Kıskançlık hakkında birtakım mülahazalar

Onu o arabayla beraber gömerdim. Yavaş alsın arabasına tanımadığı insanları. Siz sakin olun ama gazlar gibi olmuşum da yumuşatayım dedim ama valla çok haklısınız.
Beni gazlayınız ki dönene kadar sinirim geçmesin şimdi arabada azarlasam kar etmeyecek ordayken azarlasam yeteri kadar verim alamam dönsün de gözlerinin içine baka baka azarlayayım içimin yağları erisin

Zaten kızları gördükten sonra arabanın egzoz borusuna atlet tıkmak, arabanın önüne yatmak gibi birtakım eylemler geçmedi değil aklımdan

Ben de daha önce araç paylaştım ama bir kadındı. Tanımadığım bir adamla bir araba içinde rahat olamam. Erkek arkadaşın da aynı şekilde düşünmesi lazımdı. Bence sert bir şekilde tepkini koy. Bu kıskançlık değil, düşüncesizlik.

Yok yok gelince gerçekten burnundan getiricem bi daha böyle bi şey yapmak isterse önce gelsin bana söylesin ayrılalım sonra ne yaparsa yapsın

Sevgiliniz sizi kızlar arabadayken aldığına göre sizi saklama çabası yok ayrıca siz zaten öne binmişsinizdir onlar arkadadır iki arkadaş ve arkada giderler nereden görecek kasık falan o kızlar sokakta da var yapacak olduktan sonra 4 5 saat birşey olmaz sizden de saklamıyor

Keşke o 100 lirayı çıkarıp sen verseydin de göndermeseydin kızlarla.
Ha bir şey olcanı zannetmiyorum ama gene de kıskançlık işte, çok iyi anlıyorum seni.
Olsa verecektim de fakirliğin gözü kör olsun hayır bi de ihtiyacı da yok ki o 100 liraya. İhtiyacı varsa da arabayla değil otobüsle gitseydi annesinin yanına. Canına okuyacam

Olsa verecektim de fakirliğin gözü kör olsun hayır bi de ihtiyacı da yok ki o 100 liraya. İhtiyacı varsa da arabayla değil otobüsle gitseydi annesinin yanına. Canına okuyacam
Kır kız kafasını
Hem 2 kız hem de birinin kasığı görünüyor. Gelir mi hiç Türk kadını buna?

Önde ben oturuyodum da arkaya geçtiler ama ne fark eder dikiz aynasını parçalayasım geldi. Bi de kızlardaki cesarete çok ciddiyim tariz falan değil hayran kaldım
Sen indikten sonra demek istedim aslında. Hani “ay arkada miğğdem bulanıyooooğ, öne geçebilir miyiiiiiğm” diye sorarlarsa.

Uff öyle de ne bileyim içim daralıyor

Sen indikten sonra demek istedim aslında. Hani “ay arkada miğğdem bulanıyooooğ, öne geçebilir miyiiiiiğm” diye sorarlarsa.
Ayyy bana bi şeyler oluyöööörrr... yani tabi ki sıkı sıkı tembihledim ön koltuk benim sakın bindirme diye. kızlardan birini bindirirsen inşallah araban çizilir diye de gereken manevi tehditi de ettim ama bindirse ve söylemese ruhum duymaz tabi ki......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…