arkadaslar dugunume 1ay var,son bir aydir nisanlimla anlasamiyorum,surekli onu takip ediyorum,is arkadaslarinin yazdiklarini okuyup kavga cikariyorum,kendisi doktor,bir suru bayan var cevresinde
bugun de bir internu mesaj yazdigi icin kavga cikardim,su an aglamaktan gozlerim sismis durumdayim, bana sadece beni sevdiyini baska hic kimseye bakmadigini soyluyor,hatta hatti bile benim adima istedigim zaman girip baka bilmem icin,kendisi de istediyin zaman hastaneye gele bilirsin diyor
etrafimda bir suru bayan var,ona cikma teklifi edenler de olmus fakat yuz vermedim diyoristeseydim haberin olmazdi yapardim,hem bu kadar kavga ediyoruz ayrilmak istedim kac kez kabul etmedi,bana diyor ki firsat bilip ayrilirdim,istedigimi yapardim
beni cok sevdigini biliyorum, ama surekli dusunuyorum
acaba her iliskide oluyormu boyle seyler, ne yapacagimi bilmiyorum
sanırım senin eğitim durumunun nişanlınınkinden baya az olmasını sorun yapıyosun.kompleks yapmışsın ondandır.en azından dilbilgisi durumun bunu gösteriyor.
Birden çok beğen tuşu olsaydı keşke.. Çok doğru hatırlıyorsunuz, lys şartı yok evet..
ya konu bu değil ama bence haksızlık ya .geliyolar hiç lys falan yok dil sınavına gir istedğin yerde oku .bana büyük hakszılık gibi geliyor.
a hayir oyle degil,turkce,ingilizce,matematik,iq,geometriden oluyor sinav
ya oluyorda bizimki gibi ağır olmuyor biliyorum ben arnavutluktan bir arkadaşım önce matematik kzandı sonra çıktı düş hekimliğine girdi.sen nerdensin peki?
azeriyim
hem birsey soylemek istiyorum, pea kullanicisinin yazdiklari,boyle seyler yazmasi bana bir seyi anlatti, nisamlima daha da baglanmam gerekiyor, hayatda boyleleri var demek ki, askima haksizlik ediyorum,sucsuz yere kavga ediyorum
pea tesekkurler keyfim yerine geldi:)
azeriyim
hem birsey soylemek istiyorum, pea kullanicisinin yazdiklari,boyle seyler yazmasi bana bir seyi anlatti, nisamlima daha da baglanmam gerekiyor, hayatda boyleleri var demek ki, askima haksizlik ediyorum,sucsuz yere kavga ediyorum
pea tesekkurler keyfim yerine geldi:)
bu sene asistanliga basladi tusu kazandi,zaten yasca en kucuk herkesten
ya konu bu değil ama bence haksızlık ya .geliyolar hiç lys falan yok dil sınavına gir istedğin yerde oku .bana büyük hakszılık gibi geliyor.
ben inanmamakta ısrar ediyorum 3 üniversite meselesine...tıp mıp hikaye,neyse kıskanma kıskanma,kimse elinden almaz senin
bağlan nişanlına hadi bakalım.
10000 kere katılıyorum bızım okuldada var bıtane ben sabahlara kadar çalışmışım gelmişim hukuga o kızımız daha ıntegral nedır bılmıo ama hukukta hemde suan gecıs yaptı daha ıyı bır unıye bu nasıl adalet
10000 kere katılıyorum bızım okuldada var bıtane ben sabahlara kadar çalışmışım gelmişim hukuga o kızımız daha ıntegral nedır bılmıo ama hukukta hemde suan gecıs yaptı daha ıyı bır unıye bu nasıl adalet
anlamiyorum ki, burda bir paylasim yapmak sucmus sanki,biri yazi hatasini soruyor,biri egitimi,bu nasil birsey ya,hicmi saygi yok yani??
Eğitim ya da kültürel farklılık olabilir mi sorusuna verdiğiniz şunu bitirdim bunu da bitirdim şu kadar dil biliyorum diye art arda sıralamalar yapınca
ister istemez böyle bir tepki oldu.
Eğer o soruya bende üniversite mezunuyum iyi bir bölüm bitirdim diye basit bir cevap verseydiniz
üst üste soru işaretli yorumlarla karşılaşmazdınız.
Ayrıca kıskançlık birden ortaya çıkan bir davranış biçimi değildir
ya kişilik olarak kıskançsınızdır ya da böyle davranmanıza sebep olan bir olay olmalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?