- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.088
- 598
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kızlardan korkarım hemcinslerimden nasıl korktuğum gibi erkeklerden de korkarım. Hepsinden korkarım ya, kendimden bile korkarım. İnsanlar korkunç.
Dönüp bakacağından ya da güvensizliğimden veyahut aldatılacağım korkusundan kaynaklanmıyordu zaten benim bunu istememem. Gereksiz bi samimiyet bence o arabada o kızların olması. Biriyle uzuun uzun yolculuk yapacaksa ben olayım ben değilsem de yalnız gitsin. Zaten pek bi önemi kalmadıEsim ogrenciliginde cok otostop yapmis. O yuzden ne zaman uzun yola ciksak otostopcu aliriz. En son ankaraya gidiste 4 kiz aldik ufacik arabanin arkasina ust uste bindier garipler.
Ben yokkende alir illa otostopcu. Tirsiyorum basina bir is gelecek diye ama yapacak bir sey yok. Kiskanmak aklima gelmedi ama hic. Hayatinda ilk kez gordugu bir daha gormeyecegi insanla beni aldatacak karakterde biri degil esim. Donupte bakmaz bile.
Ama siz sanki sevgilinizle ilgili cok sikintilisiniz eski sevgili takintili sevgili cuzdanda foto filan cok birikti konular. Deger mi bu kadar stresse. Olmuyorda zorlaniyor gibi sanki iliski. Yada en azindan disaridan oyle gozukuyor.
İki karşı cinsin bir araya gelmesi muhakkak sevişmeyle sonuçlanır gibi bi düşüncem yok doğrusu. Sevgilimin benden başka hiç tanımadığı bir kadınla geçirdiği vakit beni irrite eder illa aralarında bi şey geçmesi gerekmez. Bencillik veya kıskançlık olarak düşünülebilir. Çok manasız bi samimiyet bence. Ben başka insanlarla bu denli bi samimiyet içine asla girmem mesela, fıtratımda yok yani. Zaten sevgilim de sen düzgün kızsın alt metnini vermek istediğinden değil sen zaten soğuk bi insansın alt metnini vermek istediğinden o cümleyi kurduBen hiç bilmediğim ülkelerde insanların evinde kalıyorum,tanımadığım adamlar beni gezdiriyor. Aynı şekilde İstanbul'dayken sözleşip hiç tanımadığım yabancı adamlara hiçbir maddi karım olmadan şehri gezdiriyorum..
Bu halime laf eden biri sevgiliyi de terkederdim herhalde.
Bence bu tarz uygulamalar gayet doğal ve güzel, hatta bazen hayat kurtarıcı. Ama iki karşı cinsin bir araya gelince sadece sevişeceğini düşünen insanlar bana ilkel geliyor. Asil oylelerinden korkmak lazim
*Eski sevgilim bensiz çıktığı seyehate evsiz kalmasın,insanlar ona evini açsın diye ne kadar güvenilir olduğuyla ilgili referans bırakmıştım. Kendi yaşadığı evi de turistlere açmıştı bu kararını 'keske ben de yalnız yasasam da kendi evimi paylassam' cümlesiyle destekleyip 'yatacaklari koltugun ve manzaranın bir resmini cekersen insanlar daha rahat yazar' diye öneride bulunmuştum
Bence bu kiskancliginiz yersiz.
