- 9 Ağustos 2016
- 4.762
- 7.016
- 158
- 37
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Tembihlediğin iyi olmuş. Üst üste yakma ayrıca boşver.. bi üstteki mesaja katılıyorum gizli saklı bişey yapmaz yoksa sen varken almazdı kızlarıAyyy bana bi şeyler oluyöööörrr... yani tabi ki sıkı sıkı tembihledim ön koltuk benim sakın bindirme diye. kızlardan birini bindirirsen inşallah araban çizilir diye de gereken manevi tehditi de ettim ama bindirse ve söylemese ruhum duymaz tabi ki......
kıskançlığı bir kenara koydum da hem kızların hem sevgilinin cesaretine hayran kaldımÖnde ben oturuyodum da arkaya geçtiler ama ne fark eder dikiz aynasını parçalayasım geldi. Bi de kızlardaki cesarete çok ciddiyim tariz falan değil hayran kaldım
Kesinlikle düşüncesizlikBen de daha önce araç paylaştım ama bir kadındı. Tanımadığım bir adamla bir araba içinde rahat olamam. Erkek arkadaşın da aynı şekilde düşünmesi lazımdı. Bence sert bir şekilde tepkini koy. Bu kıskançlık değil, düşüncesizlik.
Kızlardan korkarım hemcinslerimden nasıl korktuğum gibi erkeklerden de korkarım. Hepsinden korkarım ya, kendimden bile korkarım. İnsanlar korkunç.
Bide izin mi verdiniz böyle biseye. Ben gebertirdim o adamı. Yada baksın yoluna diye yol verirdim. Bu ne genişlik Allah im okurken ta ben sinir oldum sevgiliniz bence biraz şeyŞu an kafamda belki kafamda Teoman’ın “Kıskançlık aktıgında durmaksızın damarlarımdaaaaaa seennn ilacımsın,susuz yuttuğum” sözlerinin dolanması gerekiyor ama ben o göründüğüm cool kadın olmadığım için Hakkı Bulut kafamın içinde “henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bileeeeee KISKANIYOREEEM” diye bas bas bağırıyor.
Meselemiz kısaca bla bla car aracalığıyla sevgilimin arabasına almış bulunduğu 2 hanım kızımız. Bayram münasebetiyle sevgilim ailesinin bulunduğu şehre gitmeye karar verdi. Giderken de şu nalet gelesice bla bla cara ilan verdi. Anlaştığı erkek bireyler sonradan yan çizdiği için (mesajlaşmalarını gördüm gerçekten de yan çizmişler) sevgilim de 2 hanım kızımızı almış arabaya. Bu hanım kızların vereceği ücret 50 lira yani sevgilimin eline 100 lira geçecek bu da beyefendinin bir gecede harcadığı paranın 5te birine tekabül ediyor. Tabi bu benim kafama dün dank etti acaba kimle gidiyo bu adam diye sordum bana dünyanın ennnn olağan şeyiymiş gibi “ha iki tane kız gelcek ya” dedi. Yani bu belki gerçekten normal bir şeydir ben çok kıskanç ve irticai bir insan olduğum için bana tuhaf geliyordur bilemiyorum ama dün zaten bi kaşım kalktı. Yani canım sevgilim sende hafif zeka geriliği mi var acaba buna izin verceğimi nasıl düşünürsün dedim yaa bi şey olmaz nolcak yeaaa benzin çok pahalılandı diye manasız manasız konuştu benle. Ben de o insanları ortada bırakmamak adına ve belki kıskançlık problemime bir çözüm olacağı umuduyla rezervasyonları iptal ettirmedim(allah benim de müstehakımı versin) Neyse bu bugün işten çıktı beni işten aldı sonra kızları alıp beni eve bırakıp gitcekti. Hanım kızlarımız güzel bacaklarına güzel şortlar giymişler. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum saçmalama beautiful trauma zaten senin sevgilin başka kızın bacaklarına bakacak karakterde bi insan mı sanki vs diye. Ben sakin kalmaya çalıştığım sırada hanım kızlarımızdan birisi topladı bi bacağını yukarı öyle oturmaya başladı resmen kasığı görünüyo kızın. Bi tarafım dön kıza düzgün otur de diyo bi tarafım rezalet çıkarıp kendini rezil etme diyo. Neyse dönüp sadece kıza şöyle bi bakmakla yetindim anlayacağını ümit ederek ama tabi ki anlamadı..
