Merhaba kizlar çok detaya inmek hem beni hem sizi yorar ozetleyebildigim kadar özetlemek istiyorum değerli yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden hepinize saygılar sevgiler

27 yaşında iki çocuk annesiyim oğlum ilk okula başlayacak kızım 20 aylık
Eşim benden 15 yaş büyük
17 yaşında eşimle tanisip evden kurtulmak için evlendim babam uyuşturucu bağımlısı annem de bizi terkedip başka bir adama kaçtı.
Ben de okulu bırakıp çalışmaya başladım çalıştığım yerlerde taciz ve ilerisi olduğu için bıktım ve eşimle evlebmeye karar verdim.
Şimdi eşimin durumu oldukça iyi
Çocuklarımla iyi bir semtte iyi bir evde oturuyoruz sıkıntı yok onda.
Eşimle aramda kari koca ilişkisi çocuktan çocuğa oldu diyebilirim eşim biraz tembel bir adam iliksiye bile şimdi kim banyo yapacak gözüyle bakar. Çocukları bahane eder.
Oğlumda hafif bir otizm var bana düşkün
Kızım da benim paxamdan ayrılmaz ve benimle uyur. Eşim beni bir batakliktan aldı cikqrdi
Ailesi iyi insanlar zaten altlı ystlu oturyoruz
Ama eşimle bir muhabbet bir paylasim yok
Gelin görün ki ben bir hata yaptım
Birine aşık oldum bu çok yanlış biliyorum kendime hiç yakıstirmiyorum zaten devamlı dediğim şey bunu nasıl düşünürüm nasıl yaparım.
Bu kişi bekar ve durumu orta halli gibi.
Onunla ruh ikizi gibiyim
Ama kafamda su soru var ben ne aileden ne eşten sevgi gormedigim için mi bu yola girdim.
Çünkü bunu yapanlara küfür edip laf saydıran biriydim ve kendim yapıyorum.
Ben suan ne yapıyorum bu adamı unutup yuvama aynı şekilde devammi etmeli yoksa mutlu olmadığım.bir yerde durmamalimiyim
Yada kendi mutluluğum için coxuklwri iyi yaşamlarından ali koyacak düşüncesiz bir annemiyim.
Lütfen kırıcı yorum yapmayın inanın haramın farkindayim sadece ne yapacağımı bilmiyorum kendi kardeşiniz arkadaşınız gibi düşünerek cevap verin konuşacak kimsem yok