- Konu Sahibi simaytanem
-
Hayir farkli sehirlerdeyizAynı evde mi yaşıyorsunuz ?
Eeee ne sorun ediyorsunuz o zaman , bayramdan bayrama görürsünüz zaten ..Hayir farkli sehirlerdeyiz
e herhalde kıskanıyor..yenimi anladın..Kizlar 5 günlük kv tatilimizi biraz uzattik bugun donuyoruz lakin kv yine burnumdan getirdi .. simdide esime benim hitap tarzimla hitap ediyor. Bebisim derim ben hep esime oda Bebisim demeye başladı gece esimden süt istedim kv sut icmeyen kadin banada isit cikolata tozu dokup icerim diyo. Birde esimle bi tartismadan dolayi aramiz bozuktu bana dün kolye almış kv hemen o güzelmiş ben tarzima cok yakin bana bisey almadnmi dedi esimde bi paket daha vardi kendine saat almis o obenimmi yoksa falan diye atıflar yapti bu kadin beni kıskaniyor mu? Bunaldim artik
Aynı şehirde değilsiniz sanırım biraz hoş görmeye çalışın anneler böyledir ilgi alaka isterler kıskanabilirler aynı ilginin kendisine gösterilmesini isteyebilirler eh sizde kaynana evinde gece eşinizden süt isteyince belki de özellikle yaptınız gibi düşünebilir misafirlikteniz sonuçta gece sütünü de evinizde isteyiverin sanki kaynananıza inat yapar gibi aşkı süt ısıt getir demek tuhaf kendi evinizde eşinden ne istersen istersin ha istedin ben mesela kendim sorarım anne bana yapacak sana da yapsın mı diye maksat gönlünü yapmak. Hediye konusu da öyle tartıştınız diyelim eşiniz hemen annesindeyken mi hediye alıp vermek zorundaydı annesi de nezaketen bir şey beklemiş olabilir eşinizde bunu düşünerek eğer hediyeyi gözünün önünce verecekse ona da küçük bir şey alabilirdi yarım elma gönül alma demişler ben bu tarz şeylerin yalnızken yapılması taraftarıyım çünkü sonu böyle oluyor bak karısına almış bende buradayım ama beni düşünememiş gibi annesi sonuçta bir jest isteyebilir sen de anne olacaksın ileride oğlun karısına hediye alsa sizdelerken verse bana da bir şey alabilirdi diye düşünmez misin. Mesela annem bende bayram için geldi başka şehirden işten geldik arife gününden bir gün önce eşime de beğendiğim bir parfüm vardı demiştim işim var benim sen çık dedi sonra gelmiş bana o parfümü almış annemin ki kendi annem yani gönlü kalmasın diye ona da çiçek almış çok hoşuna gitti annemin. Boşverin tüm derdiniz bu olsun huzurunuzu bozmasın da varsın istesin.
Bende burda kararsizim soylesemmi soylemesemmi bilemedimKıskanıyor sanırım, demek az kalır..
Kıskandığını hal ve hareketleriyle açık açık belli ediyor kadın..
Bırak kıskanmaya devam etsin, ama bunu dile getirme eşine.. =)
Yerinizde olsam söylemezdim..Eşiniz, bunun farkındadır zaten..Bende burda kararsizim soylesemmi soylemesemmi bilemedim
Orasi oyle aslindaYerinizde olsam söylemezdim..Eşiniz, bunun farkındadır zaten..
Ama bu durumu söylememek en güzeli..
Belli ki ilgi alaka görmek istiyor, sizlik bir durum yok aslında..
Oğlu size karşı azla ilgili olunca, oğlundan ilgi görmek istemesi oğluyla kendi arasında ki problemdir bana göre.
Sizinle bir ilgisi yok yani..
Bilwmiyorum valla ama can sıkıcı oluyor bu konularEvet kıymete biner evlatlar evlenince haliyle. Tıpkı yüzüne bakmadığımız ailelerimiz kıymete bindiği gibi...
Annemle hiç anlaşamaz kavga ederdim sürekli. Evlenmeme çok yakın her şey içime oturmuştu. Bizim mahallenin kuruyemişçisi, annemin götürdüğü bedava cips kuponlarıa "nereden bileyim benden mi aldın" demiş. Annem de; bana yalancı dedi resmen çok bozuldum, ne ki sanki kaç kuruşluk şey neden gittiysem diye içerlemişti. Sen misin bunu yapan, gidip kuruyemişçiyi bastım, kuponları adamın yüzüne çarptım, bayağı da okkalı konuşup geldim. Hayır baksan geçmişte ben daha çok üzmüşümdür ama başka birinin vıdı vıdı etmesine dayanamadım:)
Evlenince annelere de böyle oluyor işte...
Uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorumKıskanıyo mu.. yooo.. orta yerinden çatlıyor
Bilwmiyorum valla ama can sıkıcı oluyor bu konular
Of ama gereksiz yani . Bizim bi hayatimiz var ve bu hayatta o yok. Enazindan benim hayatimdaBilmiyorum henğz ciddi bir problem yaşamadığım için bana garip gelmiyor belki de...
kıskanır ya da üzerine düşer normaldir.
benim kardeşim anneme hiç hediye almamıştır ama her sevgilisine her özel günde alır. Annem en son söylemişti, bana almadın el kızına al bakalım diye. Öyle değil mi ama? Yıllarca bak, taşı,doğur,okut, her türlü cefasını sen çek; sefasını el kızı sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?