şimdi birşeyı anlamadım. askere ne zaman gıdecek yanı babanızın dediği olursa ne zaman isteme nişan ne zaman askerlık
arkada$im bi kaç aylik ili$ki deilki sizinki
7 yil dile kolay
7 yil zaten sizin için yetrince tanimaya yetmi$tir ..
ciddi du$unmuyorsan babana niye soyledin ..
ciddiyseniz neyi bekliyosunuz ..
soz ni$an zaten insan birbirini tanisin diye yapilir e sizin buna ihtuyaciniz yok
ben anlamadim sorun nerde :)
Zaten 7 yıldır tanışıyomuşsunuz? Acele derken neyi kastettiniz anlayamadım? Bence babanız haklı...
nişanı ne kdar kısa kesersen ıyı..
nısanlılık donemı cok problemlı uzarsa aıleler bıle catısabılıyor..
ben 1.5 sene nısanlı kaldım ..
keske o kadar kalmasaydım cok dedım...
zaten erkek arkadasından emınsın..
7 yıldır gorusuyorumussunuz..
beklemenın ne mentıgı var
kendimden örnek vereyim..
benim babam o kadar tutcudur ki erkek arkadaşımı nasıl söyleyeceiğimi bile bılemıyorum ona.
hani şu an keşke sizin durumunuz gibi olsa durumum diyorum ben 3 ay nişanlılığa bile razıyım yani
Tanımak sorun değil ki, asıl sorun maddi yönüde var biraz, ben şuan babamın yanında çalıştığımdan ücret almıyorum yani ihtiyaç karşılığında alıyorum, kenarda rahmetli annemin aldıkları havlu, ördürdüğü patiklerden başka bir şey yok. Önce para biriktirmem lazım, çeyiz çaput gibi şeyler için. İkincisi ve en önemlisi, annemi kaybettikten sonra aileme daha da bir bağlanışım, nişanınız olurken siz bir yandan da düğün telaşında olacaksınız.
Her yönden şartlar tamam olsa, el mahkum kendimi hazır hissetmesem de bende kabul edebilirdim hissetmeyişim de annemin yokluğu, onun gidişinde aileme daha da bir düşkün oldum, onlarsız nefes alamıyorum sanki, evden biraz uzaklaşsam aklım hep evde, bu yüzden evlilik fikrine alıştırmam lazım kendimi diyorum, ama bunun maddi yönü var birde, her şeyi kendimiz yapacağız çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?