Kıskanç ve kötü biri miyim?

Zaten evlenir evlenmez işi bırakmışsınız. İçinizden gelmiyor bence zorlamayın. Eşinizin işleri açılır umarım yakında ve 16 saat mesaiye kalır
Ne saçmalıyorsun oruç kafana mı vurdu hamileliğim riskliydi çocuğun düşme tehlikesi vardı o yüzden işi bıraktım erken doğum yaptım. Çok sinir bozucusun aynen inşallah eşimin işleri açılır 20 saat çalışır bu seni ilgilendirmez

e siz aile apartmaninda oturmuyor muydunuz? kayinvalide elti vs komple? nasil memleketteler simdi? aile apartmanindan ciktik derken sehir mi degistirdiniz anlamadim.
Ben aile apartmanında oturmadım hiç kayınvalidem ler le aynı semtteyiz 20 dk yürüme mesafesi ama onlar memlekete gittiler ve orda kalacaklar bir süre

Ne saçmalıyorsun oruç kafana mı vurdu hamileliğim riskliydi çocuğun düşme tehlikesi vardı o yüzden işi bıraktım erken doğum yaptım. Çok sinir bozucusun aynen inşallah eşimin işleri açılır 20 saat çalışır bu seni ilgilendirmez
Sakin ol şampiyon. Ben 14 demiştim ama 6 da sizden olsun hadi

Haklısınız, çözüm bulamıyorum annem burda olsaydı keşke bimin saatleri değiştiği için bakacak kimseyi bulamadım eşimde tek gece vardiyasına gitse yine olmuyor hani benim için çok iyi olacaktı bir daha böyle fırsat geçmez elime
sorumu maruz görün lütfen. bim in şartlarında bu kadar iyi ne var🤔 bu 3 harfli marketler benim bildiğim insanları iliğine kadar sömürüp yemek bile vermiyorlar. benim kaçırdığım bir şey mi var? bu kadar üzüldüğünüzü görünce sormak istedim. değilse işe ihtiyaç duyan insanlara önerelim

sorumu maruz görün lütfen. bim in şartlarında bu kadar iyi ne var🤔 bu 3 harfli marketler benim bildiğim insanları iliğine kadar sömürüp yemek bile vermiyorlar. benim kaçırdığım bir şey mi var? bu kadar üzüldüğünüzü görünce sormak istedim. değilse işe ihtiyaç duyan insanlara önerelim
Şartlarda iyileşme olmuş sanırım asgari ücret üstü pirim vs. Yorulma konusunda evet haklısınız

Vardiyalı iş olunca nasıl olacak pardon?
Eşiniz gündüz çalışır,siz 4_12...yada esiniz gece çalışır, siz gündüz...cocuguda kreşe verirsiniz...hiçbirşekilde olmuyorsa çalışmayacaksınız maalesef

Eşiniz gündüz çalışır,siz 4_12...yada esiniz gece çalışır, siz gündüz...cocuguda kreşe verirsiniz...hiçbirşekilde olmuyorsa çalışmayacaksınız maalesef
Eşimin işi iki vardiya olduğu için çözüm bulamıyoruz.

Zaten evlenir evlenmez işi bırakmışsınız. İçinizden gelmiyor bence zorlamayın. Eşinizin işleri açılır umarım yakında ve 16 saat mesaiye kalır
ihtiyacı olmayan hiçbir insan 5 yaşında çocuğu nereye bırakacağını hesaplamaya çalışıp çalışanların üstüne basarak yükselen o vicdansız marketlere girmek için bu kadar can atmaz. neden her konuda dalga geçilecek bir şey olmalıymış gibi bir tavrı var bazılarınızın. kaldı ki ülkenin durumu ortada. insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. ülkede kaşar almak lüks sayılıyor. böyle bir durumda insanların çaresizce çırpınışlarıyla alay edilip laf sokulması cidden canımı sıkıyor

ihtiyacı olmayan hiçbir insan 5 yaşında çocuğu nereye bırakacağını hesaplamaya çalışıp çalışanların üstüne basarak yükselen o vicdansız marketlere girmek için bu kadar can atmaz. neden her konuda dalga geçilecek bir şey olmalıymış gibi bir tavrı var bazılarınızın. kaldı ki ülkenin durumu ortada. insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. ülkede kaşar almak lüks sayılıyor. böyle bir durumda insanların çaresizce çırpınışlarıyla alay edilip laf sokulması cidden canımı sıkıyor
Çok haklısınız her konuda alaycı bir tavır insanların yaşamlarını bilmeden kendince alay edince rahatlıyor sanırım arkadaş.

