- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Beni gazlayınız ki dönene kadar sinirim geçmesinOnu o arabayla beraber gömerdim. Yavaş alsın arabasına tanımadığı insanları. Siz sakin olun amagazlar gibi olmuşum da yumuşatayım dedim ama valla çok haklısınız.
Zaten kızları gördükten sonra arabanın egzoz borusuna atlet tıkmak, arabanın önüne yatmak gibi birtakım eylemler geçmedi değil aklımdanAyy ben kafayı yerdim, gondermezdim. İlla ki gidecegim derse, kendim arabaya atlayıp peşlerine takılır yollarını keserdim, gidemezsin diye.
Tanımadığı insanlara nasıl guvenebiliyorlar anlamıyorum ya , neler geliyor insanların başına.
İnerken yapıştım zaten bir kuple adama sonra da kendimden utandım ama ne yapayım beni buna mecbur bıraktılarBen olsam kizlar arabadayken dudagina atesli bir opücük kondurur, dondukten sonra da burnundan fitil fitil getirirdim
Yok yok gelince gerçekten burnundan getiricem bi daha böyle bi şey yapmak isterse önce gelsin bana söylesin ayrılalım sonra ne yaparsa yapsınBen de daha önce araç paylaştım ama bir kadındı. Tanımadığım bir adamla bir araba içinde rahat olamam. Erkek arkadaşın da aynı şekilde düşünmesi lazımdı. Bence sert bir şekilde tepkini koy. Bu kıskançlık değil, düşüncesizlik.
Olsa verecektim de fakirliğin gözü kör olsunKeşke o 100 lirayı çıkarıp sen verseydin de göndermeseydin kızlarla.
Ha bir şey olcanı zannetmiyorum ama gene de kıskançlık işte, çok iyi anlıyorum seni.
Kır kız kafasınıOlsa verecektim de fakirliğin gözü kör olsunhayır bi de ihtiyacı da yok ki o 100 liraya. İhtiyacı varsa da arabayla değil otobüsle gitseydi annesinin yanına. Canına okuyacam
Sen indikten sonra demek istedim aslında. Hani “ay arkada miğğdem bulanıyooooğ, öne geçebilir miyiiiiiğm” diye sorarlarsa.Önde ben oturuyodum da arkaya geçtiler ama ne fark eder dikiz aynasını parçalayasım geldi. Bi de kızlardaki cesarete çok ciddiyim tariz falan değil hayran kaldım
Körükle iyiceSen indikten sonra demek istedim aslında. Hani “ay arkada miğğdem bulanıyooooğ, öne geçebilir miyiiiiiğm” diye sorarlarsa.
Körüklemek için demiyorum aslındaKörükle iyice
Uff öyle de ne bileyim içim daralıyorSevgiliniz sizi kızlar arabadayken aldığına göre sizi saklama çabası yok ayrıca siz zaten öne binmişsinizdir onlar arkadadır iki arkadaş ve arkada giderler nereden görecek kasık falan o kızlar sokakta da var yapacak olduktan sonra 4 5 saat birşey olmaz sizden de saklamıyor
Kente de zam gelmişken benim şu üst üste yaktığın sigaraların hesabını KİM VERECEKAma cok tatlı yazmışsın ki..
ve bende kudururdum ki...yani cooluk taslayamam şurda şimdi
Kasık görünmese sakin kalacaktım belki ya o kasık bardağı taşıran son damla olduKır kız kafasını
Hem 2 kız hem de birinin kasığı görünüyor.Gelir mi hiç Türk kadını buna?
Ayyy bana bi şeyler oluyöööörrr... yani tabi ki sıkı sıkı tembihledim ön koltuk benim sakın bindirme diye. kızlardan birini bindirirsen inşallah araban çizilir diye de gereken manevi tehditi de ettim ama bindirse ve söylemese ruhum duymaz tabi ki......Sen indikten sonra demek istedim aslında. Hani “ay arkada miğğdem bulanıyooooğ, öne geçebilir miyiiiiiğm” diye sorarlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?