- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Caktirmamaya calisiyorumkiskansin ama sen gıcık olduğunu belli etme. bu sefer dozu arttırır. abartirda abartir :)
Oyle yada boyle beni huzursuz ediyorSeni nie kıskansın
O oğlunu kıskanıo
Eşinizin annesi yani nasıl olmayabilir ki hayatınızda?Of ama gereksiz yani . Bizim bi hayatimiz var ve bu hayatta o yok. Enazindan benim hayatimda
Of ama gereksiz yani . Bizim bi hayatimiz var ve bu hayatta o yok. Enazindan benim hayatimda
İnsallah oglun olur da anlarsin ne kadar ayip ettigini. Ne demek bu o hayatimizda yok? Su cumleni bi kocana soylesene?
Ben bayiliyorum bu sitedeki gelinlerin ay cadi kaynana beni kiskaniyo ay ne kiskanmasi catliyo laflarina asil sizler kiskaniyosunuz cogunlukla. Kadin bi oglum dese o benimmmm diye ortaya atlayasiniz geliyo.
Senin esin senden su isterken baban bi bardakta bana getir kizim dese esin de baban beni kiskaniyo desin ozaman.
İcinizi bukadar karartmayin o bi anne senelerce oglunu buyuttu illaki gonlu bi tuhaf olacak. Benim babam sevgilim oldugunu duyunca bile kiskanip triplere giriyo sirf beni cok sevdiginden oda.
Sizler mukemmelsiniz kaynanalariniz da hep fesat hep kiskanc hi hi.
Evet canım kıskanıyor deseydin senle de uyusun istersenKizlar 5 günlük kv tatilimizi biraz uzattik bugun donuyoruz lakin kv yine burnumdan getirdi .. simdide esime benim hitap tarzimla hitap ediyor. Bebisim derim ben hep esime oda Bebisim demeye başladı gece esimden süt istedim kv sut icmeyen kadin banada isit cikolata tozu dokup icerim diyo. Birde esimle bi tartismadan dolayi aramiz bozuktu bana dün kolye almış kv hemen o güzelmiş ben tarzima cok yakin bana bisey almadnmi dedi esimde bi paket daha vardi kendine saat almis o obenimmi yoksa falan diye atıflar yapti bu kadin beni kıskaniyor mu? Bunaldim artik
Pardon bi ailem olmadigi icin anlamam mumkun degil! Ayrica siz ne biliyorsunuz? Ben kocamada soyluyorum o kadinin yeri olmadigini kp icin geliyorum her seferinde ben. Siz neler biliyosunuz ki ? Sirf annem bebekken beji terk edip baska bi adama gitti diye kaynanamdan o.spu yaftasini ben yedim. Ailesi olmadi hic aile kuramaz triplerini ben cektim. Babasi hile hayatinda istemiyo bizim ailede yeri yok laflarini ben duydum. 19 yasimda evlendim ben ilk 1 sene esimle defalarca ayrilma joktasina geldim. Siz ne biliyorsunuz ki benim hakkimda ? Ben cok seviyorum demi boyle . Ben hep hi annem olsun istedim . Bu kadina anne demek istedim ama annelik degil dusmanlik gordum. Siz ne biliyorsunuzda yargiliyorsunuz?İnsallah oglun olur da anlarsin ne kadar ayip ettigini. Ne demek bu o hayatimizda yok? Su cumleni bi kocana soylesene?
Ben bayiliyorum bu sitedeki gelinlerin ay cadi kaynana beni kiskaniyo ay ne kiskanmasi catliyo laflarina asil sizler kiskaniyosunuz cogunlukla. Kadin bi oglum dese o benimmmm diye ortaya atlayasiniz geliyo.
Senin esin senden su isterken baban bi bardakta bana getir kizim dese esin de baban beni kiskaniyo desin ozaman.
İcinizi bukadar karartmayin o bi anne senelerce oglunu buyuttu illaki gonlu bi tuhaf olacak. Benim babam sevgilim oldugunu duyunca bile kiskanip triplere giriyo sirf beni cok sevdiginden oda.
Sizler mukemmelsiniz kaynanalariniz da hep fesat hep kiskanc hi hi.
Pardon bi ailem olmadigi icin anlamam mumkun degil! Ayrica siz ne biliyorsunuz? Ben kocamada soyluyorum o kadinin yeri olmadigini kp icin geliyorum her seferinde ben. Siz neler biliyosunuz ki ? Sirf annem bebekken beji terk edip baska bi adama gitti diye kaynanamdan o.spu yaftasini ben yedim. Ailesi olmadi hic aile kuramaz triplerini ben cektim. Babasi hile hayatinda istemiyo bizim ailede yeri yok laflarini ben duydum. 19 yasimda evlendim ben ilk 1 sene esimle defalarca ayrilma joktasina geldim. Siz ne biliyorsunuz ki benim hakkimda ? Ben cok seviyorum demi boyle . Ben hep hi annem olsun istedim . Bu kadina anne demek istedim ama annelik degil dusmanlik gordum. Siz ne biliyorsunuzda yargiliyorsunuz?
Evet haklisiniz ama onyargilisiniz bunda ne var diye sorabilirdiniz. Yasadiklarimi bi ben biliyorum cunku tek basima yasadim. Ben kimseden saygi sevgi beklemiyorum ama saygisizlokta mastir yapmis bi kadina saygi duyamam.Farkindaysaniz genelleme yaptim. Sirf bukadarini yazarsaniz ona gore yorum alirsiniz muneccim miyiz biz? Bu ilk anlattiginiz gayet basit bi'seydi ve buna bile gelinler toplasip aayyy oley catliyor patliyor oh modunda cevaplar yaziyolar.
Evet onyargiliyim cunku bu sitedeki tum gelinler melek de kaynanalari seytan gibi davraniyo oyle bi dunya yok ya da ben uzayda yasiyorum.Evet haklisiniz ama onyargilisiniz bunda ne var diye sorabilirdiniz. Yasadiklarimi bi ben biliyorum cunku tek basima yasadim. Ben kimseden saygi sevgi beklemiyorum ama saygisizlokta mastir yapmis bi kadina saygi duyamam.
Evet haklisiniz , bende sirf kv oldugu icin kavga edenlere cok kiziyorum ama benim durumum cok ayri.. belirtmemis olmam benim sucum yorumlariniz icin tesekkur ederim.Evet onyargiliyim cunku bu sitedeki tum gelinler melek de kaynanalari seytan gibi davraniyo oyle bi dunya yok ya da ben uzayda yasiyorum.
Tum yorumlari okuyup genelleme yaptim son yazdiginizdan sonra da hala diger gelinler icin aynisini dusunuyorum. Sanki hic ogullari buyuyup evlenmeyecek gibi bol keseden salliyolar burada.
Konunuzu acarken gecmis durumu da citlatirsaniz mantikli yorumlar alabilirsiniz zira konunuz gayet normal olasi masumane geliyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?