Kısa bir süreliğine eskortluk yapılır mı?

Hanım kızımızın istediği rezidanslarda yaşayıp, chaneller pradalar takıp gezmek tozmak belli ki.
Ne diyeyim Allah hayırlı evlat versin. Hayırlı olmayacaksa hiç vermesin.
Paranız yoksa paralı üniversitede hem de Bilkent gibi bir üniversitede aile o kadar parayı getirip yıllık veriyorsa 7bin lirayı da verir merak etme, ama amaç başka işte. Yazık.

o paralar kurtarmıyor. bir de okuluma da vakit ayırmam lazım yoksa senelik 16 bin lira okul ücreti çöpe gider
16 bini bir seferde mi vermen gerekiyo. .. Devler kurumlarına başvuran burs gibi birsey yardimci olurlar belki... Ailenin durumu iyi değilse neden senelik 16 bin isteyen okulda okuyorsun ozelmi ne bu..

o paralar kurtarmıyor. bir de okuluma da vakit ayırmam lazım yoksa senelik 16 bin lira okul ücreti çöpe gider
sen çöp olacağına okul çöp olsun.

tek çaren devlet okulunda devam etmek.
bilkent ısrarı niye?
bir odtü boğaziçi değil sonuçta.

Geçiş dönemi için eskortluk düşünebilirsin. Önü açık bir kariyer, sonrasında fahişelik ya da daha da fiyakalısı zengin birine metreslik olabilir. Ya da derslerine daha sıkı çalışabilirsin. Bedenini satmadığı bir işin olur ama yok masa başı iş çok sıkıcı geliyorsa, dediğim gibi önün açık yani.

ölsem de devlete geçmeyeceğim. 9 binle girilebilecek çok iyi bir yer yok. odtü, boğaziçi falan olmuyor.

devamsızlıktan kalmadığın sürece burs kesilmiyor.
yahu okul dediğin 4 sene eğitim aldığın betonarme binadan ibaret.

değecek bir şey değil.

bilkent ısrarı niye?
odtü ve boğaziçi'nden daha iyi.

tıp okumak veya odtü gibi bir üniversitede mimarlık okumak istemiyorum. hayal ettiğim yerdeyim geçmek söz konusu değil.

bilkent ısrarı niye?

Konudan bağımsız olarak yazıyorum,Bilkent harika bir üniversite,diğer özellere benzemez.Kesinlikle ODTÜ,Boğaziçi'yle yarışır,hatta geçtiği de olur bazı bölümlerde.Boş üniversitelerden asla değil,Türkiye'deki en kaliteli üniversitelerden bir tanesidir.
He tabi konu sahibinin şöyle bir seçeneği de var ama diyecek ki ''mantıksız'' o yüzden yazmıyorum.

Rus düşkünü bi erkek arkadaşım bana eskort ruslarla ilgili bigün şunu söylemişti: “ bu işi severek yapıyolar, sırf güzelliklerinden değil, severek yaptıkları için bu işte iyiler, o yüzden bu kadar tercih ediliyolar.”

Sonrasında ben de düşünmüştüm.Hakkaten bu iş sevmeden yapılacak bişey değil bence de.

Sen de gidip bi yerde part time falan çalışmak yerine böyle bişeyi düşünebildiğine göre çok fazla söylenecek bişey yok bence.

off silin üyeliğimi ya lise mezunu aptal ev kadınları ve 10 erkeğin altından geçmiş sürtükler boş boş sallıyorlar.

odtü ve boğaziçi'nden daha iyi.

tıp okumak veya odtü gibi bir üniversitede mimarlık okumak istemiyorum. hayal ettiğim yerdeyim geçmek söz konusu değil.
hayale bak, eskortluk.

sen bu akılla işe girmek için, zam almak için, kariyer için de bedenini kullanırsın.

ha sevgili ha işveren. fark yok.

ölsem de devlete geçmeyeceğim. 9 binle girilebilecek çok iyi bir yer yok. odtü, boğaziçi falan olmuyor.

devamsızlıktan kalmadığın sürece burs kesilmiyor.
O halde Kusura bakma ama canım biraz ailenin ve kendini maddi durumuna göre hareket etmen gerekiyor... O işlerde mimlenirsen sıkıntı hele ailenin yaşadığı şehirde ayrıca belası hastalığı var

Yani markete kasiyerlik yapın limon satın hadi el işi yapın satın gerekirse temizliğe gidin yapmayın. İnsan onurunu zedeleyici bir is bu. Hani bu işlerden hiç anlamam ama bıraktıktan sonra birakabileceginizi, hadi bıraktınız velev ki daha sonraki hayatınızda karşınıza cikmayacaginin hicbir garantisi yok. Hem hastalık kaparsaniz ne olacak ? Veya şiddet görürseniz? İleride şantaja uğrarsanız?
Lütfen yapmayın.

Back
X