- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Laf söyletmez adım kdr eminim zamanı gelince ben soyleyexgm seni sevdiğimi diyor zaten ama dha çok yeniyiz bir de bir hafta oldu biz çıkmaya başlayalı smdi işte derler hemen geldi adamla hasır nesir oldu derler diyor'Kim ki onlar sana laf edecekler?'' diyeceğine 'Sana laf ederler hayatıııım' diyen bir erkeğe ne desem bilemedim.
Aslında kiskanmam yersiz ben ismi ile hitap edyrm sonuçta.ona anlayan anlamıştır söylemesek de ama işte.kiskanyrm :)canım çok yakın kız arkadaşıda olabilir ben kıskanmam haklı olarak benim çok yakın erkek arkadaşlarım var sonuçta
Laf söyletmeyecek insan şuanda da söyletmez bence.. Zamanı yok yani bunun.Laf söyletmez adım kdr eminim zamanı gelince ben soyleyexgm seni sevdiğimi diyor zaten ama dha çok yeniyiz bir de bir hafta oldu biz çıkmaya başlayalı smdi işte derler hemen geldi adamla hasır nesir oldu derler diyor
Zaten zamanı geçsin ben soyleyexgm herkeseLaf söyletmeyecek insan şuanda da söyletmez bence.. Zamanı yok yani bunun.
Sevgilim patronum ama bir de o yandan düşün
Aslında insanlara söylemek yerine belli edin yeterli, yani gidip ben şununla sevgiliyim demek mantıklı değil.Zaten zamanı geçsin ben soyleyexgm herkese
Oda işte adımın bu şekilde dahi anılmasını istemyrolabilir bu durumu yaşayan ne ilk nede son insansınız,herkesin içinde mıç mıç olun demiyorum ki zaten insanlar bunu bilse neolur yani,insanların ne düşündüğünü bukadar umursamayın
kötü kadın gözüylemi bakacaklar ne alaka ?demem o ki insanlar çokta takmaz böyle şeyleri sizin ilişkinizi niye bu kadar umursasınlar,
hadi umursadılarda konuştular size ne olur hiçbirşey herkes bir konuşur iki konuşur sonra konuştuğuyla kalır..
Oda rayına otursun ondn sonra ben soyleyecgm zaten diyor . grupta konuşurken falan ismi ile hitap edyrm1haftalık ilişkiyi duyurmanın ne alemi var.yürüyüp yürümeyeceği meçhul.ilişkiniz biraz otursun ondan sonra belli eder ya da açıklarsınız.
iş yerinde patron çalışan ilişkisine pek de sıcak bakmam.bir de iş hayatı profesyonellik gerektirir patrona ismi ile hitap etmeniz pek doğru yaklaşım değil.
Anlayan anlamıştır zaten millet ortak arkadasimiza ndn ismiyle hitap ettiğimi sormuşlar oda ben blmyrm kendilerine sorun demisAslında insanlara söylemek yerine belli edin yeterli, yani gidip ben şununla sevgiliyim demek mantıklı değil.
Hani elele çıkarsınız falan, nebileyim böyle gizli kapaklı gibi olunca kadınlar huylanır ve sinirlenir..
Oda işte adımın bu şekilde dahi anılmasını istemyr[/QUO
bu kadar ince düşünüp seni kollayan adam, bu sıkıntıları yaşamana fırsat vermesin ozaman canım şuan dahamı iyi yani belliki üzülüyosun..
İlişki çok yeni olurda anlaşamazsanız yıpranan en çok da sen olacaksın.en güzeli bir dönem birbirinizi tanımaya çalışın.ilişkinin bilinirliği başkalarının etkisini arttırıyor.önce birbirinizi tanıyıp ilişkiyi sağlam temele oturttun sonra açıklayın ya da belli edin.ona bilinçli olarak ismi ile hitap etmenden anlayan anlamıştır gerçi .bir de gerçekten kıskançlıktan zerre hazzetmem.kıskanmam ve kıskanılmayı da sevmem.Oda rayına otursun ondn sonra ben soyleyecgm zaten diyor . grupta konuşurken falan ismi ile hitap edyrm
Alakası yok benden dha ilgili ve alakalı bana karşı deli oluyor resmen ama dha erken otursun iliskmz diyorSiz patronunuzu elde etmissiniz diye herkese duyurmak ve bunla hava atmak istiyormussunuz gibi geldi bana..
Adam da hislerinden pek emin degil gibi sanki.. Henuz 1 hafta olmus ama vazgececek gibi duruyor sizden.
Sen duyurma adam saklama merakinda. Ortaniz yok gibi..
Zor yurur bu iliski.. Hele de is ortaminda...
HaklisiHaklisin canim tesekkur ederimİlişki çok yeni olurda anlaşamazsanız yıpranan en çok da sen olacaksın.en güzeli bir dönem birbirinizi tanımaya çalışın.ilişkinin bilinirliği başkalarının etkisini arttırıyor.önce birbirinizi tanıyıp ilişkiyi sağlam temele oturttun sonra açıklayın ya da belli edin.ona bilinçli olarak ismi ile hitap etmenden anlayan anlamıştır gerçi .bir de gerçekten kıskançlıktan zerre hazzetmem.kıskanmam ve kıskanılmayı da sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?