AMA sen düzgün kızsın altmetinli 'sen öyle uygulamalar kullanmazsin' cümlesi sevgilinizin de sizin kafadan olduğunu, böyle şeyleri normal ve yararlı olarak değil daha çirkin amaçlarla kullandığını gösterir. Bu da hoş degil
Bence cok yanlis düşünüyorsun. Benim ki orgenciye faydam olsun diye aliyor seninki kendisine faydasi olsun diye. Ha birde benim ki yapniz yoluluk sevmiyor ondan alir illa birisini. Bence bu cokta buyutmeye gerek olmayan bir konu.Dönüp bakacağından ya da güvensizliğimden veyahut aldatılacağım korkusundan kaynaklanmıyordu zaten benim bunu istememem. Gereksiz bi samimiyet bence o arabada o kızların olması. Biriyle uzuun uzun yolculuk yapacaksa ben olayım ben değilsem de yalnız gitsin. Zaten pek bi önemi kalmadı
Gecede 500 tl harcayan birinin 100 tl için delirmesi, bence bir haltlar karıştırdığına işaret.Eve gidince aradı. Telefonda gayet sakince yapma bi daha böyle bi şey çok rahatsız oldum dedim. Bağırmaya başladı
“Napıyorum sanki
naptım kızlara
aldım getirdim
n’aptım seni mi aldattım
çocuk çocuk hareketler yapıyosun beni boğuyosun
Bunaltıyosun
yol parasını çıkartıyorum işte madem öyle sen verseydin
100 lirayı sen çıkar ver madem
Salak salak konuşma
Sus
Arama beni bu gece bi daha”
Dedi suratıma kapattı. Ben de uyudum. Tam uykuya dalınca tekrar aradı.Açmadım. Uykumu da kaçırdı. Alsın 100 lirasını da arabasını da yolunu da benzinini de münasip tarafına sokuştursun ben artık yokum hayatında. Benim eksikliğimi de inşallah 100 lirayla kapatabilir
Ön koltuk olsa nolur arka koltuk olsa nolur sen evde kriz geçir sevgilin iki bayanla şuan güle oynaya gıdiyolardır belki görüntülü arama yap baride hiç kapatmadan ben şimdiye kadar mesajla ağzıma ne gelirse söylemiştimAyyy bana bi şeyler oluyöööörrr... yani tabi ki sıkı sıkı tembihledim ön koltuk benim sakın bindirme diye. kızlardan birini bindirirsen inşallah araban çizilir diye de gereken manevi tehditi de ettim ama bindirse ve söylemese ruhum duymaz tabi ki......
Ön koltuk olsa nolur arka koltuk olsa nolur sen evde kriz geçir sevgilin iki bayanla şuan güle oynaya gıdiyolardır belki görüntülü arama yap baride hiç kapatmadan ben şimdiye kadar mesajla ağzıma ne gelirse söylemiştim
Ooo olayda gelisme varmis sonradan okudum. At onune 200 lira kendine biseyler alirsin de.
Yok çözmedik gidince aradım bi daha yapma dedim bağırdı çağırdı 2 gündür de konuşmuyoruzSon durum ne konu sahibi, cozdunuz mu?
Yok çözmedik gidince aradım bi daha yapma dedim bağırdı çağırdı 2 gündür de konuşmuyoruz
Ya sormayın gerçekten bi tarafları çok kalkık bu konuda. Yani canlı canlı şahit oluyorum bazı kadınlar için mükemmel evlenilecek erkek profilinde olduğu için birileriyle haber yolluyolar instagramdan facebooktan yazıyolar falan. Artık bi ara neredeyse nolur şuna yazmayın şımarıyo falan diyesim geliyodu. Gerçekten bu konularda aşırı gereksiz bi özgüveni varway way hem suclu hem güclü hatunlar fazla özgüven vermis sanirim
Ben ikinizi de hatalı buldum. Çocuk özgürlüğüne düşkün belli, ben de öyleyim yurtdışı gezilerimde çok kez otostop yaptım, sonuçta o arabadan inince o adamlarla ilişkin bitiyor. O yolculuk yaptığım adamlar eve gittiklerinde eşlerine bugün arabama otostop yapan bir kadını aldım dese, eşleri de buna kurulsa ben bu mantığı algılayamam. Adam kötü bir şey yapmamış, yolculuk olmadan önce de size durumu anlatmış. Sanki kötü bir sey yapmış gibi bir daha olmasın demek sinir bozucu bir durum, çocuk gibi uyarılması üstelik yanlış bir şey yapmadığı halde bu konuda adama hak veriyorum. Fakat telefonda verdiği tepkileri çok itici, orada kesinlikle haklı taraf sensin. Çocuk haklıyken haksız konumuna sokmuş kendini, daha sakin olup bunun yanlış bir şey olmadığını açıklamalı ve içini rahatlatmalıydıEve gidince aradı. Telefonda gayet sakince yapma bi daha böyle bi şey çok rahatsız oldum dedim. Bağırmaya başladı
“Napıyorum sanki
naptım kızlara
aldım getirdim
n’aptım seni mi aldattım
çocuk çocuk hareketler yapıyosun beni boğuyosun
Bunaltıyosun
yol parasını çıkartıyorum işte madem öyle sen verseydin
100 lirayı sen çıkar ver madem
Salak salak konuşma
Sus
Arama beni bu gece bi daha”
Dedi suratıma kapattı. Ben de uyudum. Tam uykuya dalınca tekrar aradı.Açmadım. Uykumu da kaçırdı. Alsın 100 lirasını da arabasını da yolunu da benzinini de münasip tarafına sokuştursun ben artık yokum hayatında. Benim eksikliğimi de inşallah 100 lirayla kapatabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?