- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Adam dediğin yaşadığı ilişkiyi saklamaz.
Sizi korumakmış.
Bu yalana nasıl inanıyorsunuz.
Korumak ilişkiyi saklamakla olmaz..
Ben de bunları yazacaktım ama 1 hafta olmuş başlayalı. Söylemek için erken bence de. Belki anlasamayacaksiniz.daha hiç birşey belli değil.is ortamında bosyere 1 haftalik birsey için adınız patronla ilişkisi olduya çıkacak.bence 1-2 ay iyidir.
o sizinle ilgili öyle düşünüyor demek ki . benim aklıma öyle bir şey gelmezdi şahsen . başka iş çıkmasın altından dikkat edin .Dha aralarına katilali.çok zaman olmadı hemen patronu eline alan ayartan kişi durumunda görünmeyeym istyr ilişkimz başlayalı bir hafta oldu dha
Merhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.
Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam
Anlamadım...Telefondan giriyorum tek tek alintilayamiyorum dün akşam diğer bir çalışan olan bir ablaya anlattım böyle böyle diye haklı söylememekte şu an için. Kızlar çok fena anlayışla karşılamaz ve her seferinde bir laf olur kendileri anlayana kadr böyle böyle bir şey var demeyin. Kızlar fena lafinizi eder dedi
Kızlar dışlar üzülen sen olursun arkandan çok lafını ederler dedi abla. Anlayışla karşılaşmayacakları için kirilirsin. Uzersiniz birbirinizi sonra dediAnlamadım...
Kızlar lafınızı ederse fena olacak ne var ki?
Kızların anlayışla karşılaması da pek komik!
Niye kendinizi elaleme sorumlu hissediyorsunuz ki?
Kızların dışlaması pek mi önemli?Kızlar dışlar üzülen sen olursun arkandan çok lafını ederler dedi abla. Anlayışla karşılaşmayacakları için kirilirsin. Uzersiniz birbirinizi sonra dedi
Yav sen bilirsin kardeş.Birlikte iş yaptığımız kızlarin kim ister ki arkasından laf yapmasını. Yda laf sokup durmasını
Sevgilin seni adam gibi çıkarsa bu benim sevgilim dese o zaman bu kadar kıskanç olmazdın canım. Ayrıca sevgili olmak suçmu sevgilin herkesten saklıyor. Şeref yoksunu erkek işte millete kendisini bekar tanıtır kardeş ayağına kızlarla sürekli konuşurMerhaba kızlar öncelikle yazım hatalarını mazur görün lütfen öncelikle telefondan yazıyorum çünkü.
Bir suredir devam eden gayette güzel bir ilişkim var. Seviliyorum, değer görüyorum. Ama gel gelelim adamı deli ediyorum sanırım. Çok kıskanç biriyim ben ya. İşi gereği bir çok kız ile muhatap oluyor. Muhatap olduğu kişileri bende taniyorum çünkü aramızda bir iş ilişkisi var. Kızlar bizim sevgili olduğumuzu bilmiyor. Sana laf gelir diye cekiniyorum diyor. Ki kızlar benden küçük de zaten. Ama deliriyorum kıskançlıktan. İşle ilgili ortam grubumuz var whatsaap grubu. O gruba yazınca bende cinler tepeme çıkıyor.
Defalarca söyledim yazma diye. Ama aşkım onlar benim kardeşim sense hatunumsun diyor. Şöyle o zaman birlikte. Olduğumuzu diyorum oda sana laf eden olur. Arkandan konuşurlar falan diyor ki zaten isminle hitap ettiğim için çok yakın arkadaşıma soran olmuş neden ismiyle hitap ediyor xx beye diye. Ne yapsam da ben bu kıskançlığı üstümden atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?