• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

Keşke saçlarım sağlıklı uzasada şöyle bi uzatsam uzamıyor malesef çok Zayıf vs cansız hep hayran kalmışımdır gür uzun Saçlı Kadınlara oldum olası saçlarım hep omuzlarımda hatta şu ara daha kısa benim kızım var oda bana benziyor uzamıyor Saçları :KK34:nolurdu halasına benzeseydi gemi halatı gibi Saçları var maşallah ama yok bana benzeceksin ya :110: çok seviyorum Saçı çok

Kısa saç benim için NO GO. upuzun saçım var, eşim var, 2 çocuğum var. Saldımmı saçları değmeyin keyfime :KK14:

uzun saç hemen her kadına yakışır. göğüs hizasında aşırı da uzun olmayan bir saç bence ideal. kısa saç sevmiyorum ben herkese de yakışmıyor.

en güzel kısa saç da olsa uzun saçın yeri, havası bir başka işte. bu bir gerçek. yani benim geçeğim ve de sanırım çoğu kadının :)
ayrıca kime ne bizim saçımızdan?...!

50 yaş üstü olupta saçı uzun olanları ne diye bu kadar uzatıyor diye düşünüyorum :) Makası alıp kesesim geliyor omuz hizasında.

Kurutması zor.

Keşke saçlarım sağlıklı uzasada şöyle bi uzatsam uzamıyor malesef çok Zayıf vs cansız hep hayran kalmışımdır gür uzun Saçlı Kadınlara oldum olası saçlarım hep omuzlarımda hatta şu ara daha kısa benim kızım var oda bana benziyor uzamıyor Saçları :KK34:nolurdu halasına benzeseydi gemi halatı gibi Saçları var maşallah ama yok bana benzeceksin ya :110: çok seviyorum Saçı çok
bu yorum çok güzel olmuş tamamen aynı duygular içindeyim sizinle :KK17: evli falan değilim sırf saçlarımın zayıflığından hep kısa kestiriyorum ya seviyorum aslında ama arada benimde uzun sağlıklı saçlar hayalimde olmuyor değil ama saçlarım çok zayıf uzamıyor uzadığında da kırık kırık oluyor zaten:mad:

bu yorum çok güzel olmuş tamamen aynı duygular içindeyim sizinle :KK17: evli falan değilim sırf saçlarımın zayıflığından hep kısa kestiriyorum ya seviyorum aslında ama arada benimde uzun sağlıklı saçlar hayalimde olmuyor değil ama saçlarım çok zayıf uzamıyor uzadığında da kırık kırık oluyor zaten:mad:
Offf ne kötü :110:aynı ben yıllarca çok sorun ettim bu saç mevzusunu en uzun hali sırtıma geldi oda içler acısı:KK12:ben kapalıyım ama yinede ben görüyorum istiyorum saçım olsun olmuyor :KK42:çıtçıt takdırsam olurmu acaba sen denedinmi hiç:KK64:

Offf ne kötü :110:aynı ben yıllarca çok sorun ettim bu saç mevzusunu en uzun hali sırtıma geldi oda içler acısı:KK12:ben kapalıyım ama yinede ben görüyorum istiyorum saçım olsun olmuyor :KK42:çıtçıt takdırsam olurmu acaba sen denedinmi hiç:KK64:
denemedim hiç çıt çıt ya bazılarında belil olmuyor güzel duruyor bazılarında çok yapay belli oluyor çok garip duruyor güvenemedim açıkcası kaynak mı yaptırsam diye düşündüm onda da saçı toplayınca belli oluyor arkadan ya:KK17: şimdilik hala kısa saç kullanıyorum hazır modası geçmeden modası geçince çıt çıt denemeyi düşünüyorum ama:KK52:

Kendimi bildim bileli saclarim uzun belimde..cok seviyorum.evlendim ilk 1 yil kestirmedim.sizin gibi karabole dusup kestim omuzlarima..ama pisman oldum.neyseki saclarim cabuk uzar.1 yilda tam belime geldi yine cok sukur..birdaha kestirmekmi asla..
Ben boyle iyiyim mutluyum..saclarimin bakimi ise zevk veriyor..etrafinizida cok dikkate alyorsunuz.he he diyin gecin

denemedim hiç çıt çıt ya bazılarında belil olmuyor güzel duruyor bazılarında çok yapay belli oluyor çok garip duruyor güvenemedim açıkcası kaynak mı yaptırsam diye düşündüm onda da saçı toplayınca belli oluyor arkadan ya:KK17: şimdilik hala kısa saç kullanıyorum hazır modası geçmeden modası geçince çıt çıt denemeyi düşünüyorum ama:KK52:
Bende denicem çıtçıt mutlaka :KK66:

