Kısacası ask mı para mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar çok detaya inmek hem beni hem sizi yorar ozetleyebildigim kadar özetlemek istiyorum değerli yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden hepinize saygılar sevgiler 🙏❤️

27 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum ilk okula başlayacak kızım 20 aylık
Eşim benden 15 yaş büyük
17 yaşında eşimle tanisip evden kurtulmak için evlendim babam uyuşturucu bağımlısı annem de bizi terkedip başka bir adama kaçtı.
Ben de okulu bırakıp çalışmaya başladım çalıştığım yerlerde taciz ve ilerisi olduğu için bıktım ve eşimle evlebmeye karar verdim.

Şimdi eşimin durumu oldukça iyi
Çocuklarımla iyi bir semtte iyi bir evde oturuyoruz sıkıntı yok onda.
Eşimle aramda kari koca ilişkisi çocuktan çocuğa oldu diyebilirim eşim biraz tembel bir adam iliksiye bile şimdi kim banyo yapacak gözüyle bakar. Çocukları bahane eder.
Oğlumda hafif bir otizm var bana düşkün
Kızım da benim paxamdan ayrılmaz ve benimle uyur. Eşim beni bir batakliktan aldı cikqrdi
Ailesi iyi insanlar zaten altlı ystlu oturyoruz
Ama eşimle bir muhabbet bir paylasim yok

Gelin görün ki ben bir hata yaptım
Birine aşık oldum bu çok yanlış biliyorum kendime hiç yakıstirmiyorum zaten devamlı dediğim şey bunu nasıl düşünürüm nasıl yaparım.
Bu kişi bekar ve durumu orta halli gibi.
Onunla ruh ikizi gibiyim

Ama kafamda su soru var ben ne aileden ne eşten sevgi gormedigim için mi bu yola girdim.
Çünkü bunu yapanlara küfür edip laf saydıran biriydim ve kendim yapıyorum.

Ben suan ne yapıyorum bu adamı unutup yuvama aynı şekilde devammi etmeli yoksa mutlu olmadığım.bir yerde durmamalimiyim
Yada kendi mutluluğum için coxuklwri iyi yaşamlarından ali koyacak düşüncesiz bir annemiyim.

Lütfen kırıcı yorum yapmayın inanın haramın farkindayim sadece ne yapacağımı bilmiyorum kendi kardeşiniz arkadaşınız gibi düşünerek cevap verin konuşacak kimsem yok
Her şeyin farkında olduğunu söylüyorsunuz ama değilsiniz işte. Kırıcı olmak değil niyeyim fakat çok yanlış yoldasınız ileride çocuklarınızı utandıracak bi şey yapmayın lütfen. Hem aşk, romantik anlar hem para huzur dört dörtlük olupta yaşayanı görmedim ben daha. Evet her kadın sevilmek eşiyle güzel anılarını paylaşmak ister ama bunu çocuk yapmadan önce düşünseydiniz keşke. Şimdi fedakarlık yapma zamanı sizde. Çocuklarınız için. Eşinizin size karşı şiddeti, aldatması, saygısızlığı var mı? Yazmadığınıza göre hayır. Evlenirkende evden kaçma düşüncesiyle evlenmişsiniz zaten. E şimdi aşk mı istiyorsunuz? Kusura bakmayın ama böyle bir hakkı çoktan kaybetmişsiniz. Ve ruh ikizi sandığınız kişi sizi çok büyük hayal kırıklığına uğratabilir çocuklarınızı ilerleyen zamanlarda kabulleneyip yarı yolda bırakabilir işte o zaman yapayalnız ve pişmanlıklarınızla kalırsınız ortada. Ben mantıkçı bir insanım. Duygulara elbette önem veririm bir evlilikte hem saygı hem sevgi olmalı ama zaten vaov aşka inanan biri değilim açıkçası. Saygıda kusur etmesin ben onu hep severim zaten.

Sırf eski yaşantindan kurtulmak için biriyle evlenmen çok alçakça.(çünkü adamı kandırıyorsun)
Evliyken sığındıgin adamı hiçe sayarak başkasına aşık olman ve bunu utanmadan dile getirmen ise daha alçakça.
Yalancı ve alcaksin..

Duzenini bozma derim ruh ikizin bakalim çocuklarını kabul edecek mi ileride sorun yaşarsanız cok pişman olursun yuvanı yıktığına bir anlık sehvetle kendi hayatınıxs çocukların hayatınıda mahfetme derim

Oturun oturduğunuz yerde,macera aramayın.Cocuklari alıp hiç tanımadığınız bir adama hayatınızı emanet etmek mi????
Akıllı olun,ruh eşi olabilirsiniz doğru,evli kadına sulanan adamla,evli çocuklu kadının internetten tanıdığı adama sulanma ruhu aynı .Ne diyelim aferin mi?Annenizin size yaşattığı kaderi çocuklarınıza yaşatmak !!!!. Ey İnsan ders almaz mısın?akillanmaz mısın?

Size kötü bir haberim var

F210B0A0-4FD8-46C5-B439-B85A9DAF724C.webp

Bir sürü açıklama yapılmış. Uzun uzadıya anlatmayacağım. Hayir gelmez kardeşim. Yavrularına acı. Eşin ile aile terapistine git. Eşin tedavi olsun. Ayrıl o pislikten. Çocuklarının düzenini bozma.

Bir anne. 2 çocuk. Hadi çalışmıyor ev hanımı diyelim. Ev işi çocuklar derken akşam sabah oluyor siz ne ara eşinizden hariç biriyle ilişki için zaman buluyorsunuz. Ne utanmaz insanlarsınız ya. Birinin parası hoş birinin ilgisi. O ilgiyi de aşk zannediyor hasp.., gel de kötü birşey söyleme ya. Nefsinizi kırın da azıcık çocuklarınızı düşünün. Kendi keyfinizi düşünmeyin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X