Kıskançlık hakkında birtakım mülahazalar

Sevgilin neyse de hadi kızlardaki cesarete hayran kaldım, özellikle Antalya'da bir taksicinin bir kızı "Şort giymeseymiş napiimm çok seksiydi" şeklindeki kaçırmaya kalkışma hadisesini okuduktan sonra. Arada bla bla car da olsa nedir hırlı mıdır hırsız mıdır sapık mıdır tecavüzcü müdür bilmiyorsun ki. Benim sevgilim böyle bir şey yapsa ne yapardım diye düşündüm, ben de kabul etmezdim. Threesome yapacaklarından değil ama yolculuk sırasında oluşacak samimiyet hoşuma gitmezdi. Erkek arkadaşımın da tanımadığım iki erkekle araba yolculuğu yapmamdan rahatsız olacağını düşünüyorum.

Ayy habersiz bırakmayın bizi de çok merak ettim nolacak
Eve gidince aradı. Telefonda gayet sakince yapma bi daha böyle bi şey çok rahatsız oldum dedim. Bağırmaya başladı
“Napıyorum sanki
naptım kızlara
aldım getirdim
n’aptım seni mi aldattım
çocuk çocuk hareketler yapıyosun beni boğuyosun
Bunaltıyosun
yol parasını çıkartıyorum işte madem öyle sen verseydin
100 lirayı sen çıkar ver madem
Salak salak konuşma
Sus
Arama beni bu gece bi daha”
Dedi suratıma kapattı. Ben de uyudum. Tam uykuya dalınca tekrar aradı.Açmadım. Uykumu da kaçırdı. Alsın 100 lirasını da arabasını da yolunu da benzinini de münasip tarafına sokuştursun ben artık yokum hayatında. Benim eksikliğimi de inşallah 100 lirayla kapatabilir

Ayyy lütfen hesabına 100 lira atıp öyle ayrılın ya temsili diye ömür boyu unutamasın gıcık oldum ben bile.

Çok benzer şey arkadaşımın başınada geldi iş yerinden bir kız arkadaşıyla şehir dışı yolculuk yaptılar kız otobüs biletine değil parayı sana vereyim demiş. Çıkmışlar yola:)) arkadaşımada sen kızarsın diye demedik mola da içime sinmedi söylemek istedim diyip aramışlarr :))

Öncelikle ben de arkadaşların çoğu gibi üslubunuza hayran kaldığımı söylemeliyim. Siz burada böyle yarı tatlı yarı acı ifadelerle, kırıp dökmeden hislerinizi açıkladınız. Eminim telefonda da gayet medeni şekilde kırgınlığınızı ve korkularınızı ifade ettiniz. Kartlarını bu kadar açık ve içten oynayan bir kadına bile böyle tepkiler verilebiliyorsa diğer kişide başka problemler var demektir.
Yani bu akşamki yaşanan kıskançlık gerginliği karşınızdakinin tavrının yanında hiç bir şey. Kendisinin istemediği şekilde düşündüğünüzde çocuk gibi ağlamaya bağırmaya başlamış, bu iki şekilde yorumlanabilir tabi. Ya gerçekten bu iki kız konusunda suçluluk hissedecek bir durum oluştu -ki buna ihtimal vermiyorum süreden dolayı- ya da karakteri bu sevgilinizin.
Kendi istediği olmadığında hep bu şekilde ortalığı döküp saçacak mı hayatınız boyunca? Eğer içinizden küçük bir evet geçiyorsa bile ilişkinize devam etmeyin, sizi anlayıp kaldırabilecek olgunlukta, büyütmek zorunda olmadığınız, biri ile yolunuza devam edin. O da elinden oyuncakları alındığında bağırıp çağırmaya devam eden bir çocuk olarak kalsın.
Elbette içinizden ben bunu adam ederim diyen bir kadın çıkabilir, bu durumda bu tip şımarıklıklarının aslen nereden geldiğini çözmeye çalışarak işe koyulun.

VALLAHİ size helal olsun güzelce anlatarak rahatsizliginizi dile getirirken boyle uslupla konusup cevap veren bir adama karsi net tavriniz gerçekten alnından opulcek bayansiniz. . Gelip buraya aglanmadiniz ayrıldık böyle dedi söyle dedi diye ve pat pat pat netsiniz HELAL OLSUN.

