- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisinizdir..canım çok zor bi durum ama beterin beteri herzaman vardır sabırlı sakin olmaya çalış..bu krizlerinin bi fayda vermediği eşinin bundan etkilenmediği belli kendini yıpratmamaya çalış..oturup tekrar konuşmaya çalış eski eşinin senin için zerre kadar önemi olmadıgını seni aldatan birini düşünmeyeceğini onu sevsen vazgeçemesen zaten boşanmayacağını şimdiki eşine güvendiğini sevdiğini onunla biçok şeye yeniden inanmaya mutlu olmaya başladıgını tekrar tekrar anlata..ve ikna edersen bi ilişki psikologuna götür
Lütfen kendinizi üzmeyin, bu sizinle ilgili bir konu değil çünkü. Eşiniz evliliğin ciddiyetini anlayamamış hala, evleneceğiniz sırada daha önce bir evlilik yaşadığınızı bilmiyormuydu sanki?
Daha önce boşanma cesaretini ögstermiş bir kadın olarak kendinize güven konusunda herhangi bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum bence eşinizle ciddi ciddi konuşmalısınız.
Durduk yere huzursuzluk çıkartmanın ne anlamı var ki?
İnanamıyorum konu sahibi sinir krizi geçirmiş ve hala eşine süprizler yap diye öneride bulunanlar var. Canım zaten yetişkin bir şekilde davransa, çocuk gibi banane istemiyorum bu evi diyip de bu konuda bir adım atmaktan aciz olmasa sen bu noktaya gelmezdin. Erkek dediğinin biraz ayakları yere basacak. Sen zaten bir kere aldatılıp boşanmışsın, geri kalan ömrünü de bu adamla geçirmek istiyor musun? Seni sinir krizlerine sokacak kadar halden anlamayan, sen ağlarken cips yiyen bir adamın çocuklarına rol model olmasını istiyor musun? Çocuklarına mutlu huzurlu bir anne mi olmak istiyorsun, 3. bir çocuk gibi davranan birinin kıskançlıklarından sinirli ve agresif olmuş bir anne gibi mi?
Eşin kesinlikle yardım almalı. Hadi tek olsan neyse ne de çocuklarını da düşünmen lazım.
Canim kuzenim ayni olayi yasiyor hayret ettim konunu okuyunca. Onunda ikinci evliliği esi inanilir gibi degil.. Yilbasi gecesi bile olay cikardi onunla kutladin onceleri sana dokundu vs diye.. hatta kuzenime bakireyken ilk onunla yasadin o adami öldürmek geliyor icimden deyip bagirip ozur diliyormus.. Bir gun boynunda morluk olmus ben fazla sert optum eski kocan da yapar miydi diye bagirmis.. Gecen aksam da kuzenim balkondan bakinirken ki kizi okuldan gelecek diye servise bakiyormus ve senin gozun yollarda eski kocana bakiyorsun diye saldirmis insnilmaz küfür ler etmis o cocuk o adamla sevismenden oldu p.c deyip catali eline batirmis.. simdi kuzenim evden ayrildi dava aciyoruz.. adam binlerce ozur dileyip agloyor ama degismez boylesi.. Cok gecmis olsun dikkatli ol lutfen canim
bu takıntı neden oluyor acaba kendine güvensizlikten mi yoksa fazla sevgiden mi
Ne manyaklar var ya, krolukta son nokta, zihniyete bak yaCanim kuzenim ayni olayi yasiyor hayret ettim konunu okuyunca. Onunda ikinci evliliği esi inanilir gibi degil.. Yilbasi gecesi bile olay cikardi onunla kutladin onceleri sana dokundu vs diye.. hatta kuzenime bakireyken ilk onunla yasadin o adami öldürmek geliyor icimden deyip bagirip ozur diliyormus.. Bir gun boynunda morluk olmus ben fazla sert optum eski kocan da yapar miydi diye bagirmis.. Gecen aksam da kuzenim balkondan bakinirken ki kizi okuldan gelecek diye servise bakiyormus ve senin gozun yollarda eski kocana bakiyorsun diye saldirmis insnilmaz küfür ler etmis o cocuk o adamla sevismenden oldu p.c deyip catali eline batirmis.. simdi kuzenim evden ayrildi dava aciyoruz.. adam binlerce ozur dileyip agloyor ama degismez boylesi.. Cok gecmis olsun dikkatli ol lutfen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?