Kıskançlık hakkında birtakım mülahazalar

Üslubunuz çok iyi gerçekten okurken bitmesin dedim :)

Şöyle düşünün abaza meşhur sayılı tayfadan iki erkekle yolculuk yapıp muhabbetlerinin ukrayna rus ve diğer slav ırklarına ve dahi onların telefon numaraları veya whatsapp linklerinin yolculuk sonunda sevgilinize verilme ihtimali yanında bu kızların cinsi sapık çıkma ihtimali daha az

Şaka bir yana 100tl için yaptığı bariz çok ayıp olmuş.
Kısmetse dönünce artık gereğini yapın.

Bu devirde iyi cesaret valla. Cok anlamsiz bir uygulama bana gore. Hem az para ödeyeyim hem konforumdan taviz vermeyeyim kafasi her zmn ise yaramaz iste. Keske ufak capta bi sinir krizi gecirrio izin vermeseydin baştan. Degil sortlu kara carsafli dahi olsalar fark etmez yani yabanci iki kadin.

Bittimi yolculukları? Ben burdan kendim yaşamış gibi hissettim birden . Hoslanmazdim ben olsam ya ne saçma.. istemezdimde boyle bir yolculugu beni dinlemezsede sanirim ayriliga dogru yelken acardik.

Çok kıskanc biri asla değilimdir ama şuan süphelendim bu benim için ayrılık sebebi aşırı saçmaaa

Bence aynı şeyi sende bayramda yapmış gibi davran telefonu kapat bakalım ne oluyo?

Ne güzel yazmışsıniz. Gerçekten konudan uzaklastim. Acayip hoş ve mizah dolu bir anlatımınız var. Kitap yazsanız zevkle okurum. Yazinizdan resmen karakter akıyor. Ben sizin bu renkli kisiliginizle hayatta her zaman bir yeriniz olacağını dusunuyorum. Asla bu kadar ozguvenli bir kadının aldatılacagini düşünmüyorum. Aldatılan bile hayata bambaşka yerden sımsıkı tutunup önüne bakacagina eminim. Siz insanları kendinize bağımlı yaparsınız. Dikkat edin hala konu hakkında yorum yapmıyorum. Sizin hayatınızda çok özel biri olmalı. Nolur kendinizi saçma sapan insanlara harcatmayin. Ve bu güzel yeteneğinizi kullanın. Sanki bir gülse Birsel var karsimda

Bayıldım ya:) süpersiniz.
Konuya değinecek olursak, olmamış hiç. Ne demek iki kız almak arabaya. Bide kasığı görünüyor üstelik. Kesinlikle ciddi bi konuşma yap

Bayıldım ya:) süpersiniz.
Konuya değinecek olursak, olmamış hiç. Ne demek iki kız almak arabaya. Bide kasığı görünüyor üstelik. Kesinlikle ciddi bi konuşma yap

Ayy kızlar tereyağı gibi erittiniz beniii çok tatlısınızzz

Çok kıskanc biri asla değilimdir ama şuan süphelendim bu benim için ayrılık sebebi aşırı saçmaaa

Bence aynı şeyi sende bayramda yapmış gibi davran telefonu kapat bakalım ne oluyo?
Ay ben çatlarım ya. Bazen bugün hiç aramadı ben aramıyım bakıyım ne zaman arayacak diye bekliyim diyorum ölüm gibi oluyo. Ama çoook umursamaz davranıcam bayram boyu nerde olduğumu falan hiç söylemicem

Bittimi yolculukları? Ben burdan kendim yaşamış gibi hissettim birden . Hoslanmazdim ben olsam ya ne saçma.. istemezdimde boyle bir yolculugu beni dinlemezsede sanirim ayriliga dogru yelken acardik.
Bitmemiş daha 1 saat var dedi.. koskoca 60 dk.. bu saatlerin intikamını alcam hep burnundan getiricem onun

Önde ben oturuyodum da arkaya geçtiler ama ne fark eder dikiz aynasını parçalayasım geldi. Bi de kızlardaki cesarete çok ciddiyim tariz falan değil hayran kaldım

Onu bunu bilmem de tarizi biliyor olmanız ve basliginizin edebi çağrışımlı olmasi çok hoşuma gitti.

Bi de arkadaşlarına hava yapar kesin. Erkek WhatsApp grubunda. İki tane kızı götürdüm hehe falan diye
Ay eminim o testesteron kokan grupta iki kızı aynı anda götürme esprisi dönmüştür çoktan zaten grup grup değil lut kavmi mübarek dışarda görsen adam dersin ama bi tanesi özellikle ağır cinsi sapık bence

Benim tepkim: al şu yüz lirayı yalnız git! Şeklinde olurdu. Ayrıca tek kişi o kadar mazot parası niye veriyor ucağa binse daha ucuza gelirdi. Ama madem veriyor var yani parası o zaman niye yüz liranın hesabını yapıyor? Bunlar hep macera arayışı.

Konunun sonunda belki arabayi parcalamissindir falan diye birseyler bekledim ama yok kapanisi evde tansiyon firlamasiyla yapmissin. Suan konunu okudum ve olmayan sevgilimin agzini yuzunu kirasim geldi. Oyle bir sinir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…