Kiskanc miyim normal mi

Bu tür konularda hep derim. Kişi kendinden bilir. Demekki bazilari ofis, toplu taşima, hastane gibi ortamlarda yürüyorlar ve diğer kadinlarinda ayni şekilde davrandığını düşünüyorlar.
Aynisi erkekler icinde gecerli. İt gözlü bir erkek bu sebepten kendi karisinin kıyafetine ve/veya çalışmasina sınır sunuyor. Asla şaşmaz

Evet maalesef öyle. Geçen instada bi video izledim adamın birisi yere baygın bir şekilde yatmış önünden bir sürü insan geçiyor gözlerinin ucuyla bakıp geçiyorlar. Bi Allah’ın kulu da ambulansı arayım demiyor. Gerçekten ölsek bi yudum su veren olmayacak

valla bilemiyorum
ben iş yerimde biri intihar falan etmediyse ya da kavga olmadıysa kimseye anlatmıyorum bişey
Ay bende öyleyim. Tüm gün bir sürü insana laf anlattıktan sonra eve gelip bşr şey anlatmaya mecalim kalmıyor dediğin gibi olay olursa onu anlatırım anca

Toplu taşıma mekan olarak garip geliyor olabilir ama mesela konser alanı vs gibi bi yerde önümde arkamda susadım diyen biri olsa, çantamda acılmamış şişe su olsa ben de buyrun derdim. Bakardım tiplere, hani yaşıtım, eli yüzü düzgün tiplerse, gençlerse falan verirdim su. Toplu taşımalar biraz korktuğumuz, insanlardan kuşkulandığımız yerler oldu, mekansal garip gelmiş olabilir size. bu kısım tartışılır su verilir verilmez, kişiye bağlı değişir. Fakat, kusura bakmayın sevgilinizi bu kadarcık olayda kıskanmanız patolojik olmuş.

Valla bir erkek de birine yardımcı olsa illa sapık diye düşünmem. Sapık demem için başka kriterler lazım. Zaten bu örnekte de kız adama karısının yaninda su vermek istemiş, nasıl bir art niyet olabilir

İyilik yapmak isteyen masum bir kızı falakaya yatirmadiginiz kaldı

Arada baya fark var ve tehlikeli bir hareket. Ben hiç susayan birine "al kardeş su" diye suyunu uzatan birini görmedim.
Yanınızda bulunan fazla bir suyu susayan birine uzatmak bence gayet masum bir hareket. (İstisnai durumları saymaz isek) bunda nasıl bir art niyet arıyorsunuz çok şaşırıyorum.

Ayyy biri tek saf ben değilim di mi?
Çok teşekkür eder, afiyetle içerdim suyu. Bir de ne iyi insanlar var diye düşünürdüm.
Bir de eşimi dürter, sen de teşekkür etsene derdim
Allah'm insanlar cidden çok fesat, herkes de kocasını Kıvanç Tatlıtuğ sanıyor:)

Yo ben kadına kötü niyetli demedim ki, zaten adama kur yapması falan o durumda çok mantıksız, aklıma en son gelen şey olur. Ama bu ülkede durduk yere samuray kılıcıyla insan öldürüyorlar bu kadar her şeye pozitif yaklaşmak bana garip geliyor

Ay ben boyle durumlarda cok yardimsever davranip ayni o metrodaki kiz gibi su, yiyecek, islak mendil vb. ikram edecek biriyim.

Su an vazgectim bu huyumdan
Ben de aynı şekildeyim, o en elimden gelen birşey varsa esirgemem..Ve bunun art niyet olarak algılanması beni çok şaşırtıyor..

Gerçekten kimseye iyilik yapmamalıyım herhalde demek ki sırf yardımcı olmak için yaptığım şeylerin altında buzağa arayan insanlar da olabilirmiş. Kız gayet insani bir tavır sergilemiş. Tam benim yapabileceğim bir hareket çünkü kendimi iyiliğe adamış bir enayiyim herhalde

Benim de yanımda açılmamış su olsa ve birisi konuşsa ben de yanımda su var derim yüzde yüz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…