- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
görümcelerinle niye konusmuyorsun?
neyin küslügü?
kısa özetler geçeyim :)
kv anneme ne kadar altın istersiniz dedi annem siz bilirsiniz dedi. bir gün kuyumcuya gittik benim tarafımdan tek başımaydım kp 2 tane koy dedi ki ben o güne kadar bilezik nedir ne değildir bilmem görümcem gitti baba 2 az değil mi dedi hadi 3 olsun dedi kp sonra döndü sen ne istiyorsun deyip üstüme yürüdü :))
ev yerleştirmesin de yatak örtüsünü son gün serelim dedim diye biz burada istenmiyoruz dediler çıkıp gittiler. ne terbiyesizliğim kaldı ne saygısızlığım ama 1 gün öncesinde canımız gelinimiz diyorlardı :))
kv kına getirmeyin ben getireceğim dedi allahtan zeki kızım :) anne getirmez o kınamı rezil etme sen koy dedim ki gittiğimiz de ben kınayı evde unuttum dedi :)
kına günü de düğün günü de eşimle oynamama müsaade etmediler hep kendi yanlarına çağırmışlar, yanımıza gelmek yerine :))
bir gün görümcem eşim ben kafede oturuyorduk (ilk oturmamız) (benim kedim var) kediler hakkında sana bişey göndercem x onu iyi oku dedi bende bozuldum o an sonra bana bağırmaya başladı ben hastayım benimle uğraşma diye. dışarıya çıktık o zamanlar arabamız yoktu, ben ablanın arabasına binmem dedim eşime yürüdüm görümcem arkamdan gerizekalı dedi bende dönüp haddini bil dedim vallaha dayak yiyecektim :) üstüme bir yürüdü allahtan eşim araya girdi :)
geçen sene ramazan da gittim evlerine iftara büyük görümcem de vardı. biraz oturdum mutfağa gittim bir şeye yardım edeyim mi dedim ki mutfak çok küçüktü o zaman yok sen geç dediler tamam dedim. sonra ezan okundu masaya oturacaz görümcem ablacım sen şöyle geç babacım sen şöyle geç işte eniştecim annecim dedi bana döndü sende şöyle geç dedi ama böyle aşağılayarak :) neyse kızım sus otur dedim herkesin tabağına yemek koydu bana koymadı herkese içecek doldurdu bana doldurmadı :) yemekten sonra herkese tatlı verdi bana vermedi :)
o olaydan sonra ameliyat olacaktı hastaneye gittim yüzüme bakmadılar konuşmadılar :)
küslük için yeterli sebepler mi bilmiyorum.. bir de onlardan dinlemek lazım, muhakkak benim de hatalarım olmuştur..