kısa kısa dertler :/

Araba modelini yükseltmeye gelince, telefon almaya gelince zor da olsa alabiliyorsunuz veya yardım bekliyorsunuz ama iş 300 lira muayene ücreti olunca veremiyorsunuz.. tuhaff
Onun çocuk için acelesi yok nereye takılacağını bilemiyor. ;) Başlık kısa kısa neyi dert etsem olmalıymış.

Araba modelini yükseltmeye gelince, telefon almaya gelince zor da olsa alabiliyorsunuz veya yardım bekliyorsunuz ama iş 300 lira muayene ücreti olunca veremiyorsunuz.. tuhaff

ben defalarca 250 tl verdim kontrollerime ama o zaman eşimin gitme durumu yoktu, şimdi gitsem de eşim gitmeden bir şeyler netleşmeyecek

Takıntı ya da başka bir sorununuz olabilir. Eşinizi bilmem ama psikoloğa gitmelisiniz. Bu güzel günlere yazık ediyorsunuz. Telefon için araba modeli yükselten birine yardım edilmez bence. Ya da eşiniz evde tek kalırım ben diye şaka yapmıştır. Gidemezsin ne iftarı dememiş ki dert mi şimdi bu?

Ben kimseden yardım istemedim, ödeyemezsem yardım edin demedim ama karşı tarafın kızım halledilir takma bunu demesini bekledim..

evli misiniz bilmiyorum ama eşinizin tavır yaptığını anlarsınız dışarı çıkacağınız için

Ben kimseden yardım istemedim, ödeyemezsem yardım edin demedim ama karşı tarafın kızım halledilir takma bunu demesini bekledim..

evli misiniz bilmiyorum ama eşinizin tavır yaptığını anlarsınız dışarı çıkacağınız için
Evliyim ve eşim hep tavır yapar. Yapsın diyorum, siz gidin iftar yapın. Alışır zamanla.

Burda yorumlara sert tepki verecekseniz bizim anladığımıza bdv olarak anlatınız mı diyecekseniz eğer derdinizi buraya yazmayın insanlara karşı da üslubunuzu bozmayınn

ben inanın ki düğün vakti gördüklerimden sonra maddi destek beklentisine girmedim ama isterdim ki manevi olarak hep olsunlar.. ha maddi destek de bulunma sorun değil bari gelip bana paradan bahsetme.. bir arada kızına 20.000 ayırdığını kınasında kullanacağını söylüyordu gerek var mı böyle şeylere? benim annem de abim için para biriktiriyor ama kime ne? neden söyleyeyim değil mi?
şimdi burada bana maddiyatçı dediler ama evlendiğimiz dönem işsizdim marketler de çalıştım borç ödeyelim diye asla da gocunmam daha sonra bi firmaya girdim orada da bir hastalık meydana geldi sırf borcumuz var diye 3 ay ağlaya ağlaya çalıştım. ben bir beklenti içerisinde olsaydım o zaman derdim zaten bize destek olsunlar diye..
canim yasayan bilir cektigi sikintiyi geri kalan hep bi elestiride bulunur yeri geliyor bende yapiyorum
zaman oyle bi zaman olmus ki kendi gobegimizi kendimiz kesecegiz
Allah yardimcimiz olsun

nasıl stres olmayayım nasıl :) evime davet ettim geldiler, sonra eşimi aramış gelinlerce çorbaya un koymadı mı kötü olmuş demiş :) ki çorbam gayet güzeldi eşimde içti.. kötü olsa bile neden eşime söylüyorsun? kötüyse kötüdür.. veya eşim ne bilsin un koydum mu koymadım mı? hiç değilse ben kendim uğraşarak yemek yapıyorum onun gibi hazır patates hazır köfte koymuyorum.

sanırım çocuğumun olmayacağından emin olursam ben ayrılırım, benim derdim benim hastalığım eşim çekmemeli bunun çilesini..
Benim kv de oyleydi yüzüme söyleyebileceği basit şeyleri bile esime söylerdi .Duyunca da bozardim .Aah Aah söylenecek şey çok ta işte ...Valla umursamamaya çalış stres bütün hormon sistemini bozuyor hicbirsey olmasa bile hamileliği etkiler ki inşallah Rabbim kucaginizi boş bırakmasın ...

