- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Sinsilik ve kötülük beyni ele geçirmiş.. Allah sonunu hayretsin!Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var baskalarina soyleyemedigim. Cok yakin arkadaslarimin bile iyiligini istemiyorum mesela onlar sinifta kalsin ben geceyim, ben is bulayim onlar bulmasin gibi. Daha sonralarda ise hem herseyde ben cuvalladim bu kotu hislerim daha cok cogaldi. Simdi sanki insanlarin benim dustugume sevindiklerini hic kimsenin birbirinin iyiligini istemedigini hissediyorum. Gecenlerde yakin bir arkadasim baska biri icin cok havali olan sonra fena yere cakilir gibi birsey dedi. Kendi uzerime alindim. Kuzenim de ben ve diger kuzenlerimin yaninda "ben herseyi sizden once yaptim; sizden once mezun oldum, sizden once evlendim anne oldum gibi". Insanlarin her sozune takilmiyayim diyorum birsey demiyorum sozlerine, zaten cevrem cok genis degil diyorum ama olmuyor. Sonra icimde kin tutuyorum istemeden, kimseyi sevmedigimi goruyorumOnceleri sadece secici oldugum icin hoslanmadigim insanlarin cok oldugunu dusunuyordum ama simdi kendimden biktim. Cekingen ve sessiz biriyim herkesle arkadas olamiyorum. Cogu zaman insanlarin benim hakkimda neler dusundugune takiyorum. Kendine guvenen, konuskan, sicak, mutlu, guclu, sevgilisi olan, duzgun bir isi olan, sevilen, arkadas cevresi genis olan herkesden nefret ediyor resmen. Bu kotu hislerimin kaynagi nedir sizce? (Asiri hirstan, bencillikten, yasadigim fazla mutsuzluklar mi yoksa ben kotu birimiyim? Siz de boyle hissediyor musunuz?
Ha o yargılayanlardan birisi olduğum için cevap hakkım var demek ki sende KÖTÜ birisin ki bunlar sana normal geliyor yazık acıdım sana. Hayatım boyunca kimsenin mutsuz olmasını istemedim. Bana en büyük kötülüğü yapanlara bile beddua etmedim. Çünkü içimde "Allah" korkusu var. Ne demek olduğunu biliyor musun?
Allah'a şükür her zaman ne istemişsem verdi.Kötü günler yaşadım bir kere isyan etmedim. Daha sonra öyle muhteşem şeyler verdi ki. Ben o kötü günlere bile şükrettim. Üzülerek söylüyorum ama şu an çok mutluyum. Ve niyetimi bozmadığım için de hep mutlu olacağımı biliyorum. Daha beter duruma düşecek olan kişiler insanların mutsuzluğu bile beslenen, kıskanç, fesat kişiler. Bu sana birini hatırlatıyor mu?
Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var baskalarina soyleyemedigim. Cok yakin arkadaslarimin bile iyiligini istemiyorum mesela onlar sinifta kalsin ben geceyim, ben is bulayim onlar bulmasin gibi. Daha sonralarda ise hem herseyde ben cuvalladim bu kotu hislerim daha cok cogaldi. Simdi sanki insanlarin benim dustugume sevindiklerini hic kimsenin birbirinin iyiligini istemedigini hissediyorum. Gecenlerde yakin bir arkadasim baska biri icin cok havali olan sonra fena yere cakilir gibi birsey dedi. Kendi uzerime alindim. Kuzenim de ben ve diger kuzenlerimin yaninda "ben herseyi sizden once yaptim; sizden once mezun oldum, sizden once evlendim anne oldum gibi". Insanlarin her sozune takilmiyayim diyorum birsey demiyorum sozlerine, zaten cevrem cok genis degil diyorum ama olmuyor. Sonra icimde kin tutuyorum istemeden, kimseyi sevmedigimi goruyorumOnceleri sadece secici oldugum icin hoslanmadigim insanlarin cok oldugunu dusunuyordum ama simdi kendimden biktim. Cekingen ve sessiz biriyim herkesle arkadas olamiyorum. Cogu zaman insanlarin benim hakkimda neler dusundugune takiyorum. Kendine guvenen, konuskan, sicak, mutlu, guclu, sevgilisi olan, duzgun bir isi olan, sevilen, arkadas cevresi genis olan herkesden nefret ediyor resmen. Bu kotu hislerimin kaynagi nedir sizce? (Asiri hirstan, bencillikten, yasadigim fazla mutsuzluklar mi yoksa ben kotu birimiyim? Siz de boyle hissediyor musunuz?
