Kiskanclik ve kotu duygular

Sinsilik ve kötülük beyni ele geçirmiş.. Allah sonunu hayretsin!

Konu,konu sahibinin iyiliği kötülüğü değil.Alakasız şeyler yazıp insanları suçlamayın artık.
Konu Sahibi bence biraz hırslısınız.Bu hırsı azaltmak için başka uğraşlar bulmalısınız. Sizi yargılayan insanları da çok takmayın,kimse saf iyilikten oluşmuyor.Ama düşünceniz hoş değil ve farkındasınız bunu düzeltmek sizin elinizde.

Önce biseeyi basar. Atiyorum ortalamam 3.5 olacak de ve bunu yap. İs bulucam de git is bul. Sonra aman onlar basarisiz olsub diye dusunursun. Boyle uzaktan onlar basarisiz olsun bi ben en iyi olayim diye dusunmenin alti bos. CuValdizi once kendine sonra baskasina

Kıskançlık ve en yakın arkadaşına bile kötü dusunuyosun ve bu huyumdan rahatsizsin,çözüm yolu ariyosun.
Seni tebrik ederim
Bu kötü suyunun farkında olup çözüm yolu aradigin için.
Sanirim yaşadığınız bazı olumsuz şeyler sizi içe kapanmaya ve mutsuzluğa itmiş.
İlgi ve sevgiye acsiniz,yanlizsiniz.
Emin ol sevgi herşeyin ilacıdır.
Herşeyi sevin ve o sevgi size geri dönecektir.
Öncelikle kendinizi sevin.
İçimizdeki negatif enerjiyi atin, pozitif olun.
Herkes hakkında iyi dusununki sizde iyliklerle karşılasin.
Son olarak mutlaka psokolojik destek almanız lazım.
İcinizdeki bastırdığı biz duygular yada uğradığını haksızlıklar içinizde biriken biriken sizin psikolojiniz bozmuş dışlanmış ve sevilmemek duygusuna kapilmissiniz.
Herşey güzel olacak yeterli kalbimizi güzel tutalım :)

Sunuda eklemek istiyorum.
Farklı alanlara yönelim
Yanı sevdiğiniz kafanızı olumlu yönde meşgul edecek hobiler edinin.
Ve bu kötü duygulardan kurtulmak için sebepsiz yere iyilikler yapın ve bol bol dua edin.

Sunuda eklemek istiyorum.
Farklı alanlara yönelim
Yanı sevdiğiniz kafanızı olumlu yönde meşgul edecek hobiler edinin.
Ve bu kötü duygulardan kurtulmak için sebepsiz yere iyilikler yapın ve bol bol dua edin.

yaşla ilgili gibi.bu yaşlarda böyle cahilce seyler cok oluyor.sonra sadece sevmediklerine karsı bu turden seyler hissediyorsunuz ama yine de cok kötü ve insana zarar veren duygular.inşaallah hepimiz düzeliriz

Bu saydiklarin kötü insanlarda bulunan ozellikler kosmayi bırak nefes al biraz ve bi psikoloğa git yardım al nasıl düşünürsen en çok ne düşünürsen onu yaşarsın unutma

Bunların farkında olman çok iyi kendine itiraf edebiliyorsun. Emin ol güzel düşünürsen güzel şeyler olur ve karşına güzellikler çıkar.
Resetle kendini. Herkese karşı hoşgörü ve iyi niyet beslemeye başla. Başkasının kötülüğü seni mutlu etmz etmemelide. Hırsında kurtul biran önce . Başka bir sen ol. Ve çokca dua et.

Aynı Kızkardeşim gibisiniz sizin adınıza üzüldüm maalesef hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız

Çoğu kişi tarafından yargılanmak değil de eleştirilebileceğinin de farkındasın değil mi?

Allah bilir şimdi sen bu aşırı hırslı, bencil , koşullar, rekabet ortamında büyümen vs vb ne olursa olsun sebeplere bağladığın ezikliğini öyle ya da böyle yorumlayan insanların da mutlu olmasını istemezsin.

herkes dört dörtlük şahane olduğu için topa tutmuş seni resmen =) kıskançlık zaman zaman herkesin hissettiği bir duygu. önemli olan bunu kontrol altına alabilmek. kendini olumlu duygulara, vicdana ve iyiliğe şartlamak. çünkü ben kötü enerjinin varlığına ve karmaya çok inanan biriyim. hayatımız dengeden ibaret olmalı. her duyguyu bir parça barındırmalıyız. ama kötü olanları minimumda tutmalıyız. başkası için ne kadar çok kötü düşünce biriktirirsen senin hayatını o kadar negatif yönde etkiler, seni mutsuz eder. nitekim etmiş. başkalarına odaklanmak yerine kendi hayatına ve kendini geliştirmeye odaklanırsan inan daha mutlu olursun.

