• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

Bugün yengemiz yüzüme yüzüme beni dinlemeden kestir dedi de. Ya isi diye birseyler cikti agzimdan. bakislari davranisin aptalsin aptal diyordu resmen. Ben kestircem kisacik amaaan ona mi bakilir be. Evet abla ben aptalim diyesim gelsi. Sensin iyisini yapan=)

Çok mu bahsediyorsunuz saçınızdan. Ondan mı herkes karışma gereği duyuyor

3,5 senelik evliyim. Evlendim artık bakımı zor kestiriyim demedim :D
İlginçmiş. Her evlinin saçı kısa değil ki. Bakımsız teyzelerden bahsediyorsunuz sanırm. Bakımlı kadın her daim bakımlıdır. Saçınıda dert etmez..

Çok mu bahsediyorsunuz saçınızdan. Ondan mı herkes karışma gereği duyuyor

Kuaför konusu acildi. Bir de kaynanam ne zaman sacini kesse sende kestir diye biraz baski yapiyor.
O ne öyle cekilir mi?
Kestir artik bak bakilmaz o kadar saca.
Hadi kestirelim.
Kestir kestir.
Kestir saclarini.
Hadi kestir.
Kestir.
Bu sekilde =)

uzun saç her zaman daha kadınsıdır bende saçlarımdan vazgeçemiyorum bakımı zor ama yakışıyosa kestirmeyin

Benim saçlarda yıl aldıkça boyu kısalmaya gitti ;) kendimi durduramıcam diye korkuyorum. şöyle kısacık doreler, kızıllar, turuncular boyayasım geliyor. teyzeler haklı galiba kısa saç kolaylık. ama uzun saçıda çok begenirim. kıpkısa yapıp oglan cocugu gibi dolaşasım var bu aralar. Bazı insana acayip yakışıyor kısa saç.

Evlenmeden önce de kestirirdim sürekli.Hemen uzar saçım.Ama öyle kısacık değil. Omuzlarımdan biraz aşağı. Benim eşim de uzun seviyor fakat banyo da sevmiyorum uzun saç.başkasında görünce heveslenmio değilim ama. Evlenmekten yada çoluk çocuğa karışmaktan değilde kendim istemediğim için uzatmıyorum. Yoksa nedir yani aynı işlemi yine yapıyorsun banyo da yine.

ben de uzun saçlıyım ve evliyim. bekarken saçım kısaydı. iki türlüsü de yakışıyor. ruhuma göre davranıyorum. senin kendini nasıl hissettiğin önemli bence...

Bana kalsa kisacik yapcam ama bana yakismiyo erkek gibi oluyorum. Ama evlendikten sonra omuzlarda kestircem bakamam. Simdi bile bakamiyorum asiri dokuluyo. Ama katlar var sacimda ayni boya gelsinler diye uzaticam bi sure daha. Benim icin kisa uzun farketmez. Muhim olan bakabilmekte

Ya benim anlamadigim kadinlar ne periyotta dus aliyo da evlenince dus sorun oluyo? Haftada bir mi dus aliyolar da evlenince her gun dus almak sorun oluyo iyyy

yaşlı insanlara ben kısa saçı çok yakıştırıyorum
geçenlerde otobüsteyim, 65 yaşlarında bir teyze bindi, jile bir elbise giymiş, çok güzel mücevherler takılı elınde kolunda, sacları beyaz, kısacık yapmış önlerini arkaya doğru fönlemiş.. ay bir hoşuma gitti, 3e vurdurcaktım sacımı
ama yas gencken uzun olmalı. sac da saglıklı oluyor
benımkıler kıvırcık, belimde, omuzdan daha kısa kestirmeyi düşünüyorum gerçi :)

Bekarken de evlendikten sonra da saçlarımı sürekli değiştirirdim yani değiştiririm, bekarken neredeyse belime kadar uzayan saçlarımı bir anlık kararla kısacık kestirmiştim Halle Berry'nin fotoğrafını aldım gittim kuaforume dedim böyle kes :) evlendiğimde uzundu sonra eşim istedi (eski fotograflarımı gördükten sonra) gittim yine kestirdim, sonra uzattım, kestirdim vs vs yani saç kesimi, rengi bunlar tamamen tercih meselesi kim ne derse desin kısa ya da uzun nasıl istiyorsam öyle kullanırım saçlarımı, ha bazen eşimden etkilendiğim oluyor o ayrı :)

konuyu anlatım biçiminiz gerçekten dünyanın en büyük derdi gibi mi ama bu bir dert bile değil,isteyen istediğini yapar bizene ayol:KK53:

Ben hep 50 üstü kişilerin saçlarını kısa görüyorum, siz öyle bir anlatmışsınız ki kadınlar evlenince hemen saçını kesitiryor gibi bir düşünce oluşmuş sizde. önce bunu söyliyeyim, şimdi aklıma gelen bir detaya, acaba sizin saçlarınız çok mu bakımsız duruyorda insanlar size saçla ilgili kestir muhabbeti yapıyor sürekli. bu da aklıma geldi.

Canim bu durum bence kisiye ve zevke gore degisiyor.
Bana kalsa uzun sacin havasi baska
Benim 18 yasimdan beri sacim belimde
Simdi evliyim 1 de cocugum var ama evden cikmadan duzlestirmek ya da 10 dakikada masa yapmak zor gelmiyor bana yada at kuyrugu orgu falan pratik bence alistigimdan sanirim.
Ama sen yine de nasil iyi hissedeceksen öyle yap

Ailem cevrem arkadaslarimbana gelip hep "sen uyurken saclarini kessek ne yaparsin " sorusu sorduklarinda, saclarimi toplayip yatardim. Uyku da falan topuzu acmalari sorun olsun diye..

Diye ; belime kadar saclarim var daha da uzaticam bakmasida kolay. Bazi insanlara cok zor geliyor uzun sacin bakimi..
Bence kolay. En azinsan kisa saca sekil vermekten daha kolay.

Kuaför konusu acildi. Bir de kaynanam ne zaman sacini kesse sende kestir diye biraz baski yapiyor.
O ne öyle cekilir mi?
Kestir artik bak bakilmaz o kadar saca.
Hadi kestirelim.
Kestir kestir.
Kestir saclarini.
Hadi kestir.
Kestir.
Bu sekilde =)
Anaaa annemi gordum bir an
O da saclarim yerlere dokuluyor diye hep kestirmemi isterdi bekarken
Neyse ki artik vazgecti bak seninki de bundan olmasin

Back