Kıskanç mıyım ??

Yani bence de ince düşündüğü içindir. Siz kötü düşünmeyin yine de

Tulparr H honey bunch kızlar yüzleştik , dün gece oldu konuşma malesef kötü bitti , saçma sapan bir sürü konu açtı sanki 15 yaş muhabbeti gibi o kadar kötü geçtiki anlatamam , benim ona nispet yaptığımı falan söyledi , her şey daha kötü oldu yani ... ve malesef kendimi çok az savunabildim yanımızda 2-3 çocukluk arkadaşımız da vardı onlar aslında bana hak verdi hatta benim haklı olduğumu asla nispet vs hissetmedikleri söylediler . Bunları duyunca iyice sinirlendi bizlere hakaret etti , toplanıp beni sıkıştırdınız karaktersizsiniz falan dedi .. kapıyı çekti gitti .. donduk kaldık . Saçma sapan o kadar çok şey söylediki en basiti mesela bizim 2 arabamızın olması bunu bile nispet saymış ben arabamda çok durum yaparım watsaprsn (müzik eşliğinde yol çekme gibi kendimi asla göstermem ) o bunları nispet algılıyormuş mesela kimse öyle düşünmezken o neden öyle düşündü ???

Kötü bitmemiş gayet iyi bitmiş bence
Bak aklında en azından soru işareti bırakmamıs asıl kıskanan kendisi ve bunuda ortak arkadaslarınızın yanında yapması iyi olmus

Kötü bitmemiş gayet iyi bitmiş bence
Bak aklında en azından soru işareti bırakmamıs asıl kıskanan kendisi ve bunuda ortak arkadaslarınızın yanında yapması iyi olmus
Bu konuda katılıyorum iyiki kızlar vardı yanımda , benim maaşımdan atanmama kadar o kadar çok dert ettiği şey varmış ki ben çok aptalmışım , şok oldum kendimi asla savunamadın

Bu konuda katılıyorum iyiki kızlar vardı yanımda , benim maaşımdan atanmama kadar o kadar çok dert ettiği şey varmış ki ben çok aptalmışım , şok oldum kendimi asla savunamadın
Savunmanı gerektirecek bişey yapmadın ki
O kendi kendine sacma sebeplerden dolmuş durmus
İyi olmus böyle konustugunuz
Bak en azından bebegi icin kendini yıpratmazsın

Hissettiğim gibi olmuş tahmin etmiştim aslında neyse aslında çok güzel olmuş gerçek dost olmadığını öğrenmiş oldunki adına ben çok sevindim vee gözün aydın hadi inşallah akşam güzel haberler ver

Ya varya o böyle karşımda konuşuyor böyle baskın baskın ama o kadar haklı görüyor ki kendini aklıma senin yazdıkların geldi , kız bildi ya falan içimden geçirdim yani ayy çok teşekkürler inşallah sağlıkla tamamlar Vericem söz

Evet bende okurken neymişim bee dedim açıkcası
Kesinlikle haber bekliyorum çok sevindim adına

Tulparr canım kan verdim 134.9 çok şükür Sağlıkla ilerler ve devam eder inşallah bana dua edin Şuan öyle mutluyum ki gereksiz hiçbir şeye kafa yormuyorum
Canım benim sözün aydın sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sende bana dua et olur mu Rabbim bana da nasip etsin

Adınıza çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ablacım ben muthemelen senden küçüğüm fakat cidden arkadaşın ile yüzleşmen çok iyi olmuş, ne yazık ki bazı insanlar elindekiler ile mutlu olamıyor. Sizin başarınız ve elinizdekileri bile kıskanmış yani eninde sonunda arkadaşınızın yüzünü görmüşsünüz. En yakın arkadaşına kına tepsisi için bozulan biri zaten normal olamazdı. Arkadaşlık her an desteklemek demektir benim arkadaşım başarılı olsa mutlu olurum onun yerine. Allah size gerçekleri göstermiş, temiz kalpliymişsiniz. Tekrardan tebrik ederim cidden bir armağan olmuş size

Teşekkürler canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…