Aslında yapmaz falan diye düşünüyorum ama anlamsız bir soğukluk var aramızda önceden sürekli görüntülü arama falan yapardık konuşurduk hamilelikten sonra hiç yapmadık mesela , ben aramasam aramıyordu son zamanlarda ama ben hamile yorgun uyuyor falan diyordumSen yine onun yanında ol.
Boşver. Sen kendin arkadaşının ağzından duymadan hareket etme.
Hamile olunca şımarmış kendisi boşver üzme kendini kıskanç falan değilsin sinir oluyorum böyle insanlara bırak boşver doğumunda al bir hediye git ne kadar ayıp yaa sinir oldum şu an
Kıskanclık konunun hic bi yerinde yok ki
Arkadasınız diğer yakın arkadasınıza dert yanmıs olabilir ama ben size bunu yetiştiren kişiyle arkadaslıgınızı da bi sorgulayın derim
Sonucta karsınızdaki hamile bir kadın aklından siz öyle davranınca banadamı olucak acaba diye gecirmiş olabilir
Hamile arkadasınıza tavsiye vermeyi bırakın annelik duygunuzu yanında konusturmayın
Hatta kücük bir ima ile üstüne fazla gelmiş olabilirim kusura bakma diyin
Arkadasınızında hormonları tavanYa aslında o kadar çok bişey de demedim folik asiti aksatma temizlik ile uğraşma bırak evin bir kaç ay pis kalsın falan gibi konuşmalar yanı , ama ders oldu yüreğim yandı yani yapmam asla bir daha
Boşver hissetme öyle üzülme tavsiye vermemeye bak, sende bir problem yok (sen diye hitap ediyorum kusura bakma bi yakınlık hissettim sadece o yüzdenKendimi kötü hissettim bende çok
Bu konuda katılıyorum size , zaten kendisine de söyledim sen niyetimi biliyorsun falan diye ama savunması şu oldu bende düşük yaptımya bu laflar bana mı diye düşündüm , kızım sana diyorum gelin sen anla hesabı falan dedi , ona da bişey diyemedim ...Arkadasınızında hormonları tavan
Karman corman su anda
Alınganlıgı hat safhada olabilir
Ama diğer arkadasınızıda cok iyi niyetli görmedim acıkcası
Sizi uyarmak yerine hamile arkadasınız öyle konusurken ona sizin adınıza acıklama yapabilirdi size bunları getirmesine gerek kalmadan
Boşver hissetme öyle üzülme tavsiye vermemeye bak, sende bir problem yok (sen diye hitap ediyorum kusura bakma bi yakınlık hissettim sadece o yüzden
Yok söyleyebilirsin sorun yokBir süre uzak duracağım
Hamile arkadasınızın yanında olmaya devam edinBu konuda katılıyorum size , zaten kendisine de söyledim sen niyetimi biliyorsun falan diye ama savunması şu oldu bende düşük yaptımya bu laflar bana mı diye düşündüm , kızım sana diyorum gelin sen anla hesabı falan dedi , ona da bişey diyemedim ...
Ay inşallah hormondur çünkü senelerin arkadaşlığı Benin kardeşim yok tek çocuğum onu hep kardeşim olrarak gördüm ailem de öyle . İlk kez böyle bir durum oluyor , bir de düğün zamanı olmuştu buna benzer bişey ama gelin stresi demiştim ,, uzatmamıştım . Sonra da kapandı gitti zaten yine öyle olur umarımBence de biraz uzak kalın anlıyacaktır senin kulağına geldiğini ve kırıldığını ben pek iyi niyet sezmedim hamile arkadaşınızdan hormon falan bahane bence
UmarımAy inşallah hormondur çünkü senelerin arkadaşlığı Benin kardeşim yok tek çocuğum onu hep kardeşim olrarak gördüm ailem de öyle . İlk kez böyle bir durum oluyor , bir de düğün zamanı olmuştu buna benzer bişey ama gelin stresi demiştim ,, uzatmamıştım . Sonra da kapandı gitti zaten yine öyle olur umarım
Hamile arkadasınızın yanında olmaya devam edin
Sadece tavsiyelerinizi bırakın
Yardımınızı sevginizi aldıklarınızı vs esirgemeyin
Asıl simdi yalnız bırakırsanız kıskanıyor diye düşünmeye baslayabilir
Hamilelikte hormonlar ilk zamanlar halay cekiyor inşallah en kısa sürede sizde gebe kalırda ne demek istedigimi anlarsınız :)
Diğer arkadasınızla da bi daha konustugunuzda e o bunları söylerken sen benim hakkımda bişey demedin mi madem niyetimi söyleme seklimi az cok tahmin edip konuyu bana tasıyorsun keske bana getirmeden orda verseydin cevabı vs diyin
Belkide o kıskanıyor arkadasınızı sizinde ilgilendiginizi görünce aranıza nifak sokuyor bilemedim
Aslında aglanılcak bi durum değilBir süre aramamaya karar verdim açıkcası . Yemek vs annem ben götürürüm sefil etmesin bebeyi de kendini de dedi o yapacak ama ben onu görürsem sesini duyarsam kesin ağlarım çok güçlü bir insan değilim
Ne kadar dengesiz bu insanlar ya. Sanki kötü söz söhlemişsin de böyle bir yorum yapıyor. Bence arana mesafe koy, çocuğunu çok sevsen bu kez ayy hiç elinden düşürmüyor derler, az sevsen kıskançlıktan dokunmuyor bile derler. Demem o ki, insanları hiçbir şekilde mutlu edemezsin. Ortasında bir karar alıp davran. Hediyeni de al git ama çocuğunu bir kere kucağına al yeter.Kuzular merhaba , çok ama çok yakın bir arkadaşım hamile bu haberi duyduğum da çok sevindim ama en son bana söyledi kendisi sebep olarakta benim bir düşüğüm oldu üzülürüm diye söyleyememiş. Bunu anladım inçe düşünmüş dedim falan ama ilk duymayı isterdim .. bu arada arkadaşım ile evlerimiz yakın değil yani şöyle ben Öğretmenim yaz tatilinde ailemin yanına geldim onlar ile evleri yakın ... neyse haberi duyduktan sonra her akşam yemek götürdüm ona eşi vardiyali çalışıyor erinir kendine yemek yapmaz diye ... biraz anne gibi işte dikkat et onu yapma bumu yapma falan demiş olabilirim ama kendim düşük yaşadığım için onum adına da korkuyordum neyse gelelim asıl konuya , dün çarşıda gezerken beyaz bir yeni doğan tulumu gördüm onun bebeği daha 6 haftalık ama içimden geldi almak istedim , aldım bir arkadaşımı daha aradım oda evli ve malesef onunda bir düşüğü oldu ona dedim ki gel beraber x e gidelim hem hediye de aldım hem onu görmüş oluruz bu arkadaşım bana dediki önce sen bi bana gel kahve içelim... neyse ona gittim kahve falan derken şunu öğrendim x yani en yakın arkadaşım Benim için şey demiş ,” Sayeftm beni duyunca mutlu olmadı sanki bana sürekli onu yapma bunu yapma diyor onun ki düşük oldu diye benim de mi olacak zannediyor” falan demiş bunu duyunca o kadar üzüldüm ki ağladım kendime engel olamadım çünkü hiç öyle düşünmedim ... aksine mutlu oldum bu ay biz de denemeye başladık falan benim de olurda onlar da arkadaş olurlar falan diye düşündüm , dışarıdan bakınca bu hareket kıskançlık gibi mi duruyor kızlar? Hediyeyi vermeye gidemedim ,, napsam . Nasıl bir tavır alsam bilmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?