Üyenin konularını biliyorum çünkü. Durup dururken kimseyle alay etmem merak etmeyin.
Siz de durup dururken insanların yorumlarına karışmayın bence. O da can sıkıcı olabiliyor

Kızlar merhaba hemen konuya giricem geçen gün iş başvursu yaptım bekarken çalıştığım bim markete.. Evlilik nedeni ile tazminatımıda alıp çıkmıştım 5 sene öncesi.. Bu aralar eşimin işleri sallantılı dolar vs yüzünden işe gitmiyor sadece maaşı yatıyor mesai yapamıyor ev kredimiz falan var.. Ucu ucuna kartlara açıklıyoruz mecburen. Neyse ben tekrar bime başvurdum ama geri dönecekleri aklıma gelmedi çünkü tazminat alanlar giremiyor diye biliyorum sonra döndüler çok şaşırdım ve sevindim bir an görüşmeye gittim sonrasını düşünmeden oğlum var beş yaşında ve yakında ne anneannesi nede babaannesi yok kreşe gidiyor ama bim saatlerini herkes biliyordur vardiyalı sistem 09,00 - 17,45 ve 14,00 - 21,00 şeklinde çalışma şekli neyse görüşmeden sonra eve geldim görüşme olumlu geçti çağırınca evrakları yaptırırsınız dedi bende tamam dedim ama dün eşim ile oturdum bir türlü olmuyor. Eşim sadece gece gitse bile işine yine olmuyor eşim ben gece vardiyası yaparım kendimi dedi ama olmuyor yani iki ay çalışıp çıkmaktansa aradım bayanı çok sağolun ama gelemicem dedim ama çok istiyordum gerçekten nasip olmadı çünkü oğlumu hiç bir şekilde ayarlayamıyoruz. Zaten bimdeki bayanda dedi arayınca bizim işimiz bakıcı ile olmaz anneannesi falan yok mu diye.. Sonra gelelim sormak istediğime ben başvuru yaptığımda kuzenime sende yap dedim oda bana yakın oturuyor ama farklı bölgede onunda kızı var ve aynı zamanda onlarda kredi ödüyorlar oda başvuru yaptı onada dönüş yaptılar bugün konuştum işte kızına babaannesi bakacak mış onun kayınvalidesi yakın ona.. şartları çok iyi çok sağol kağıtlarımı yaptırıcam dedi.. Bende kuzeni çok seviyorum ama kendi adıma çok üzgünüm hani moralim bozuk onu kıskandım mı bilmiyorum hani benimde olumluydu ama bakacak edecek kimsem olmadığı için giremedim kızlar sürekli düşününce moralim sıfıra düşüyor ne yapıcam ben.apartmanda vs araştırdım kimse yok bakacak.. Birde kızlar çok kafama takıyorum olsaydı çok iyi olurdu sürekli aklımda moralim bozuluyor siz olsanız ne yapardınız.
Ona sebep olup kendinize faydanız olmadığı için ego yapmışsınız.Kuzeninin hiç bir çaba sarfetmeden bu işe kolayca sahip oluyor siz ona söyleyen kişi olduğunuz halde işi kabul edemediniz.Onların borcu daha erken bitecek vs..Ama şunu da diyeyim Bim’in şartları öyle çok da iyi değil.Orada çalışan evli ama çocuksuz bir tanıdığım vardı.Çok ağır iş dayanamıyorum diyerek çıkmıştı.Bekleyin ve görün bakalım.

Üyenin konularını biliyorum çünkü. Durup dururken kimseyle alay etmem merak etmeyin.
Siz de durup dururken insanların yorumlarına karışmayın bence. O da can sıkıcı olabiliyor
Benim önceki konum sizi ne derece ilgilendiriyor acaba şuan açtığım konuyla.. Sizeneeeeee sanırım huyunuz bu insanlar ile alay etmek sevindiriyor sizi.

Ona sebep olup kendinize faydanız olmadığı için ego yapmışsınız.Kuzeninin hiç bir çaba sarfetmeden bu işe kolayca sahip oluyor siz ona söyleyen kişi olduğunuz halde işi kabul edemediniz.Onların borcu daha erken bitecek vs..Ama şunu da diyeyim Bim’in şartları öyle çok da iyi değil.Orada çalışan evli ama çocuksuz bir tanıdığım vardı.Çok ağır iş dayanamıyorum diyerek çıkmıştı.Bekleyin ve görün bakalım.
İş ağır zaten önceden çalıştığım için biliyorum. Eşimin işi sallantıda olduğu in iyi olacaktı. Ama işte onunda işi belli olmadığı için giremedim

Benim önceki konum sizi ne derece ilgilendiriyor acaba şuan açtığım konuyla.. Sizeneeeeee sanırım huyunuz bu insanlar ile alay etmek sevindiriyor sizi.
Önceki konunuzda çalışmayacak niye boş yere başvurdu ki diye düşünüp hiçbir şey yazmamıştım. Amacım alay etmek olsa o zaman yazardım.
Hala da eşiniz hep akşam vardiyasında kalma şansı varken neden olmuyor anlamadım.
Market çalışanlarının konuşmalarını kaç kere duydum bir sıkıntıları olduğunda birbirleriyle yer değiştiriyorlar. Hepsi aynı şartlarda çalıştığı için birbirlerini anlıyorlar bence.
Arada bir sıkıntı olursa zamanla ilgili böyle yapardınız.

Back
X