Burda yorumlara sert tepki verecekseniz bizim anladığımıza bdv olarak anlatınız mı diyecekseniz eğer derdinizi buraya yazmayın insanlara karşı da üslubunuzu bozmayınn

ben kimseye karşı üslubumu bozmadım, bende burada o kadar yorum yapıyorum saygısız tek bir yorumumu göremezsiniz. burada ki bazı üyeler fazlaca ego tatmini yapmak istiyor.
yorum yapan kişi kendi hayatında kardeşini kıskanan bir insan, kayınvalidesinin evinde ki eşyasını isteyen bir insan burada gelmiş bana sen hasetsin diyor bu ne tezat?
buraya konu açmamız yorum yapanların her şeyi söyleyebileceği anlamına gelmez, o kadar kırıcı yorumlar yapılıyor ki bazen fazlasıyla şaşırıyorum..

Bebek tedavisinde ilk iş erkekten sperm örneği incelenmesi. Boşa kürek sallamayın, önce eşiniz gitsin.

Bebek tedavisinde ilk iş erkekten sperm örneği incelenmesi. Boşa kürek sallamayın, önce eşiniz gitsin.

İşte biz de buna karar verdik şimdi ben doktora gitsem bile hiç bir şey değişmeyecek. ha inşallah eşim de sorun yoktur o zaman tüm sorumluluk bende olur, doktoruma devam ederim..

İşte biz de buna karar verdik şimdi ben doktora gitsem bile hiç bir şey değişmeyecek. ha inşallah eşim de sorun yoktur o zaman tüm sorumluluk bende olur, doktoruma devam ederim..
Bakış açında sıkıntı var. Sorumluluk sende bende gibi bişey yok bu işte. Bnm ilk oğlum 5. Yıl doğdu. Bnde pko vardı. Hiç sorumluluk bende gibi düşünmedim. Evliliğimixin ilk yılında Onda da başka bi hastalık çıktı.

İlk iş iyi bir jinekoloğa hitmeniz. Mümkünse tetkikler boyunca üniv hastanedine gidin. Hepsine bakılır, sorun saptanır.

Bakış açında sıkıntı var. Sorumluluk sende bende gibi bişey yok bu işte. Bnm ilk oğlum 5. Yıl doğdu. Bnde pko vardı. Hiç sorumluluk bende gibi düşünmedim. Evliliğimixin ilk yılında Onda da başka bi hastalık çıktı.

İlk iş iyi bir jinekoloğa hitmeniz. Mümkünse tetkikler boyunca üniv hastanedine gidin. Hepsine bakılır, sorun saptanır.

ilk doktorum bulunduğum şehir de çok popüler bir doktordu hem kendi muayenehanesi vardı hemde araştırma hastanesine gidiyordu, giderken bir doktor aracılığıyla gittim. adam da genel olarak ilgi sıfır, sadece karnımdan ultrasonla baktı yasmin diye bir ilaç yazdı olur olur gidin deneyin dedi.. yasmin de fazlasıyla ağır bir hapmış göğüs kafesimde ağrılar oluştu, mide bulantılarım hiç geçmedi bıraktım ilacı.

sonra farklı bir doktora gittim bu defa özele, diğer doktorlardan (3 doktora gittim) biri sağ yumurtalıkta kist var diyordu biri sol diyordu, bu gittiğim doktor iki yumurtalığında da kist var dedi. hsg çektirdik tüplerim açık çıktı ve doktor tedavi dedi. tedavi dediği aşılama oluyor.

bir doktor daha var yine çok çok iyi, ablamın dış gebelik ameliyatını yapmıştı, aynı hastaneden başka bir doktor ablamın yumurtalıklarını alacağını söylemişti ama bu doktor hiç bir zarar vermedi ve çok şükür ablamın şuan 2 çocuğu var.. bir de o doktoru denemek istiyorum ama konumda da yazdığım gibi hepsinden önce eşimin gitmesi lazım.. bu arada bende çikolata kisti var.

Back
X