İnsan kendiden iyisine her zaman özenir ister ama sizinkisi hastalık boyutunda....kötülüğünü istemek nedir ya...Belki farklı şeylere odaklanmanız gerekiyor, yetenekli olduğunuz iyi olduğunuz alanlarda daha çok var olmaya çalışmak gibi. Böyle kötülüğe olumsuz duygulara odaklanıp enerjisini üstünüze çekmeyin.Kaldı ki sizin başarınız başkalarının başarısız olması sebebiyle ise gerçekten başarılı ve onlardan iyi sayılmazsınız, kendinizi kandırmış olursunuz.
Çevremdekilerin ve arkadaşlarımın mutluluğu ve hayatlarının güzel olması beni mutlu eder.
Rekabetçi bir yapım vardır üstelik.

Bana eltimi anımsattınız:)Hayatı kendinize ve çevrenize zehir etmenin formülünü bulmuşsunuz...Yapmayın bunu kendinize,değer verin güzel bakın hayata ...Belli bir yaştan sonra elinizde kalan yanlızlık ve hayalkırıklığı olur sadece..

Bence kötü birisi değilsin canım. Öyle olsan rahatsız olmazdın bu durumdan.
Ama psikologdan yardım almalısın.
En büyük iş sana düşüyor. Biraz egonu törpülemen gerekiyor.
Bence bol bol kişisel gelişim kitapları oku ve çok dua et bu durumdan kurtulmak için.

Ben ne "bu özelliklerinin farkındasın demek ki iyi bir insansın" diyeceğim ne de "Allah senin gibilerden korusun".

Çünkü başkasının günlüğüne yazdıklarından ya da günlük hayatta aklından geçirdiklerinden farklı bir şey görmedim, herkes burada tanınmamanın rahatlığıyla içini dökebilse ne cinayet planları, ne komplo teorileri okurduk.

Bir de şu var tabi insanlar bırakın yazıya dokebilmeyi iç seslerinde bile durust olamıyorlar çoğu kez aslında hiç de sevmedikleri kişi ve durumlar konusunda, doğal olarak size benzeme hususunda " acaba ben de böyle miyim" sorusunu yanıtlayabilmek için kendine dışarıdan bakma konusunda çok başarılı olmak lazım.

Yani bir çoğu insaniyet namına değil de normlar adına insancıllaşıyorlar genele bakarsak.

Cezaî yaptırım olmasa kim bu denli hür olabilirdi, işinde gücünde, sakin, uyumlu onca insan neler yapardı kimbilir...

Bir de iyiye iyi olmak kolay, kötüye kaç kişi Mevlana felsefesiyle yaklaşabiliyor ki...

Neyse.

Durumunuz kötü, sizin gibi kardeş, arkadaş istemeyenler de olmuş ama onlardan önce kendinize zararınız olduğu için kötü durumdasınız.

Neticede gözü dönmüş bir psikopat değilseniz etrafınızdaki mutlu insanları boğup öldürmeyeceksiniz ama canınızı sıkan mutluluk tabloları karşısında siz her gün öleceksiniz.

Sadece siz de değil, içinizde bir gün sizin de mutlu olabileceğinize dair inanç ve umutlarınız da ölecek hatta muhtemelen çoğu çoktan ölmüş.

Birçok olumsuz koşul gibi sizin de mutluluktan mutsuz olmayı modellediginizi düşünüyorum.

Yani etrafınızda sürekli dedikodu yapan, yolunda gitmeyen işlerden beslenen ve hayat enerjinizi emen birileri olmasa siz de böyle olmazdınız.

O kişi ya da kişilerden kurtulmadıkça bu depresif ruh halini bir kambur gibi ömür boyu taşıyacaksınız.

Onlardan biri olarak ve başkalarını da kendinize benzeterek ki en fena kısmı bu olsa gerek çünkü olumsuzluk bulaşıcıdır ve kötü iyiden daha kolay benimsenir, yayılır maalesef.

seni tanımam konu sahibini tanımam beni tanımazsın,sana kendimi izah etmem gerek duymam o yüzden 'hoşt' diyim sen anla byeee.

Arkadaş zaten bu durumdan hoşnut değil ve mutsuz.
Kurtulmanın yollarını arıyor.
Olumsuz yorum yapmak yerine olumlu ve onu nasıl bu kotu düşüncelerden kurtulabilir önerilerde bulunmayız..

Kimse kusura bakmasin herkes dört dörtlük değil.

Konu sahibinin bu düşüncelere sebebiyet verecek kötü şeyler yaşamış olduğuna inanıyorum.

Dışlanmışlık,ilgisizlik yada etrafında olan negatif yüklü insan yada olaylar.

En çoğunda sevgisizliktir tüm bu sorunların göstergesi.

Lütfen bir uzmandan yardım alın.
Herkes ve herşey hakkında güzel dusunun.

Tedavi olup ve kendinizi güzel dusunmekte odaklandikca dizeleceksiniz.bol bol da dua..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…