Merhaba arkadaslar, benim bir sorunum var baskalarina soyleyemedigim. Cok yakin arkadaslarimin bile iyiligini istemiyorum mesela onlar sinifta kalsin ben geceyim, ben is bulayim onlar bulmasin gibi. Daha sonralarda ise hem herseyde ben cuvalladim bu kotu hislerim daha cok cogaldi. Simdi sanki insanlarin benim dustugume sevindiklerini hic kimsenin birbirinin iyiligini istemedigini hissediyorum. Gecenlerde yakin bir arkadasim baska biri icin cok havali olan sonra fena yere cakilir gibi birsey dedi. Kendi uzerime alindim. Kuzenim de ben ve diger kuzenlerimin yaninda "ben herseyi sizden once yaptim; sizden once mezun oldum, sizden once evlendim anne oldum gibi". Insanlarin her sozune takilmiyayim diyorum birsey demiyorum sozlerine, zaten cevrem cok genis degil diyorum ama olmuyor. Sonra icimde kin tutuyorum istemeden, kimseyi sevmedigimi goruyorumOnceleri sadece secici oldugum icin hoslanmadigim insanlarin cok oldugunu dusunuyordum ama simdi kendimden biktim. Cekingen ve sessiz biriyim herkesle arkadas olamiyorum. Cogu zaman insanlarin benim hakkimda neler dusundugune takiyorum. Kendine guvenen, konuskan, sicak, mutlu, guclu, sevgilisi olan, duzgun bir isi olan, sevilen, arkadas cevresi genis olan herkesden nefret ediyor resmen. Bu kotu hislerimin kaynagi nedir sizce? (Asiri hirstan, bencillikten, yasadigim fazla mutsuzluklar mi yoksa ben kotu birimiyim? Siz de boyle hissediyor musunuz?
Kiskancligimdan ve insanlarin iyiligini istemedigimden rahatsiz oluyorum. Ben cok rekabetli ortamlarda okudum buna bagliyorum. Size iyi hislerimden basetmedim. Bir baska arkadasim evlendiginde onun icin gercekten mutlu oldum. Cok vicdanliyim mesela aci ceken birine hemen yardima kosarim, ezilenlerin yaninda duruyorum hep. Hic kimse mukemmel degildir. Hem kiskanclik insana has bir duygudur sanki tek ben mi kiskanc oldum? Hak ettigim hayatin bu oldugunu dusunmuyorum beni yargilamak da size dusmez.
seni tanımam konu sahibini tanımam beni tanımazsın,sana kendimi izah etmem gerek duymam o yüzden 'hoşt' diyim sen anla byeee.Ha o yargılayanlardan birisi olduğum için cevap hakkım var demek ki sende KÖTÜ birisin ki bunlar sana normal geliyor yazık acıdım sana. Hayatım boyunca kimsenin mutsuz olmasını istemedim. Bana en büyük kötülüğü yapanlara bile beddua etmedim. Çünkü içimde "Allah" korkusu var. Ne demek olduğunu biliyor musun?
Allah'a şükür her zaman ne istemişsem verdi.Kötü günler yaşadım bir kere isyan etmedim. Daha sonra öyle muhteşem şeyler verdi ki. Ben o kötü günlere bile şükrettim. Üzülerek söylüyorum ama şu an çok mutluyum. Ve niyetimi bozmadığım için de hep mutlu olacağımı biliyorum. Daha beter duruma düşecek olan kişiler insanların mutsuzluğu bile beslenen, kıskanç, fesat kişiler. Bu sana birini hatırlatıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?