Bende tam tersiyim bunu napacazMerhaba arkadaslar, benim bir sorunum var baskalarina soyleyemedigim. Cok yakin arkadaslarimin bile iyiligini istemiyorum mesela onlar sinifta kalsin ben geceyim, ben is bulayim onlar bulmasin gibi. Daha sonralarda ise hem herseyde ben cuvalladim bu kotu hislerim daha cok cogaldi. Simdi sanki insanlarin benim dustugume sevindiklerini hic kimsenin birbirinin iyiligini istemedigini hissediyorum. Gecenlerde yakin bir arkadasim baska biri icin cok havali olan sonra fena yere cakilir gibi birsey dedi. Kendi uzerime alindim. Kuzenim de ben ve diger kuzenlerimin yaninda "ben herseyi sizden once yaptim; sizden once mezun oldum, sizden once evlendim anne oldum gibi". Insanlarin her sozune takilmiyayim diyorum birsey demiyorum sozlerine, zaten cevrem cok genis degil diyorum ama olmuyor. Sonra icimde kin tutuyorum istemeden, kimseyi sevmedigimi goruyorumOnceleri sadece secici oldugum icin hoslanmadigim insanlarin cok oldugunu dusunuyordum ama simdi kendimden biktim. Bu asiri hirstan mi oluyor yoksa ben kotu birimiyim?
Kiskancligimdan ve insanlarin iyiligini istemedigimden rahatsiz oluyorum. Ben cok rekabetli ortamlarda okudum buna bagliyorum. Size iyi hislerimden basetmedim. Bir baska arkadasim evlendiginde onun icin gercekten mutlu oldum. Cok vicdanliyim mesela aci ceken birine hemen yardima kosarim, ezilenlerin yaninda duruyorum hep. Hic kimse mukemmel degildir. Hem kiskanclik insana has bir duygudur sanki tek ben mi kiskanc oldum? Hak ettigim hayatin bu oldugunu dusunmuyorum beni yargilamak da size dusmez.başkalarının mutsuzluklariyla mutlu olmaniz mumkun degildir zaten.
hakketiginizede yasadiginiza inaniyorum...
nasıl bi ruh haliyse artık bu?
Psikolojin bozulmus
sanırım anlayamadınız..Kiskancligimdan ve insanlarin iyiligini istemedigimden rahatsiz oluyorum. Ben cok rekabetli ortamlarda okudum buna bagliyorum. Size iyi hislerimden basetmedim. Bir baska arkadasim evlendiginde onun icin gercekten mutlu oldum. Cok vicdanliyim mesela aci ceken birine hemen yardima kosarim, ezilenlerin yaninda duruyorum hep. Hic kimse mukemmel degildir. Hem kiskanclik insana has bir duygudur sanki tek ben mi kiskanc oldum? Hak ettigim hayatin bu oldugunu dusunmuyorum beni yargilamak da size dusmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?