Kısacası ask mı para mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır bir de bekar insan 2 cocuklu evli kadınla ne isi olur.Demek ki niyeti de iyi değil.Bosa kocani al cocuklari yanına.Aksam haberlerinde cok izliyoruz degil mi? O cocuklara olanlari ya da kendilerine.
Olan her türlü çocuklara oluyor.Haberlerde görmedin mi lokantaya bırakmış eşya bırakır gibi Allah'tan devlet korumasına alındı çocuklar.

Dayak kısmına birşey diyemem ama siz de evlendiğinizden beri eski sevgiliyle eşinizi aldatıyorsunuz o ne olacak?
Madem ilk günden eski sevgili derdine düşecektiniz biye evlendiniz?
Siz de mi paraya tav oldunuz?
Evet normal insanlar sizi anlayamaz.
Arada çocukta yapmıssınız bu arada bravo. 👏
Esim bnm evlendiğim 2.gunu aldattığı için olabilir mi acaba o yüzden daha neler var dedim ya, ve kimseyi ilgilendirmez bnm hayatım

Merhaba kizlar çok detaya inmek hem beni hem sizi yorar ozetleyebildigim kadar özetlemek istiyorum değerli yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden hepinize saygılar sevgiler 🙏❤️

27 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum ilk okula başlayacak kızım 20 aylık
Eşim benden 15 yaş büyük
17 yaşında eşimle tanisip evden kurtulmak için evlendim babam uyuşturucu bağımlısı annem de bizi terkedip başka bir adama kaçtı.
Ben de okulu bırakıp çalışmaya başladım çalıştığım yerlerde taciz ve ilerisi olduğu için bıktım ve eşimle evlebmeye karar verdim.

Şimdi eşimin durumu oldukça iyi
Çocuklarımla iyi bir semtte iyi bir evde oturuyoruz sıkıntı yok onda.
Eşimle aramda kari koca ilişkisi çocuktan çocuğa oldu diyebilirim eşim biraz tembel bir adam iliksiye bile şimdi kim banyo yapacak gözüyle bakar. Çocukları bahane eder.
Oğlumda hafif bir otizm var bana düşkün
Kızım da benim paxamdan ayrılmaz ve benimle uyur. Eşim beni bir batakliktan aldı cikqrdi
Ailesi iyi insanlar zaten altlı ystlu oturyoruz
Ama eşimle bir muhabbet bir paylasim yok

Gelin görün ki ben bir hata yaptım
Birine aşık oldum bu çok yanlış biliyorum kendime hiç yakıstirmiyorum zaten devamlı dediğim şey bunu nasıl düşünürüm nasıl yaparım.
Bu kişi bekar ve durumu orta halli gibi.
Onunla ruh ikizi gibiyim

Ama kafamda su soru var ben ne aileden ne eşten sevgi gormedigim için mi bu yola girdim.
Çünkü bunu yapanlara küfür edip laf saydıran biriydim ve kendim yapıyorum.

Ben suan ne yapıyorum bu adamı unutup yuvama aynı şekilde devammi etmeli yoksa mutlu olmadığım.bir yerde durmamalimiyim
Yada kendi mutluluğum için coxuklwri iyi yaşamlarından ali koyacak düşüncesiz bir annemiyim.

Lütfen kırıcı yorum yapmayın inanın haramın farkindayim sadece ne yapacağımı bilmiyorum kendi kardeşiniz arkadaşınız gibi düşünerek cevap verin konuşacak kimsem yok
17 yaş evlilik değil ilk bakışma,ilk buluşma,ilk aşk yaşlarıdır.Siz evlilik gibi ciddi bir sorumluluğun içine girdiğiniz için bugün ruh eşim dediğiniz şey sadece vakti zamanında yaşayamayıp içinizde ukte kalan duygular.O yüzden görüştüğünüz kişiye çok anlam yüklemeyin.Bu gizlilik bile yanlış olduğunu belirtsenizde hayatınıza heyecan katmış.Macera peşinde koşmayın anlık duyguların peşine takılan kadın erkek kimse mutlu olmaz.
Erken yaşta evlilik çok ama çok karşı olduğum bir durumdur ama sizin için evlenmek dışında farklı bir çözüm alternatifi oluşmamış demek ki.En azından kötü bir adama denk gelmemişsiniz
Eşinizle yaş farkınız çok ama 42 yaşında genç bir adam sonuçta.Evliliğinizdeki fiziksel mesafe çözülebilir.

Acikcasi ben kocamla aramda bir saygisizlik,siddet ya da gecimsizlik yoksa cocuklarim bu kadar kucukken boyle bir maceraya atilmam. Onlarin duzenini bozup ben ask yasayacagim diye ordan oraya suruklemem cocuklarimi. Kaldi ki adam bekar. Erkekler kendisinden olan cocuklarin bile sorumlulugunu zor kabul ederken,Kendisinden olmayan iki kucuk cocugunkini nasil kabul etsin.