Evliligin 4. Yilinda dayanamadim kestirdim. Surekli sunizit oluyordum banyo yapip islak falan yatinca, disari cikinca.
Gerci omzuma kadar kestirdim cok faydasi olmadi erkek gibi kisacik olmasini da esim istemiyor :/

Vallahi ben evlensem de kestirmem galiba. Kıvırcık saçlıyım ama küçükken hep dalga geçtiklerinden hala kullanmak içimden gelmez, saç şeklime küstürdüler resmen. Her duştan sonra saç düzleme faslım başlar. Gür ve belimde saçlarım hemde.. Ama üşengeçlikten düzlemeyi bıraksam, kısa kestirsem, bonus kafa kalırım vallahi

Ben Çözümü her sabah uykumdan yarım saat fedakarlık etmekte bulmuştum hem karnım doysun hem pastam dursun diyebilmek için :) ama bebek olunca hormonlardan mı ne çok bakımsızlaşmıştı mecbur kestirdim:/ şuan bebeğim 10 aylık yine uzatıyorum üstelik şuan saçlarım platin.

Ne çok uzun saç severim ne de kisa saç. Saclarim ortadan azicik daha uzun,2 ayda bir kestiriyorum uclarindan.Bence bakim yaptiktan sonra bir zorlugu yok kisa olmasi ozguvenimi eksiltirdi sanirim.Bence bir kadinda saç çok önemli

1.5 yı evliyim gecen ay cesaret edip erkek tipi kestirdim. Tamda senin gibi uzun saclı donemlerimi enayi olarak goruyorum. Eşim basta olmk uzere herkes cok cok begendi. Tabi bende boyle cok begendim kendimi. Her yonden kolaylık ..

Sacini kestiren teyzeler zaten teyze olduklari icin kestiriyorlar.
Ahi gitmis vahi kalmis bazi konularda.
Kadini kadin yapan o guzel alimli saclaridir.
Hic kisa sacli kadin olurmu.
Sifira vursunlar o zmn vesselam.

Sakin kesme, kocanda uzun seviyomus zaten.

Kisa sac hic kullanmadım. Erkek gibi olurum sanki.zaten minyonum ben varim bi sacim var ona da Kıyamam.yaz kış hep salik sac kullanıyorum. Ama şimdi bebek olunca toplamaya başladım. Emzirirken alt değişirken olmuyo. Kisa saclilarin böyle derdi yoktur. Ama ne olursa olsun uzun sac candir benim için.

Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..

Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...

Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..

Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?[/QUOTE
Yoo evli Saçı değil.cinnet Saçı kısa saç ondan adı evli diye kaldı.sizin uydurmanız değil yani:) şahsen ben evliliğimin ilk yılının yazı kuaföre gidip hiç yaptırmayacağız şeyi yaptırdım,ense boyutuna getirdim,öne doğru da uzun bıraktırdım tek Tarafından.öteli taraf da kısa kaldı.herkes çok beğendi ama kesinlikle adı cinnet:) ki ben uzun Saçı yıllarca kullandım bir de...boşverin milleti.bakabiliyorsanız bakın.taa ki cinnete kadar :eek::eek::eek::eek::KK53::KK53:

Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..

Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...

Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..

Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?

Bende sizin gibiydim saclarima kiyamiyordum ve popoma degen kalin gur siyah saclarim vardi.
Vardi diyorum cunku normal yasantimda beni zorlar oldu, yikasam ertesi gune kadar kurumuyor, bide duz pirasa gibi bi havasi yoktu, kalin olduklari icin her toka tutmuyor siki baglasam basim agriyor, uyurken bana dolaniyor, sacimi cigneyip acisina uyaniyordum.
Gittim bir cesaret kut kestirmek icin kuafor dedi belki pisman olursunuz omuzlarda keselim, dedim tamam.
Arkasi kisa onleri uzun olan ama sol tarafa tariyorum sacimi sol kisimda hafif bir kat olacak sekilde kestirdim.
Inanin havasi degisti, yika cik ne rahatmis dedim. Uzun sac iyi guzel ama fazla yipratici (bir saat yika durula tara ugrasmaktan kurtuldum), gerci benim saclarim cabuk uzar.
Kestirin bi deneyin derim, ama mahalle baskisi nedeniyle olmasin. Istediginiz icin olsun.

Ben kestirirken uzulmustum ama sonucta mutlu oldum.

Back
X