Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fesadimdan gebereceğim diye konu açıyorsun eleştiri duyunca aynen sana iade diyorsun yaş kac sanane saman ye falan deseydin
Evet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
Nasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.
Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.
Namaza baslayabilirsinNasıl bir dua etmem lazım. Valla kendimden bunaldım. Böyle bir insan değildim. Nasıl oldu bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum.
Arabızda dua bilen varsa yazar mı. Normal mi bu durum onu bilmiyorum.
Banada önerirmisiniz?:) İnstagramı kullanıyorsan bir sayfa önerebilirim. Kadın harika yazıyor. Öylesi durumlarda nasıl dua edeceğimizi falan da söylüyor. Ben boş kaldıkça onun sayfasındayım :)
ac değilsin açıkta değilsin , muhtaç değilsin, giyecek bir kıyafetin yiyecek bir yemeğin varEvet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
HANGİ SAYFA:) İnstagramı kullanıyorsan bir sayfa önerebilirim. Kadın harika yazıyor. Öylesi durumlarda nasıl dua edeceğimizi falan da söylüyor. Ben boş kaldıkça onun sayfasındayım :)
Normalde cok karamsarim bende gecen gun uff hayatima bak nasil sukredeyim dedim.sonra bi an durdum ve allahim affet sukredecegim cok seyim var dedim.sizde nefes aliyorsaniz ona bile sukredin.boyle seyleri soyleyince polyannacilik gibi oluyor zannetmeyin.o bir nefese muhtac binlerce insan var.hayatinizi sevin iyi kotu ne olursa olsun sevin hayatiEvet şükür etmiyorum son zamanda ama edecek birşey göremiyorum ki yok yani iyi bir b.k yok hayatımda. Kendime telkinler veriyorum ama yok bana mısın demiyor
Ben de kiskanclik yok ama kalbi kotu insanlarin isinin rast gitmesine sasiriyorum. Ne biliyorsun kalbinin temiz ya da kotu olmadigini diyeceksiniz belki ama bu disaridan cok belli oluyor. Baskalarinin kotu olmasini isteyen insanlarin isi hep duzgun gidiyor, senin niye oyle gitmiyor anlamadim. Belki de sandigin kadar fesat degilsindir.