Kiskanc Kv sendromu

Defalarca "beğen" tuşuna tıkladım farzedin lütfen

Bi çözüm bulman şart eşinle önceden konuşmalısın
Önünü kesmezsen her hafta sonu önce karşılamaya sonra uğurlamayada gelir bu kv

Hiç sevmediğim şey benim yanımda kocamı kimse şapşup öpmesin haklısın bunun bir ileri boyutuda ağlamak oğlunu görünce ağlıyorlar ayrılırken falan sanki elinden almışız oğlunu aşırı rahatsız oluyorum bende kayınvalideme ağlarken ağlaa ağla ben kaptım oğlunu dedim şaka sandı sanırım güldü ama ben gayet ciddiydim :)))

Yeni evli misin? İlk evlendiği zaman annelerde kaybetme korkusundan dolayı aşırı davranışlar olabiliyor, sonra zaten yavaş yavaş azalıyor. Burada sizin tutumunuz önemli siz eşinizi ondan kaçırıyormuşsunuz gibi davranırsanız o daha çok üstüne düşer. Eşinize rahatsız olduğunuzu söylerseniz adınız kıskanca çıkar. Eşiniz zaten sizinle vakit geçirmek varken sürekli anne babasına gitmek istemez. Ama siz annesine baştan tepki koyarsanız eşiniz de annesini koruma psikolojisine girer. Bence kimsenin eline koz vermemek lazım, baştan adın çıkarsa öyle gider. Kayınvalidenin hatrını da tut ama eşine de dengeyi sağlaması hususunda ricada bulun. İki taraf da iyi niyetli ise bir süre her şey düzene girer. Eşinin annesi babası kıymetli tabi ama eşin yeri başka, üzülme..

Canım tahminimce seni kıskanmıyor. Sadece oğluna düşkün olan kişiler gelirlerinin oğullarını kendilerinden uzaklaştıracak sanıyorlar. Bu bir toplumsal ön yargı. Sen onun bu ön yargısını yıkmaya çalış. Oğluyla muhabbetinden mutlu ol. İlla ki seni de seviyor ama oğlunu şımartması onun uzaklaşmasından çok korkuyor. Onun için hiç canını sıkma. Sana kasıtlı bir durum yok. Hafta içi çalışıyorsunuz. Evet kendinize ayırmak için bi haftasonu var. Ama onlar da sizi görmek ister tabiki çünkü hafta içi ve hafta sonu değilse ne zaman görecekler. Bence az az zaman ayırın onlara ama siz gidin. Evde olmadığınız için evin müsait olmadığını bahane edin ve örneğin Cumartesi kvalidenize sabah kahvaltıya gidin. Bir ara annenize çaya veya yemeğe gidin. Kalan vakti kendinize ayırın. Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin

Benim kayinvalidem de her ugurlayisinda veya bizden gidisinde ağlar. Eşime derim hatta sanki kızını cok zalim bir damada bırakıyor. Ben de mi böyle desem bir dahakine

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi..yazan parmaklariniz dert görmesin

Eşinle konuş bunu
Iy vıç vıç ne o oyle. Evlenmiş adama çocuk muamelesi ıy

Haftasonu eşin bir gidip görsün onları.. Üstü kapalı ima da verin müsait olamayız yanlız kalalım diye umarım anlar

Esinle konus haftasonlarini sabote ederse evde olmadiginizi soylesin bir gun gorduyseniz obur gun evde degiliz vs bir seyler uydursun gorev esinizde.

Kıskanç evet
Koskoca Adam çocuk sever gibi sevilir mi
Allah sabır versin.
Nasıl bir çözüm bulunur ki bişey deseniz ima etseniz bu kadın asla altta kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…