- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
arkadaşlar ben o gün hiç bişey yapmadan attım dolaba ve herhangi bişey olmadı tadı da değişmedi doğradığım gibi dolaba attım korka korka ama bi sorun olmadı
evet canım hiç birşey olmadı patateslerimee önce biraz korktum ama bi sorun yok yerken de tadı güzeldipoşete doldurup mu attın, yapışmadı mı?süper haber buuu çıkarınca da hemen yağa attın di mi?
evet canım hiç birşey olmadı patateslerimee önce biraz korktum ama bi sorun yok yerken de tadı güzeldi
Peki buzluktan çıkarır çıkarmaz mı koydun yağa, sıçramadı mı buzları eriyince?
canım şok haşlama nasıl yapılıyor?
bir de buzluktan çıkarınca çözdürülmeden nasıl kullanılıyor anlayamadım?
bir de saklarken ben ,poşette saklıyorum ,siz nasıl saklıyorsunuz buzlukta ? acaba poşetten mi koktu öyle :97::93:
buzunun çözülmesini beklemen gerek yoksa içini doldurmazsın
evet canım cam soda şişelerine domatesi salça aldığımız kişi çekiyor makinesiyle biz de evde şişelere dolduruyoruz bakkalda gazoz kapağı satılıyor onlardan alıp kapak kapatma makinesi var onunla kapaklarını kapatıyoruz sonrada bütün şişeleri büyük bi kazana koyup kaynatıyoruz böylelikle bozulmuyor ve kapağı sıkı kapanmayan varsa kaynama esnasında açılıyor öyle bişey olursa içinden alıyoruz
meyve suyu da aynı bu bu şekilde canım
çiğ olarak koymuştum,yıkayıp çiçeklerini ayırdıktan sonra.haşlayıp köftesini yaptım,hiç bir sorunla karşılaşmadım.tadında da hiç bir değişiklik yoktu.arkadaşlar dolaba karnbahar koymak istıyorum kızartmak için sonrasında ama haşlayıptamı yoksa çiğdenmı koyucam bılmıorum aranızda deneyen varmı ???????
çiğ olarak koymuştum,yıkayıp çiçeklerini ayırdıktan sonra.haşlayıp köftesini yaptım,hiç bir sorunla karşılaşmadım.tadında da hiç bir değişiklik yoktu.
reca....ayrıca iyi fikir,yarın için ben de kara kara düşünüyordum ne yapsam acep diye....tşk ederım bende çiğ olarak deneyım o z amn köftesı çok güzel oluyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?