Kıskançlığımdan fesatlığımdan gebereceğim...

Fesadimdan gebereceğim diye konu açıyorsun eleştiri duyunca aynen sana iade diyorsun yaş kac sanane saman ye falan deseydin

Fesadimdan gebereceğim diye konu açıyorsun eleştiri duyunca aynen sana iade diyorsun yaş kac sanane saman ye falan deseydin

Yaşım 30 ama ben 6 yaşında okuma yazma öğrenmiştim, size de aynısını tavsiye ederim. Zira eleştirilmek için değil de bu durumdan nasıl kurtulacağıma dair öneriler duymak için açtım konuyu. Benim bildiğim bir derdim var forumu da destek amaçlı açılmış. Eleştirin, gömün diye değil.

Sizin yaşınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız yukarıda yazdıklarınızı ben size söylemişim olarak sayabilirsiniz.

Allah' im gözümdeki zehri toprağa geçir diye dua edin ( toprağa bakarken )

1 aylık bi durum illa ki bi tetikleyici sebbi olmalı.

Duygusal bi durum olabilir diye tahmin ediyorum.
Nasıl başladı ve ne ile başladı önce bunu bulun.
Orayı tamir edin bence.

Birilerini kiskanmak yerine sahip olduklariniza bakin.

Gozunuzun, ic organlarinizin , parmaklariniz ve eklemlerinizin degerini düşünün.

Hayatinizi böyle yasanilir değerli şeyleri bulun.

Kendinizi düzeltmek istiyorsunuz bu umudunuzu koruyun.

Kötüler ben kötüyüm asla demezler.

Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor

Tövbe edin şükür edicek şeyleriniz cok varken bile bunları siz göremiyorsunuz görmek nefes almak yürümek aileniz sağlıklı bir şekilde yanızda olmazı yedinz yemekler bunlar hepsi şükür edilicek şeyler bunlar devamlı hayatınızda oldu icin siz normal karşılıyorsunuz ve görmüyorsunuz bazı şeyleri bakış acınızı değiştirin kıskanmakta yogunlaşcanıza şükürde yogunlaşın

Suç sende değil maalesef instagram, facebook sosyal medya insanları bu hale getirdi.Bi açıyosun manken gibi hatunlar, süper kariyerli ve güzel tipler, dünyanın en güzel yerlerini gezen lüks içinde yaşayan insanlar... Sonra bi bakıyosun hayatına lanet ediyosun

Ülkemizde neler oluyor insanlar neler yaşıyor onlara bir bak. Her konuda senden iyi durumda olanları değilde daha üzücü durumda olanları görürsen daha farkında olursun herşeyin. Kalbini karartma. Hayata bakışını değiştir biran evvel. Yoksa dibe batarsın.

Seni hatırladım benim konumda bana yasadıgın sana müstehak demistin fark edilebiliyo fesat biri oldugun.. Ama ben sana aynısını yapmicam biraz insancıl olmayı dene kimsenin hayatı seni bağlamaz..

Kimsenin seni yermeye hakkı yok kiskancliginla ovunmuyorsun sonuçta burda yardım istiyorsun
Depresyonda olabilir misin veya kötü şeyler mi yaşadın son bir aylık süreçte

Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.

Şu an mutlu değilsiniz sanırım. Gelecekle ilgili hayalleriniz, umutlarınız var mı? Yoksa ondan da olabilir.

Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.

Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.
Namaza baslayabilirsin ;)

Allah'ın ya müheymin esnası var..özellikle rotası elden cıkmış şu hayatımızı düzene koymak için birebir..inanirmisiniz bilmem ama çok faydasını gorursunuzayrica instegramda çok güzel kişisel gelişim sayfaları var.hergune dua veren inanın çok faydalı.. takibe alın derim.