Şimdi beni eve bıraktılar arabadan indim ama tansiyonum fırladı resmen. Şu an sevgilimin arabasında ne benim ne kendisinin tanıdığı 2 kız var ve bi tanesinin kasığı görünüyo.... ve bu şekilde 4-5 saat yol gidecekler.... yani tamam sevgilimin bi şey yapacak hali yok ama niye benim sevgilim elin kızının kasığını görerek araba sürüyo ya hiçbi mantıklı açıklaması yok. Zaten o kızların o araba olmasının da bi mantığı yok hepsi benim konya ovası minvalinde herifin başının altından çıkıyo. Zaten o arabadan bi insin o bla bla carı fitil fitil getircem onun burnundan kaçışı yok da bu kadar saat nasıl geçecek kızlar gözüm seğiriyo eve geleli daha yarım saat olmadı 3 sigara içmişim. SABIR YA RAB
Not: dün dedim ki; ben hiç tanımadığım 2 adamla şehirlerarası yolculuk yapsam sen bi şey demeyecek miydin dedim bana diyo ki sen yapmazsın öyle bi şey ben seni biliyorum. Ölür müsün öldürür müsün????
Beyefendi kalıbına ve silahına güveniyor aynı şeyleri ben de söyledim başladı şırnakta geçirdiği 2 yılı anlatmaya... yok kafamın yanında kurşun geçti duvara saplandı yok kaskıma kurşun saplandı el bombasına kafa attım mayının üstünde ayakkabımın bağcıklarını bağladım........(son ikisi benim abartımda ilk ikisini gerçekten anlattıBunca olay oluyor nasıl cesaret ediyor? Suçlu/ aranan/ örgütlerle alakası olan biri çıkabilir sonunda da başı yanabilir. Günümüz için telefonlarına gelen aramalarla işlerinden olan insanlar var, 4-5 saat tanımadığı insanlarla yolculuk yapmak çok sakıncalı. İkisi anlaşmışsa ya başına kötü bir şey gelirse? Üç kuruş için güvenliğinden olmaya değer mi? Ya bomba koysalar arabaya? vb vb vb
Ben kocamı bu argümanlarla o uygulamadan uzaklaştırmayı başardım (sevgliyken) ama argümanlarım çok sağlam destekliydi. Darısı başına. Ya bir de ne kadar referanslı binseler de insan acaba diyor, devir kötü yani.
Allah göstermesin kaza falan yapar diye arayamıyorum da afyonda mola vermiş gelirken bana 70 liralık sucuk 30 liralık da lokum al dedim bari benim işime yarasın4-5 saat görüntülü konuşun.
Her iki tarafın da cesareti takdire şayan.
İşte salak gibi kendi kendime vicdan yaptım kızlar sapığın birinin arabasına binceğine bari benimkinin arabasına binsin hiç değilse güvende olurlar dedim BANA NEYSEAnlatis tarziniza cok güldüm. Bitmesin dedim okurkenneyse bu bir yana da. Cooook haklisiniz ama en bastan deseydiniz keske istemediginizi. Burdan bakinca hic de hos degil durumlar. Bi daha olmasin diye konusursunuz olan olmus artik.
Rahatsızım da sinir krizi geçirmemek için deliliğe vuruyorum. Geçirsem bi faydası olmayacak çünkü şu anKıskanmayı geç, bence kesinlikle kabul edilmeyecek bir durum. Sevgiliniz dalga geçiyor sanırım. Bir de kusura bakmayın ama ben sizin tavırlarınızı biraz ciddiyetsiz buldum, yani aslında pek rahatsız olmamışsınız gibi. Tabii ki rahatsız olmak zorunda değilsiniz, her ilişkinin dinamiği farklıdır ancak şaşırtıcı geldi.
Güvende mi olurlarİşte salak gibi kendi kendime vicdan yaptım kızlar sapığın birinin arabasına binceğine bari benimkinin arabasına binsin hiç değilse güvende olurlar dedim BANA NEYSE
Yani erkek olsalardı sorun olmicakmi bence baştan sistem yanlış 100 lira için yabancı mi alınırmış arabaya o kadar hesap yapıyorsa otobüsle gitseydi ya . Sapık mi hirsizmi teröristmi mafya mi ne belli belki sprey le uyuttular az ilerdede adamları bekliyo valla felaket tellalı gibi oldu ama zaman çok kötü kimseye güvenmemek lazım erkek kız genç falan pek farketmiyor artıkŞu an kafamda belki kafamda Teoman’ın “Kıskançlık aktıgında durmaksızın damarlarımdaaaaaa seennn ilacımsın,susuz yuttuğum” sözlerinin dolanması gerekiyor ama ben o göründüğüm cool kadın olmadığım için Hakkı Bulut kafamın içinde “henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bileeeeee KISKANIYOREEEM” diye bas bas bağırıyor.