Konu sahibi tinder avcısı diye bir belgesel var bul izle. Senin ruh ikizinden milyonlarca var sosyal medyada ve kadınları söğüşleyip kaçıyorlar. O ruh ikizinin daha onlarca ruh ikizi vardır senin gibi, haberin olsun

Evliliginizin üzerine calisin esinizle beraber. Ruh ikiziniz oldugu adamin 99% kendi kafanizda bu hale getiriyorsunuz. Ha olmaz diyorsaniz, esimi sevmiyorum diyorsaniz bir adim atmadan önce serefinizle bosanin. Gerci simdiden diger kisiyle görüstügünüze göre de aldatmis oluyorsunuz. Cocuklar yaninizda perisan olacaksa birakin babalarin yaninda kalsinlar. Dogru dürüst tanimadiginiz adami cocuklarinizin yanina getirmemelisiniz

Esim bnm evlendiğim 2.gunu aldattığı için olabilir mi acaba o yüzden daha neler var dedim ya, ve kimseyi ilgilendirmez bnm hayatım
İkinci gün aldatıldıysanız boşansaydınız, eşinizden bir farkınız yok şu durumda. Buraya ayrıntılı yazarsanız bize de yorum yapma fırsatı vermiş oluyorsunuz üzgünüm.
Mükemmel hayatlarımız durduk yere ilgimizi çekmiyor merak etmeyin.

Üç günde ruh ikizi oldugunuzu nerden anladınız? Adamla baya baya flortlesiyorsunuz demek ki. Madem mutsuzdunuz, cinsel acıdan memnuniyetsizdiniz neden baskasini bulmadan önce boşanmadınız?

Elbette kimse seni yargılayamaz ama eşin yanlış yaptı diye sende yanlış yapmak zorunda değilsin. Vicdan muhakemesi yapıp öyle davransak keşke

Bence sen herkezi bosver yaşamayan bilemez şuan aumyni şeyi bnde yapıyorum eşimle veledingim günden beri eski sevgilimle konuşuyordum ama olmucagini bile bile eşimle kötüyken falan hep onu arıyordum şuan eşimle ayrılıyoruz şuan yine onunla görüşüyorum bana iyi geliyor ama olacak mı diye sorarsan olmayacak çünkü o bekar bnm çocuğum var 10 aylık ve Bn şuan ki eşimi sırf maddiyat için bosama sam diye düşünüyorum arada kalmışım esin ilişkiye girmiyirsa hazırlan gec karşısına Bn istiyorum de 1gun yapmaz 2gun yapmaz eninde sonunda pes edip girecektir ilişkiye senin durumun daha farklı bosver o sevdiğini sen evinde otur iyi kötü düzenin var bozma o düzeni Bn o düzeni arıyorum ve bnm esim bni aldattı ve dövdü ona rağmen düşün daha çok şey yaşadım ve acaba boşanma sam mi diyorum gerisini sen düşün senin kararın hakinda hayırlısı olsun inşallah
Ay allah aşkına sen eve dön, kocanla tam birbirinize göresiniz. Hem aklın başkasında hem dayak aldatma var bir de iki bilezik aylık 1000lira paraya dönsem mi diyorsun. Dön sen dön

İkinci gün aldatıldıysanız boşansaydınız, eşinizden bir farkınız yok şu durumda. Buraya ayrıntılı yazarsanız bize de yorum yapma fırsatı vermiş oluyorsunuz üzgünüm.
Yorum yapma sana yap diyen oldu mu

Alt kültürün yaşamı böyle yapacak bir şey yok. Boş yere kendini yorma laf anlatacağım diye. Tren tarzı yaşıyor bunlar. Her şeyi yapmak için haklı sebepleri var kendilerince.

20 aylik bebekle baska biriyle tanisip asik olacak kadar enerjiyi nereden buluyorsunuz?

2 yasina girecek oglumla ilgilenmekten esim beni sevdigi soylediginde yarim saatten once donup ben de seni sevgilim diyemiyorum da…

Ustelik sizde 2 cocuk varmis.

Ben sizin sevmeye ve sevilmeye ihtiyacınızın olduğunu ,hissettiklerinizin karşınıza çıkan bu adamla bile ilgisinin olmayabileceğini düşünüyorum.Eşinize onun sizi kadın olarak sevmesine ihtiyaç duyduğunuzu ,onun sevgisini özlediğinizi söyleyip siz bir adım atın.Başbaşa dışarı çıkın,birlikte akşam yürüyüşleri yapın(eşinşzin ailesinden bu konuda destek de alın).Farklı gelişen bir çocuğunuzun olduğunu söylüyorsunuz . Erkekler tutamayacakları sözleri vermeye bayılırlar ..karşınıza çıkan bu adamın hevesi geçince madur olan yalnız siz olmazsınız ..çocuklarınız da zor günler geçirirler.Bir dönem yakın olduğum bir çift vardı..kızın ilk evliliğinden özel gereksinimli çocuğu vardı ..Ben tanıdığımda adam için "ne güzel bir insan ,kız da ne şanslı ikinci evliliklerinde mutluluğu bulmuşlar " dedim ama sonradan anladım ki kızın babasının imkanları çok iyi ve adam kendi çocuğunun özel okul masraflarını dahi kızın ailesine karşılatıyor..bunun böyle devam edemeyeceği adama söylendiğinde kadına evliyken ilişkileri başladığı için hafif bir kadın olduğunu bile söyledi adam.Bu gün peşinizde aşk sözleri söyleyen bu adam yarın evliyken ona aşık olduğunuz için "or..sun " der ..yıkılırsınız 😔

Bebis seni doven ve aldatan kocan iki bilezik vereyim her ay da 1000 lira bosanma davasini cek deyince sen de kabul etmeye meyillisin diye burada 40 sayfa linc yedin yetmemis. E peki sen kocani affetsen yine ex manitayla sohbete devam etcek misin? Hadi ettin bu kocan gene seni dovmeyecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X