Olmasi gereken neyse o olmus.
100 tl isin bahanesi..Hele ki 5te birinin harcanmasina takilmayan bir adamsa..Boyle cis yarislarina bayilirlar argo oldu ama kusura bakmayin.
Arkada oturma,kalkma,edep bilmeyen iki kadin olacak (kaldi ki arabada tanimadigim iki insanla yolculuk fikri rahatsiz ederdi sahsen)
"Bon sovgolomo govonoyoroom ozgoven problomom yok!" demem.Diyeni de samimi bulmam.Bu adamlar,kadinlar bu kadar güven timsali madem.Aldatanlar kim,maddenin üçüncü hali mi?
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil..Bu cümleye sebebiyet veren insanlar,olaylar oldum olasi modumu düsürür,keyfimi kaçirir.
En güzeli sebepleri ortadan kaldirmak!
Isabet olmus 100 Tl yi kivirip! Monte etsin simdi seye arabasinin arka koltuguna! :)

Geçmiş olsun. Daha önce de dedim, ben sizin tepkinizi ciddiyetsiz ve fazla yumuşak buldum. Böyle bir duruma baştan izin vermeniz adamın özgüvenini arttırmış. Ben de kıskanç bir insan sayılmam ama sevgilimin alakasız 2 kızla 5 saatlik yola çıkmasını asla kabul etmem, en baştan söylerim bunu yaparsan ayrılırım diye, ona göre seçimini yapar. Siz adam bunu yaptıktan sonra bile hala yumuşak şekilde “Bir daha yapma.” diyorsunuz, o da güç gösterisine giriyor. Sizinki iyi niyet ama fazla.
Üstelik verdiği tepkinin içinde cidden suçlu psikolojisi de var gibi, “Seni aldattım mı?” demesinde özellikle.

Kızların ve giydikleri şortların suçu yok. Kızlara kötü kötü bakmakla hata etmişsiniz. Suçu olan gözü dışarda olan sevgiliniz

Ba
Başka kadınları edepsizlik suçlamanız çok yanlış. Edepsiz olan sizin sevgiliniz

Ba

Başka kadınları edepsizlik suçlamanız çok yanlış. Edepsiz olan sizin sevgiliniz
Saka mi yapiyorsunuz? Konuya ve ne yazdiklarima baktiniz mi? Ne sevgilisi durup dururken edepsiz mi demisim? Su cumleleri cimbizlama yapip geri kalanini okumadan elestirince cok feminist olmuyorsunuz!
Tanimadiginiz adamin yaninda kasiklariniz acilacak sekilde en onemlisi de yaninda kiz arkadasinin rahatsiz oldugunu gore bile oturmak sizin icin edepsizlik degilse ne diyebilirim? :)

Sevgiliniz de bakmasaymış değil mi
Bakmayabilen erkekler de var

Teşekkür ederim. Zaten tipik bi yay burcuydu asla darlanmaya gelemeyen özgür kız modunda geziyodu habire ben onun bu hallerini pek sallamıyodum tabi. Ama tutup da beni bu kadar aşağılayamaz yani nasıl bağırdığını görseniz telefon hoparlörde bile değildi yan odadaki ev arkadaşım sırf onun telefondan çıkan sesine uyanıp geldi öyle yüksek sesle bağırdı bana. Sesim bi tarafıma kaçtı benim tabi

Valla o sen ver o zaman o 100 lirayı sen ver dediğinde bi duysaydınız resmen çirkefleşti. Hani nerdeyse 1 yıldır beraberim hiç böyle bi huyu yoktu yani. Andropoza girdi zaar

Kızların ve giydikleri şortların suçu yok. Kızlara kötü kötü bakmakla hata etmişsiniz. Suçu olan gözü dışarda olan sevgiliniz
Valla kimin gözü dışarda kimin gözü içerde şu saatten sonra çok bi önemi kalmadı ama şu var ki sevgilim düzgün bi insansa elbette bakmaz ki böyle bi şeye de neredeyse hiç ihtimal vermemiştim ama bi erkeğin yanında sevgilisi dururken öyle frikik verecek kadar oturmak da bi zahmet suç olmasa da etik dışı olsun

Kendini bu kadar güzel ifade edebilen bir insanın yanında hödük bir sevgili hayal edememiştim. Son konuşmanıza kadar kendini doldurma, erkek arkadaşın art niyetli değil, bir şeyi senden saklamamış, konuşunca seni anlayacaktır demiştim. Ama siz güzel güzel rahatsız olduğunuzu anlattığınız da deli gibi bağıran insandan ben korkarım(elbette genelleme yapamayız ama bağırmak bana suç bastırmak gibi gelir genelde)

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ne yaparsınız bundan sonra bilmem am o bağıran ses tellerini kopartmadan devam etmemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…