Bende son zamlarda aynen böyleyim, yaşıtlarimin,arkadaşlarımın hayatı aklima bile gelse kıskançlıktan delirecek gibi oluyorum,çok kotü oluyorum.Namaz kılmak,dua etmek ferahlatiyo,nasibime şükrediyorum daha iyiyim.Ama yaşadığınız durumu çok iyi anlıyorum ara ara benim de bu duygularim çok fazla kabarıyor.Yaşantılar hayat bu şekilde yapıyor insanları bnce en azından benimki bu yüzden,Allah yardımcımız olsun

Ben de kiskanclik yok ama kalbi kotu insanlarin isinin rast gitmesine sasiriyorum. Ne biliyorsun kalbinin temiz ya da kotu olmadigini diyeceksiniz belki ama bu disaridan cok belli oluyor. Baskalarinin kotu olmasini isteyen insanlarin isi hep duzgun gidiyor, senin niye oyle gitmiyor anlamadim. Belki de sandigin kadar fesat degilsindir.

Ara sıra bende de oluyor canım özellikle benim de son zamanlar şöyle ki başkalarının mutluluğunu kıskanmıyorum ama imreniyorum ben haketmiyormuyum diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi dua edeyim falan diyorum ama bu his ne zaman başladı elim gitmiyor malesef ne olcak bilmiyorum genede şükretmeye çalışıyorum belki benide bekleyen iyi şeyler vardır diye umut ederek...

Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
ac değilsin açıkta değilsin , muhtaç değilsin, giyecek bir kıyafetin yiyecek bir yemeğin var
Elin kolun sağlam gözlerin görüyo kulağın duyuyo
Şükür edecek okadar cok şey var ki
Biz insanlar hep daha fazlasını istediğimiz için bazı şeyleri göremiyoruz

Kendinden yukarıdakilere bakarsan şükretmek zor gelir
Ama senden durumu kötü olanlari düşün onların yerine koy kendini
Ozaman şükredersin şükürün artar
Şükürün arttıkça için ferahlar inşaAllah
Su geçici dünya için hicbiseye can sıkmaya değmez
Milletin hayatını boşver görme kendi hayatına bak güzel şeyleri görmeye çalış olumsuzlukları düşünme

Bazi donemlerde boyle oluyoruz.aslinda sizin hayatiniz sizi zorluyor ve baskalarinin mutlu olmasini istemiyorsunuz.bu gecici bi donem kendi isleriniz duzelene kadar boyle olacak sanirim.kimin ne yasadigini da bilemezsiniz disardan herkes mutlu gorunur.mesela kendi hayatima disardan bakiyorum vay be ne mutlu mukemmel bi hayatim var diyorum.cunku ben mutsuzlugumu kimseye belli etmem.emin olun ki o kiskandigin herkesin mutlaka bi derdi vardir.halinize sukredin sukur etmek insani en rahatlatacak seydir

Normalde cok karamsarim bende gecen gun uff hayatima bak nasil sukredeyim dedim.sonra bi an durdum ve allahim affet sukredecegim cok seyim var dedim.sizde nefes aliyorsaniz ona bile sukredin.boyle seyleri soyleyince polyannacilik gibi oluyor zannetmeyin.o bir nefese muhtac binlerce insan var.hayatinizi sevin iyi kotu ne olursa olsun sevin hayati

Ben de kiskanclik yok ama kalbi kotu insanlarin isinin rast gitmesine sasiriyorum. Ne biliyorsun kalbinin temiz ya da kotu olmadigini diyeceksiniz belki ama bu disaridan cok belli oluyor. Baskalarinin kotu olmasini isteyen insanlarin isi hep duzgun gidiyor, senin niye oyle gitmiyor anlamadim. Belki de sandigin kadar fesat degilsindir.

evet bende bunu hazmedemiyorum herkes hakettiğine sahip olmalı

bir örnek vericem ,

yakın çevremde uzun süredir bebek için tedavi gören bi tanıdık var psikolojik durumu da hiç iyi değil bu konuda

bu bilen bir yakını (bende simaen tanıyorum) hep iğneliyo bu kızı

sende bi doğuramadın yaşın geçiyo çocugun nene mi dicek sana diyen sinir bozucu bir tip

ve bu sinir bozucu tip üçüncü çocuğuna hamileymiş yeni öğrendik

ben bunları hazmedemiyorum işte bu kadar içi kötülük dolu birinin böyle güzellikleri haketmediğini düşünüyorum

Back
X