Canim ben genelde insanin kisiligi ne olursa olsun empati kurarak karsimdakina uyum saglamaya calisan biriyim, misal ben cok hassas ve sicakkanli,karsimdaki sogukkanli bir kisilige sahipse ondan fazla sicakkanlilik beklemem, benimle ayni konulara ayni reaksiyon verecegini beklemem.kusuruma bakma esim cok seviyor, kiskaniyor, defalarca özur diliyor, yalvariyor diyorsun sen aglarkende o cips yiyor, böyle bi kisilik yok.yaptiklari birbirini tutmuyor.ben yerinde olsam ne kadar sevirsem seveyim o adam degerini gözümde yitirir, onun bana duydugu sevgiden ve onun kisiliginden süphe duyarim.ben aglarken o cips yedigi anda havalanir gider "sen ne ikiyüzlü bir insansin"demekten kendimi sakliyamam.Bir insan sevdigi aglarken nasil rahat rahat yemek yiyebilir? anlamis degilim.
Canim cok cok özür dilerim tabiiki ben ne esini nede seni tanimiyorum, iliskinizle ilgili birsey diyemem.senin yazdiklarini okudugumda aklima birsey takildi adamin evi yoktu acaba adam senden birsekilde faydalanmak mi niyeti? yinede cok özür dilerim kimsenin günahina almak istemem ESTAGFRUALLAH