara basarak olan ekran kilidini kaldırmamıstir. Bir deneyim çaktırmadan inşaallah girerim. Programı yukleyince nasıl gizlicem peki canım. O programa da google hesabını mı gircem. O da beni dinler mi o zamanYapamazsın canım maalesef alırsın belki ya şifreside vardır yani iPhone mi teli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?