Meselemiz kısaca bla bla car aracalığıyla sevgilimin arabasına almış bulunduğu 2 hanım kızımız. Bayram münasebetiyle sevgilim ailesinin bulunduğu şehre gitmeye karar verdi. Giderken de şu nalet gelesice bla bla cara ilan verdi. Anlaştığı erkek bireyler sonradan yan çizdiği için (mesajlaşmalarını gördüm gerçekten de yan çizmişler) sevgilim de 2 hanım kızımızı almış arabaya. Bu hanım kızların vereceği ücret 50 lira yani sevgilimin eline 100 lira geçecek bu da beyefendinin bir gecede harcadığı paranın 5te birine tekabül ediyor. Tabi bu benim kafama dün dank etti acaba kimle gidiyo bu adam diye sordum bana dünyanın ennnn olağan şeyiymiş gibi “ha iki tane kız gelcek ya” dedi. Yani bu belki gerçekten normal bir şeydir ben çok kıskanç ve irticai bir insan olduğum için bana tuhaf geliyordur bilemiyorum ama dün zaten bi kaşım kalktı. Yani canım sevgilim sende hafif zeka geriliği mi var acaba buna izin verceğimi nasıl düşünürsün dedim yaa bi şey olmaz nolcak yeaaa benzin çok pahalılandı diye manasız manasız konuştu benle. Ben de o insanları ortada bırakmamak adına ve belki kıskançlık problemime bir çözüm olacağı umuduyla rezervasyonları iptal ettirmedim(allah benim de müstehakımı versin) Neyse bu bugün işten çıktı beni işten aldı sonra kızları alıp beni eve bırakıp gitcekti. Hanım kızlarımız güzel bacaklarına güzel şortlar giymişler. Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum saçmalama beautiful trauma zaten senin sevgilin başka kızın bacaklarına bakacak karakterde bi insan mı sanki vs diye. Ben sakin kalmaya çalıştığım sırada hanım kızlarımızdan birisi topladı bi bacağını yukarı öyle oturmaya başladı resmen kasığı görünüyo kızın. Bi tarafım dön kıza düzgün otur de diyo bi tarafım rezalet çıkarıp kendini rezil etme diyo. Neyse dönüp sadece kıza şöyle bi bakmakla yetindim anlayacağını ümit ederek ama tabi ki anlamadı..
Şimdi beni eve bıraktılar arabadan indim ama tansiyonum fırladı resmen. Şu an sevgilimin arabasında ne benim ne kendisinin tanıdığı 2 kız var ve bi tanesinin kasığı görünüyo.... ve bu şekilde 4-5 saat yol gidecekler.... yani tamam sevgilimin bi şey yapacak hali yok ama niye benim sevgilim elin kızının kasığını görerek araba sürüyo ya hiçbi mantıklı açıklaması yok. Zaten o kızların o araba olmasının da bi mantığı yok hepsi benim konya ovası minvalinde herifin başının altından çıkıyo. Zaten o arabadan bi insin o bla bla carı fitil fitil getircem onun burnundan kaçışı yok da bu kadar saat nasıl geçecek kızlar gözüm seğiriyo eve geleli daha yarım saat olmadı 3 sigara içmişim. SABIR YA RAB
Not: dün dedim ki; ben hiç tanımadığım 2 adamla şehirlerarası yolculuk yapsam sen bi şey demeyecek miydin dedim bana diyo ki sen yapmazsın öyle bi şey ben seni biliyorum. Ölür müsün öldürür müsün????
Ateşli öpücük kondurup adamın fitilini ateşleyip iki kızla baş başa bırakmak mı? Nooooooo yapma bunu yapmaBen olsam kizlar arabadayken dudagina atesli bir opücük kondurur, dondukten sonra da burnundan fitil fitil getirirdim
Biz kurşuna kafa atmış adamızBeyefendi kalıbına ve silahına güveniyor aynı şeyleri ben de söyledim başladı şırnakta geçirdiği 2 yılı anlatmaya... yok kafamın yanında kurşun geçti duvara saplandı yok kaskıma kurşun saplandı el bombasına kafa attım mayının üstünde ayakkabımın bağcıklarını bağladım........(son ikisi benim abartımda ilk ikisini gerçekten anlattı)
ya zaten uygulama aşırı saçma hiçbi manası yok ama benimkinin kendine güveni tam hiiiç yiğitliğine leke sürdürmüyo haspamYani erkek olsalardı sorun olmicakmi bence baştan sistem yanlış 100 lira için yabancı mi alınırmış arabaya o kadar hesap yapıyorsa otobüsle gitseydi ya . Sapık mi hirsizmi teröristmi mafya mi ne belli belki sprey le uyuttular az ilerdede adamları bekliyo valla felaket tellalı gibi oldu ama zaman çok kötü kimseye güvenmemek lazım erkek kız genç falan pek farketmiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?