Kıskançlık hakkında birtakım mülahazalar

Yok daha neler erkek arkadaşınız tanımadığı iki kızla 4-5saat yol mu gidecek hemde benzin pahalandı diye. Otobüsle gitsin o nasıl iş ne yardan geçiyor ne serden. Ben koskanç bir insan değilim ama bu duruma asla izin vermem çünkü mantıklı değil. Hiç oluru yok yani

Tembihlediğin iyi olmuş. Üst üste yakma ayrıca boşver.. bi üstteki mesaja katılıyorum gizli saklı bişey yapmaz yoksa sen varken almazdı kızları

Önde ben oturuyodum da arkaya geçtiler ama ne fark eder dikiz aynasını parçalayasım geldi. Bi de kızlardaki cesarete çok ciddiyim tariz falan değil hayran kaldım
kıskançlığı bir kenara koydum da hem kızların hem sevgilinin cesaretine hayran kaldım

Kesinlikle düşüncesizlik

Bunca olay oluyor nasıl cesaret ediyor? Suçlu/ aranan/ örgütlerle alakası olan biri çıkabilir sonunda da başı yanabilir. Günümüz için telefonlarına gelen aramalarla işlerinden olan insanlar var, 4-5 saat tanımadığı insanlarla yolculuk yapmak çok sakıncalı. İkisi anlaşmışsa ya başına kötü bir şey gelirse? Üç kuruş için güvenliğinden olmaya değer mi? Ya bomba koysalar arabaya? vb vb vb
Ben kocamı bu argümanlarla o uygulamadan uzaklaştırmayı başardım (sevgliyken) ama argümanlarım çok sağlam destekliydi. Darısı başına. Ya bir de ne kadar referanslı binseler de insan acaba diyor, devir kötü yani.

Kıskanmayı geç, bence kesinlikle kabul edilmeyecek bir durum. Sevgiliniz dalga geçiyor sanırım. Bir de kusura bakmayın ama ben sizin tavırlarınızı biraz ciddiyetsiz buldum, yani aslında pek rahatsız olmamışsınız gibi. Tabii ki rahatsız olmak zorunda değilsiniz, her ilişkinin dinamiği farklıdır ancak şaşırtıcı geldi.

Bide izin mi verdiniz böyle biseye. Ben gebertirdim o adamı. Yada baksın yoluna diye yol verirdim. Bu ne genişlik Allah im okurken ta ben sinir oldum sevgiliniz bence biraz şey

Anlatis tarziniza cok güldüm. Bitmesin dedim okurken neyse bu bir yana da. Cooook haklisiniz ama en bastan deseydiniz keske istemediginizi. Burdan bakinca hic de hos degil durumlar. Bi daha olmasin diye konusursunuz olan olmus artik.

Beyefendi kalıbına ve silahına güveniyor aynı şeyleri ben de söyledim başladı şırnakta geçirdiği 2 yılı anlatmaya... yok kafamın yanında kurşun geçti duvara saplandı yok kaskıma kurşun saplandı el bombasına kafa attım mayının üstünde ayakkabımın bağcıklarını bağladım........(son ikisi benim abartımda ilk ikisini gerçekten anlattı )

4-5 saat görüntülü konuşun.

Her iki tarafın da cesareti takdire şayan.
Allah göstermesin kaza falan yapar diye arayamıyorum da afyonda mola vermiş gelirken bana 70 liralık sucuk 30 liralık da lokum al dedim bari benim işime yarasın

Anlatis tarziniza cok güldüm. Bitmesin dedim okurken neyse bu bir yana da. Cooook haklisiniz ama en bastan deseydiniz keske istemediginizi. Burdan bakinca hic de hos degil durumlar. Bi daha olmasin diye konusursunuz olan olmus artik.
İşte salak gibi kendi kendime vicdan yaptım kızlar sapığın birinin arabasına binceğine bari benimkinin arabasına binsin hiç değilse güvende olurlar dedim BANA NEYSE

Rahatsızım da sinir krizi geçirmemek için deliliğe vuruyorum. Geçirsem bi faydası olmayacak çünkü şu an

Yani erkek olsalardı sorun olmicakmi bence baştan sistem yanlış 100 lira için yabancı mi alınırmış arabaya o kadar hesap yapıyorsa otobüsle gitseydi ya . Sapık mi hirsizmi teröristmi mafya mi ne belli belki sprey le uyuttular az ilerdede adamları bekliyo valla felaket tellalı gibi oldu ama zaman çok kötü kimseye güvenmemek lazım erkek kız genç falan pek farketmiyor artık

Biz kurşuna kafa atmış adamız kadınlar söz konusu...Böyle bir şeye izin verme bir daha , olay çıkar.

ya zaten uygulama aşırı saçma hiçbi manası yok ama benimkinin kendine güveni tam hiiiç yiğitliğine leke sürdürmüyo haspam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…